reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
A mi ciąża posłużyła straszni..przed ważyłam 70 kilo, w 9 mc 79kilo....a pół roku późnijej 60 kilo..i tak było do września..teraz tłuszczyk na zimę hoduję i mam 3 kilo więcej heheheheh
Mam nadzieję że przy drugim będzie tak samo:tak::tak::tak:

mam pytanko do dziewczyn z mojej okolicy
ja z RUMI wiec i Gdynia i Reda wchodzi w gre
gdzie mozna kupic serek BIELUCH?
ja nigdzie tzn. tam gdzie byłam nie moge dostac.
z gory dziekuje

dzień dobry dziewczynki!!!!!!!!!!
pokaże wam nasze(tj. mojego ojca) auto po kraksie:-D

Załączniki

• Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 23
  • Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 24
  • Obraz 001-1.jpg
    Obraz 001-1.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 25
Alga
fajny domeczek..ale macie tam duuuużo przestrzeni, super...Babcia???..kobito, super wygladasz, a Filip to na bank Cię odmładza...jejku jaki on na tym zdjęciu malutki.

Aga
nieźle..kurcze, ale fart że nic wam się nie stało:tak::baffled:

mała zdrowa, a ja mam straszny kaszel..męczę sie strasznie, od rana siedzimy w ciastolinie, mała teraz oglada bajke, a ja idę sprzątać ..dzień jak co dzień:baffled:

witam kobitki:-)
u nas też, dzień jak codzień...narazie towarzystwo śpi a ja rozkoszuje się ciszą:tak:miłe uczucie.

agnieszka81: szczęscie, że wam nic się nie stało, to malo powiedziane. Szkoda, ze ludzie ktorzy piją nie mają szacunku do tego, ze mogą narażac czyjes życie...ale skoro swojego nie szanują, to chyba to jest dla nich zbyt wysokie wymaganie:no::no:

dobra uciekam na mały odpoczynek....maly ale zasłuzony:tak::tak:

reklama
martka świetny suwaczek:tak::tak::tak:
Ja też mam dzisiaj skopany dzień i humor :baffled: pochmurno tak jakoś i w ogóle:no:
Mały ostatnio mi się buntuje i spać w dzień nie chce a wieczorem już ok 17.00robi się nie znośny :wściekła/y:

Do góry