reklama
Martka 79, po porodzie mam 13 kg nadwagi. Dobrze, że na dworze pzrymrozej, bo normalnie bym sie w szpilkach w asfalt wtopiła. Pa.
hehe,ja przed cizaz mialam juz 15kg nadwagi
A mi ciąża posłużyła straszni..przed ważyłam 70 kilo, w 9 mc 79kilo....a pół roku późnijej 60 kilo..i tak było do września..teraz tłuszczyk na zimę hoduję i mam 3 kilo więcej heheheheh
Mam nadzieję że przy drugim będzie tak samo
Mam nadzieję że przy drugim będzie tak samo
agusia9915
Matka wariatka
mam pytanko do dziewczyn z mojej okolicy
ja z RUMI wiec i Gdynia i Reda wchodzi w gre
gdzie mozna kupic serek BIELUCH?
ja nigdzie tzn. tam gdzie byłam nie moge dostac.
z gory dziekuje
ja z RUMI wiec i Gdynia i Reda wchodzi w gre
gdzie mozna kupic serek BIELUCH?
ja nigdzie tzn. tam gdzie byłam nie moge dostac.
z gory dziekuje
agnieszka81
Fan(ka)
Alga
fajny domeczek..ale macie tam duuuużo przestrzeni, super...Babcia???..kobito, super wygladasz, a Filip to na bank Cię odmładza...jejku jaki on na tym zdjęciu malutki.
Aga
nieźle..kurcze, ale fart że nic wam się nie stało
mała zdrowa, a ja mam straszny kaszel..męczę sie strasznie, od rana siedzimy w ciastolinie, mała teraz oglada bajke, a ja idę sprzątać ..dzień jak co dzień
fajny domeczek..ale macie tam duuuużo przestrzeni, super...Babcia???..kobito, super wygladasz, a Filip to na bank Cię odmładza...jejku jaki on na tym zdjęciu malutki.
Aga
nieźle..kurcze, ale fart że nic wam się nie stało
mała zdrowa, a ja mam straszny kaszel..męczę sie strasznie, od rana siedzimy w ciastolinie, mała teraz oglada bajke, a ja idę sprzątać ..dzień jak co dzień
mama w boju
jest ich troje :-)
witam kobitki:-)
u nas też, dzień jak codzień...narazie towarzystwo śpi a ja rozkoszuje się cisząmiłe uczucie.
agnieszka81: szczęscie, że wam nic się nie stało, to malo powiedziane. Szkoda, ze ludzie ktorzy piją nie mają szacunku do tego, ze mogą narażac czyjes życie...ale skoro swojego nie szanują, to chyba to jest dla nich zbyt wysokie wymaganie
dobra uciekam na mały odpoczynek....maly ale zasłuzony
u nas też, dzień jak codzień...narazie towarzystwo śpi a ja rozkoszuje się cisząmiłe uczucie.
agnieszka81: szczęscie, że wam nic się nie stało, to malo powiedziane. Szkoda, ze ludzie ktorzy piją nie mają szacunku do tego, ze mogą narażac czyjes życie...ale skoro swojego nie szanują, to chyba to jest dla nich zbyt wysokie wymaganie
dobra uciekam na mały odpoczynek....maly ale zasłuzony
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
martka świetny suwaczek
Ja też mam dzisiaj skopany dzień i humor pochmurno tak jakoś i w ogóle
Mały ostatnio mi się buntuje i spać w dzień nie chce a wieczorem już ok 17.00robi się nie znośny
Ja też mam dzisiaj skopany dzień i humor pochmurno tak jakoś i w ogóle
Mały ostatnio mi się buntuje i spać w dzień nie chce a wieczorem już ok 17.00robi się nie znośny
Podziel się: