reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Lusia tak trzymać. dobre nastawienie to podstawa. i pisz do nas jak tam maleńka fasoleczka się czuje :)

Dawidowa ja to bym nawet już chciała tego zajączka ale .... jeszcze 2 tygodnie niech posiedzi w środeczku. moja kumpelka urodziła w 36 tc i jej córeczka musiała leżeć w inkubatorku i dużo stresu było na początku.
więc ja przekonuję mojego bubolka żeby do początku kwietnia wytrzymał.

a ja już czuję wiosnę jak słoneczko tak świeci i jak jest jasno o 18. super. a jak jeszcze przestawimy czas to jasno będzie nawet o 19.

jakie plany świąteczne dziewczynki.
bo my jak zwykle na wyżerkę do rodziców. najpierw jednych potem drugich i tak zleci. nic w tym roku nie robię. leniuchuję na maksa

Buziaki i powodzenia w szukaniu wiosny :)

reklama
Lusiu :laugh:
Trzymam za Ciebie kciuki.Mam bardzo fajnego lekarza, który przyjmuje w Orłowie.Ma tytuł lekarza przyjaznego kobiecie, więc chyba warto.Nie bierze dużo za wizyty, a ma dobrze zaopatrzony gabinet, poza tym zawsze jest dostępny na komórkę.Mnie bardzo uspokoił, choć po pierwszej ciąży , którą przeleżałam byłam mocno spanikowana.
Napisz , jakiego lekarza polecili Co w Gdańsku, może coś o nim będziemy wiedziały,
Jakby co -pisz .w kupie rażniej ;D

Niuniu!
Bardzo Ci dziękuję za te informacje.
Chyba jutro się tam przejdę, ale najchętniej zostałabym z nią w domu, no ale zaraz bedzie druga małpka, wiec nie chcę , żeby się z nami w domu uwsteczniała.
Piknie dzisiaj wiosną pachniało.

Lusia - tak trzymać !!!
Dawidowa, cegiełka za tatę przy pierwszych zajęciach albo 10 zł od uczestnictwa w zajęciach. Ponieważ babka mówiła, że ćwiczeń z partnerami będą 4 sztuki, to chyba lepiej tak... Chyba, ze tatuś chce chadzać na wszystkie, jak mój luby żądny wiedzy ::) Przynajmniej ma chwile na oderwanie się od kompa... Dziś były wyklady, których nie było, ale okazało się, że ćwiczenia prowadzą dwie babki w efekcie czego odbywają się one dwie godziny (dwie grupy) dziennie przez 5 dni w tygodniu. Aha, i na Zaspie- póki co- jest kocioł na porodówce, nie mają znieczuleń tych takich okołooponowych, czy jakiś takich ;D Ino zwykłe przeciwbólówki, co kazdy je dostaje for free. Tych odpłatych nie ma, bo szpitala nie stać, ale w wojewódzkim są za jedyne 600 zł. :p

A ja na święta nigdzie nie jadę, bo do domu za daleko, a dzidek nie lubi rzutów komunikacyjnych. NIe chce mi sie także przygotowywyać i jeździć na szmacie, więc pewnie pobarłożymy sobie słodko i pospacerujemy, jesli pogoda pozwoli ;)

Witam!!
Ja jestem z Gdańska-Wrzeszcza i jestem w 29 tygodniu ciąży.Z mężem wybraliśmy szpital Wojewódzki ,jest po remoncie ,sale są dwu osobowe i co najważniejsze jest osobna sala dla odwiedzających gdzie dziecko pokazuje się tylko z za szyby i nikt z zewnątrz nie ma prawa tam wejść .Nikt opcy się nie kręci po pokoju gdzie się leży bo odwiedziny są tylko w "pokoju spotkań",nikt nie kaszle ani nie chucha na maleństwo!! ::)
Ale mam problem z wybraniem szkoły rodzenia!!Może któraś z was zna dobrą i niedrogą szkołe???

Agula, pamiętaj, że czekam na Twoje wrażenia z dzisiejszego USG 3D. Jak tylko wrócisz to pisz...
Robi się coraz wiosenniej więc ja także czekam z niecierpliwością na to spotkanie.
Pozdrowionka serdeczne.

Robaczku możesz chodzic do szkoły rodzenia na Kliniczna. Koszt za miesiąc 40zl , chodzisz Ty i Twój mąż. Wykłady są w poniedziałki o 17, a ćwiczenia do wyboru we wtorek lub czwartek. A do szkoły rodzenia już powinnaś zacząć chodzić. Ja tam chodze i jestem zadowolona. co jakiś czas dostajemy jakieś prezenciki. Zapraszam

Kolezanka poradzila mi dr Deringa - nawet nie wiem czy dobrze pisze jego nazwisko - znam go narazie ze slyszenia. A Wy - wiecie cos o nim? Bede wdzieczna za kazda informacje. Poza tym - dziwne - mam mdlosci - juz? Po pierwsze w zadnej ciazy ich nie mialam, po drugie miesiaczke mialam dostac 12 marca - teraz jest 22 - czy to nie za wczesnie na mdlosci? Ciagle tez odczuwan pragnienie - pije i pije - litrami, a pozniej co minute biegiem do toalety. ACzy to wszystko normalne? Az dziwne, ze tego nie pamietam.
pozdrawiam wiosennie!

reklama
slodkie malenstwo eweliny

No teraz chyba sie udalo - mam nadzieje, ze dobrze policzylam. Ostatnia miesiaczke mialam 16 lutego - pomozcie obliczyc mi termin...

Do góry