reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

mama w boju dzieki za odpowiedz :) wcale nie zasmiecasz ... po cos ptrzeciez mamy te forum - mozemy sie na nim dzielic naszymi radosciami ale takze i smutkami - myslke ze zawsze mozesz liczyc na nase wsparcie duchowe ;
wiele razem przeszliscie i mam nadzieje ze to najgorsze juz za wami; POWODZENIA !!!

reklama
agnieszka81:z tymi zdjęciami maluchow probowalam, ale coś mi nie idzie....nie opanowałam tej techniki:-(niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nadal nie moge tego zrobić, a już z 5 razy próbowałam, ztym serwere itd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cóż a co do nas, to musimy brać to co żyzie nam daje... bo bunt i tak nie pomoże a tylko zaszkodzi:tak:
dziękuje za wszystkie "ciepłe "słowa:tak::tak:jesteście naprawde kochane:happy::happy:

mama w boju
wysłałam Ci na prv instrukcje do wklejania fotek ni korzystając z załączników w bb....bo to ostatnio coś podobno nie działa:-(

powodzenia, i czekamy na fotki:tak::tak::tak:

asiuk kozaczki suuper i na pewno beda bardzo wygodne :-)ojjj tak dziewczyny zebym wyglądała jak ta pani na tym zdjeciu w tych spodniach to bym sie bardzo cieszyła a tak ...troszke dłuższa bluzka mnie ratuje bo wałki cholerne ...Aga napisz jak tam Kubus po wizycie u dentysty ,ojjj nie cierrrpię dentysty ,swoje wizyty ograniczam tylko do minimum .,a i tak stressssssss jak diabli .Jutro jade do laryngologa doWejherowa ,z Sebkiem ,zobaczymy co powie ale chyba bedzie jednak trzeci mogdał do usunięcia .[trzymajcie kciuki ],a i w drodze powrotnej wjade chyba do Kaufllandu ,widziałam gazetke i maja fajne pierdołki na świeta ,[i znów kasy pójdzie trochę...]:crazy::crazy:

Idzia ja tez nie cierpię biodrówek.........w sklepach pustki dla nas:angry:.
Anulka ale fakt że są czadowe te Twoje. Mi jedne się tak spodobały że kupiłam i leżą w szafie- chcesz kupić?:-))))
To ja się tez pochwalę zakupami na Allegro, kupiłam kozaczki na zimę, udało mi się wylicytować za 46 zł:-) __EXTRA FUTRZAKI braZ__totalna WYPRZEDAŻ! r.39 (265173030) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko poczta się nie spieszy mi ich dostarczyć, Pan wysłał mi je 13-ego, a do dziś nie mam ich. Jak dojdą to Wam dam znać jak w realu się sprawdziły.

Acha, Anulka daj nazwę dokładną tego podkładu Vichy. Ja nigdy nie mogę trafić na dobry żeby go nie było widać jak maski na gębie. Kupie sobie a jakby co to będzie na Ciebie-hihihi.
ASIUK TEN PODKłAD TO Vichy FLEXILIFT TEINT [ANTI -RIDES ] przeciwzmarszczkowy po miesiacu zmarszczki sa mniejsze [chyba ],ale tak na fakcie to super ,twarz jest taka napieta i nie widac pudru u mnie sie sprawdza :-)

Słuchajcie dziewczyny ale mieliśmy przeżycia :-:)-:)-:)-:)-:)szok::szok::szok::szok:
wracając od dentysty w Gdyni Chyloni przed stacją benzynową Jet, pijany koleś nam wlazł na przejście.Ojciec po hamulcach a nam w dupę jakiś rolnik wjechał starym gratem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczęście nic nikomu się nie stało ale tyłek w aucie mamy do wymiany...Kubuś się rozpłakał ale nic mu nie jest, a mnie coś w krzyżu boli:-( Kuba jak zobaczył to się pyta"ojej co się stało brum brum puti":laugh2:

A u dentysty Kuba w poczekalni siedział grzecznie głowę schował mi pod pachę i się nie odzywał :-) jak usiedliśmy na fotelu to najpierw cisza a jak sie rozdarł za chwilę to pan doktor spokojnie obejrzał wszystkie ząbki :-D
Super dentysta mogę polecić wszystkim mamom :tak:Super sympatyczny ma podejście do dzieci, mały dostał od niego żabkę pluszową i książeczkę do poczytania o zębowym robaczku :laugh2:
Kuba ma początki próchnicy butelkowej za 3 tyg idziemy do niego, ma pokryc Kubie ząbki taką pastą z wielką ilością fluoru a jeżeli to nie pomoże to zabieg ozonem o ile dobrze pamiętam z tego wszystkiego :baffled:
Nazwiska tego pana nie pamiętam bo dostałam namiary od kogoś, a tam jest ich trzech w sumie i zapisałam nazwisko tego głownego a przyjmował nas jeszcze inny :zawstydzona/y:ale mam adres i telefon:tak: jak by któraś chciała.
ale w szoku jestem po tym wypadku nie macie pojęcia jak to wielka siła uderzenia:-( wszystkie rzeczy z przedniej półki znalazły się z tyłu :no:a ojcu fotel zepsuło oparcie lata.Jezu dobrze,że Kubie nic się nie stało

reklama
Wow
Aga ale mieliscie przygode..dobrze że nikomu nic sie nie stało..ja pierdzielę:szok:

Dobrze ze trafiliscie na takiego kolesia fajnego i że miał podejście do małego:tak::tak::tak:.....wiecie mi ortodonta powiedziała że mała ma smoczkowy zgryz i z morda na mnie że dziecku sie smoczka nie daje, że to szkodzi i że z jej doswiadczenia wieloletniego widać że to od ssania smoka, i że matki takie są że zamykaja dziecku smokiem buzie..myslałam że ją zatłuke ale odpowiedziałam jej grzecznie , że jej wieloletnie doswiadczenie tym razem na nic sie nie zdało, bo moje dziecko miało smoczek w buzi 3 razy i za kazdym razem trwało to kilka sekund...bab zbladła a ja wyszłam bez dowidzenie..nie nawidzę takich ludzi co jak wrózki mysla że wiedzą wszystko i obrażają:wściekła/y:.grrrrrrrrrrrrrr...

miłego wieczorku:-D

Do góry