reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Lusia tak trzymać. dobre nastawienie to podstawa. i pisz do nas jak tam maleńka fasoleczka się czuje :)

Dawidowa ja to bym nawet już chciała tego zajączka ale .... jeszcze 2 tygodnie niech posiedzi w środeczku. moja kumpelka urodziła w 36 tc i jej córeczka musiała leżeć w inkubatorku i dużo stresu było na początku.
więc ja przekonuję mojego bubolka żeby do początku kwietnia wytrzymał.

a ja już czuję wiosnę jak słoneczko tak świeci i jak jest jasno o 18. super. a jak jeszcze przestawimy czas to jasno będzie nawet o 19.

jakie plany świąteczne dziewczynki.
bo my jak zwykle na wyżerkę do rodziców. najpierw jednych potem drugich i tak zleci. nic w tym roku nie robię. leniuchuję na maksa

Buziaki i powodzenia w szukaniu wiosny :)

reklama
Lusiu :laugh:
Trzymam za Ciebie kciuki.Mam bardzo fajnego lekarza, który przyjmuje w Orłowie.Ma tytuł lekarza przyjaznego kobiecie, więc chyba warto.Nie bierze dużo za wizyty, a ma dobrze zaopatrzony gabinet, poza tym zawsze jest dostępny na komórkę.Mnie bardzo uspokoił, choć po pierwszej ciąży , którą przeleżałam byłam mocno spanikowana.
Napisz , jakiego lekarza polecili Co w Gdańsku, może coś o nim będziemy wiedziały,
Jakby co -pisz .w kupie rażniej ;D

Niuniu!
Bardzo Ci dziękuję za te informacje.
Chyba jutro się tam przejdę, ale najchętniej zostałabym z nią w domu, no ale zaraz bedzie druga małpka, wiec nie chcę , żeby się z nami w domu uwsteczniała.
Piknie dzisiaj wiosną pachniało.

Lusia - tak trzymać !!!
Dawidowa, cegiełka za tatę przy pierwszych zajęciach albo 10 zł od uczestnictwa w zajęciach. Ponieważ babka mówiła, że ćwiczeń z partnerami będą 4 sztuki, to chyba lepiej tak... Chyba, ze tatuś chce chadzać na wszystkie, jak mój luby żądny wiedzy ::) Przynajmniej ma chwile na oderwanie się od kompa... Dziś były wyklady, których nie było, ale okazało się, że ćwiczenia prowadzą dwie babki w efekcie czego odbywają się one dwie godziny (dwie grupy) dziennie przez 5 dni w tygodniu. Aha, i na Zaspie- póki co- jest kocioł na porodówce, nie mają znieczuleń tych takich okołooponowych, czy jakiś takich ;D Ino zwykłe przeciwbólówki, co kazdy je dostaje for free. Tych odpłatych nie ma, bo szpitala nie stać, ale w wojewódzkim są za jedyne 600 zł. :p

A ja na święta nigdzie nie jadę, bo do domu za daleko, a dzidek nie lubi rzutów komunikacyjnych. NIe chce mi sie także przygotowywyać i jeździć na szmacie, więc pewnie pobarłożymy sobie słodko i pospacerujemy, jesli pogoda pozwoli ;)

Witam!!
Ja jestem z Gdańska-Wrzeszcza i jestem w 29 tygodniu ciąży.Z mężem wybraliśmy szpital Wojewódzki ,jest po remoncie ,sale są dwu osobowe i co najważniejsze jest osobna sala dla odwiedzających gdzie dziecko pokazuje się tylko z za szyby i nikt z zewnątrz nie ma prawa tam wejść .Nikt opcy się nie kręci po pokoju gdzie się leży bo odwiedziny są tylko w "pokoju spotkań",nikt nie kaszle ani nie chucha na maleństwo!! ::)
Ale mam problem z wybraniem szkoły rodzenia!!Może któraś z was zna dobrą i niedrogą szkołe???

Agula, pamiętaj, że czekam na Twoje wrażenia z dzisiejszego USG 3D. Jak tylko wrócisz to pisz...
Robi się coraz wiosenniej więc ja także czekam z niecierpliwością na to spotkanie.
Pozdrowionka serdeczne.

Robaczku możesz chodzic do szkoły rodzenia na Kliniczna. Koszt za miesiąc 40zl , chodzisz Ty i Twój mąż. Wykłady są w poniedziałki o 17, a ćwiczenia do wyboru we wtorek lub czwartek. A do szkoły rodzenia już powinnaś zacząć chodzić. Ja tam chodze i jestem zadowolona. co jakiś czas dostajemy jakieś prezenciki. Zapraszam

Kolezanka poradzila mi dr Deringa - nawet nie wiem czy dobrze pisze jego nazwisko - znam go narazie ze slyszenia. A Wy - wiecie cos o nim? Bede wdzieczna za kazda informacje. Poza tym - dziwne - mam mdlosci - juz? Po pierwsze w zadnej ciazy ich nie mialam, po drugie miesiaczke mialam dostac 12 marca - teraz jest 22 - czy to nie za wczesnie na mdlosci? Ciagle tez odczuwan pragnienie - pije i pije - litrami, a pozniej co minute biegiem do toalety. ACzy to wszystko normalne? Az dziwne, ze tego nie pamietam.
pozdrawiam wiosennie!

reklama
slodkie malenstwo eweliny

No teraz chyba sie udalo - mam nadzieje, ze dobrze policzylam. Ostatnia miesiaczke mialam 16 lutego - pomozcie obliczyc mi termin...

Do góry