reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
A wy baby gdzie????imprezujecie przy sobocie czy jak :confused::-D
młody już po dobranocce w łóżeczku pije wodę:-D:-D:-D takie wytyczne dał nam dentysta-po mleku mycie ząbków a potem do picia tylko woda...myslałam ,że bedzie bunt i awantura ale moje dziecko bez problemu przyjeło zmiany :tak::tak::tak::tak:
A wasze maluchy zasypiają z butlą czy bez:confused: bo mam słuszne wyrzuty sumienia,ze przez moją głupote Kuba ma dziurawe ząbki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sorry2::sorry2::sorry2:

aga zazdroszcze co ze twój Kuba o tej porze juz w łózeczku a ty masz wolny wieczór z mezem ,a ja wywiozłam sebka do babci do rumi ale jutro go odbieram bo szkoła w poniedziałek .acha ,facet napisał i wiecie ci chciał abym mu znowu podała na jaki adres ma wysłac ,oj cos czuje ze i tak wysle na inny ,pisał mi ze dziennie otrzymuje 300wiadonosci i nie jest w stanie spamietac kto co pisze ?:shocked2:dziwne nie /a co to moja wina ? ***** jak znowu bedzie chciał potwierdzenie adresu to normalnie rezygnuje z zakupu ,,ale ,ale i co wystawic mu na koncu negatywa za to czy co ?no facet nie ma zadnego negatywa ani neutrala takze troche by mu to namieszało .:cool:napisałam mu tylko znowu adras wielkimi literami i zaznaczyłam ze podaje go panu juz po raz trzeci .

aga zazdroszcze co ze twój Kuba o tej porze juz w łózeczku a ty masz wolny wieczór z mezem .
:-:)-:)-:)-:)-( niestety tylko z tatą:-D:-D:-D:-D Krzysiek w Poznaniu i wróci jutro rano:blink: i dupa z niedzieli bo odsypiać będzie:no::no::no::no:
Ale za to w poniedziałek wybieramy się na otwarcie Auchan w Rumi- o ile oczywiście mam dobre wiadomości co do terminu otwarcia:confused:
anulka wstrzymaj się z tym negatywem na razie.. facet moze faktycznie się pogubił z tym wszystkim:oo::-)

aga otwarcie Auchan w Rumi odbedzie sie 27 listopada o godzinie 9,00 ja podjade tam w sobote albo w tygodniu nie chce z mała sie pchac w taki tłum ,za to w poniedziałek pojade do chylonii do Tesco bo jest duzo zabawek FISCHER PRICE w promocyjnych cenach a do Rumi płzniej ,nie ucieknie mi :-)acha facet wysłał mi dowód nasdania teraz to nie kumum na co mu było podawanie mojego adresu ze 3 razy :eek::eek: pokłociłam sie wczoraj z tesciowa ona na mnie wrzeszczy ze co ja z siebie robie fundujac sobie kolczyk w nosie ,no i pozaliłam siev mojemu Januszowi jak zadzwonilł i zadzwonił do tesciowej i ja opierdzielił ze sie miesza ze moge robiz z kasa co mi sie żywnie podoba ,no i teraz jak łatwo sie domysleć teściowa jest zła na mnie ze sie skarżę o wszystkim mezowi ,,,i tak żle i tak niedobrze duuupa ....:cool:

A olej ją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajnie że mąż trzyma Twoją stronę :tak::tak::tak::tak:
A i dzięki za info co do otwarcia:) byśmy sie wybrali z małym autobusem w poniedziałek :)))))))

A my rano na zakupach...potem biadek..zupka.mała spac a do nas ciotka moja z małej chcrzestnym wpadli, upiekłam kurczaczka, mała wstała, posiedzielismy pojechali, Darek pobawił sie z mała, ja posprzatałam, kompanie, kolacja i spać..hehe..nasz dzień w duuuzym skrócie :-D:-D:-D

wypije pifffko i spać....nie wiem czy mi pifffko na kasze pomoże ehehehe..a i jeszcze filmik..miss agent 2...rzynajmiej bedzie na co popatrzeć...
miłego wieczorka

Anulka
wg regulaminu allegro sprzedajacy i kupujacy są zobowiazani do wysłania sobie maila w celu potwierdzenia transakcji...nic wiecej, reszta to dobra wola...a co do paczek........NIE WYSYŁAJCIE PRIORYTETÓW..nie warto..poczta ma ok 5-7 dniowe opóżnienia, priorytety nie sa rozpatrywane wcale, ida jak zwykłe....paczka zwykła idze od 7 do 14 dni...a za jakis tydzień będzie jeszcze gorzej.......czasem sie trafi że bedzie szybciej, ale tylko wtedy gdy ktos wózek z waszą paczka popchnie bez kolejki do poczatku na paczkowni hehehehehe:tak:
PRZYKRE ALE PRAWDZIWE

Miłego wieczorku

z dnia 21.11.1007

Niemal wszyscy mieszkańcy powiatu z ciekawością dopytują, kiedy nastąpi otwarcie hipermarketu Auchan. Tymczasem w tej sprawie wynikło niezłe zamieszanie. Od poniedziałku w radiu nadawane były reklamy o otwarciu 27 listopada sklepów w galerii Auchan, na bilbordach pojawiły się plakaty z datą otwarcia - 27.11. Tymczasem obiekt nie został jeszcze odebrany przez odpowiednie służby.
- Jesteśmy w Auchan na odbiorze już tydzień i jeszcze kilka dni to potrwa - mówi asp. Zenon Frankowski, rzecznik komendanta powiatowego Państwowej Straży Pożarnej w Wejherowie. - Jest to obiekt bardzo duży i skomplikowany z punktu widzenia przepisów przeciwpożarowych. Dlatego procedura odbiorowa tyle trwa.
Inspektor nadzoru budowlanego stwierdza wręcz, że do wtorku nie jest możliwe wydanie pozwolenia na użytkowanie tego wielkiego obiektu.
- Na razie nie mogę podać daty otwarcia obiektu - mówi Dorota Potejko, rzeczniczka Auchan Polska. - Cały czas czekamy na zielone światło ze strony nadzoru budowlanego. Bezpieczeństwo w obiekcie jest dla nas bardzo ważne, dlatego prosimy klientów o wyrozumiałość.
W środku tygodnia zniknęły plakaty z zapowiadaną datą otwarcia, radio przestało nadawać komunikaty. Wszystko wskazuje na to, że na otwarcie Portu Handlowego Auchan Rumia klientom przyjdzie poczekać.

źródło Rumia. Hipermarket odbieraj

reklama
dokładnie tak:tak::tak::tak::tak: sprawdziłam w necie i niby nie wiadomo kiedy otwarcie się odbędzie ze względu własnie na kontrole które nie są zakończone.

Do góry