reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Ewcia, powiem krótko, bo jak się zacznę rozwijąc, to moderator i tak wykasuje niecenzuralne wyrażenia.. W każdym bądź razie musiałam przesunąc wizytę na czwartek. Nic więcej, bo jeszcze mnie nosi >:D

Kochane! Pisalam wyzej o doktorze, ktorego polecila mi kolezanka - znacie go? Czy ktokolwiek cos o nim slyszal? Wiem, ze jest ordynatorem w szpitalu wojewodzkim. Zastanawiam sie czy do niego pojsc... A juz niedlugo musze zrobic pierwsze usg.
Z gory dziekuje za informacje!

Lusiu dziewczyny coś pisały wczesniej o tym doktorze, ja wiem tylko tyle,że jest bardzo dobry i dobrze prowadzi ciążę ale sam do niego nie chodziłam. Życzę powodzenia :) .
Wiosna już :) :) :) :) :)

Lusiu, poszukaj we wcześniejszych postach, bo napewno coś o nim było pisane..

Ewcia, na dzień dzisiejszy już wiem, że nie zrobię sprawozdania z 3D, bo zwyczajnie musze przełożyc na późniejszy termin. Ku... mać :mad:

Może termometrowe 19 stopni poprawi mi nastrój...

Witam wszystkie Mamusie! Jestem w 31 tygodniu ciąży i co jakiś czas zaczynam panikować że to już za "chwilkę" zostanę szczęśliwa Mamusią. Termin mam na 26 maja - Dzień Matki  :laugh: Mieszkam w Gdyni. Pisałyście trochę o Doeringu - moim zdaniem świetny specjalista. W przyszłym tygodniu wybieram sie na ostatnie usg. Szkołę rodzeniu już dawno wybrałam - sopot, ale co do szpitali nadal mam niewielkie informacje. Zastanawialiśmy sie z mężem nad Zaspą. Czy któraś z was była już zwiedzać oddział? Dajcie znać nowej lokatorce forum!  :laugh:

Agula, nie denerwuj się, czasami tak bywa. Ale i tak czekam na Twoją opinię.
Witam również serdecznie wszystkie nowe trójmiejskie "ciężarówki".
Akurat co do wyboru szpitala i lekarza w Gdańsku to wam nie pomogę, bo ja zdecydowałam się rodzić w szpitalu w WEjherowie i chodzę tam do dr Foltmana. Wogóle zauważyłam ostatnio po szkole rodzenia, że bardzu dużo dziewczyn z Gdyni i Gdańska decyduje sie na szpital w Wejherowie.

A wiosnę to już chyba czuć w powietrzu. Nareszcie, aż miło się wstaje. Pozdrwiam wszystkie babeczki

reklama
Zrobię dodatkowy wywiad z położną w szkole rodzenia. Powinna coś wiedzieć o tym szpitalu. A czy jest coś konkretnego co przekonało Cię do wejherowa?

Do góry