ja mam bilet z "Dziecka"... Martyna chodź, będzie fajnie ja tam nie wierzę że młody da mi pooglądać film, ale beczka będzie niezła idę z ciekawości, zobaczyć jak to jest,no nie mówiąc o ttym, że w kinie to nie byłam lata...
reklama
hEJ Kochane!
Dziękuję za pamięć i za życzenia!
Ja oczywiście nadal chętna na kino. Musimy się konkretnie umówić - jutro pod Multikinem (to koło Opery Bałtyckiej??) tylko o której 11:30 będzie dobrze???,
Ja tez mam bilet z Dziecka, tylko musze poszukać gazetę, bo nie wiem gdzie ją wrzuciłam. Czy ktoś wie co grają????
Ciekawe czy uda nam się zobaczyć film, ale może być wesołe no i całkiem nowe doświadczenie dla naszych maluszków.
Pozdrawiam serdecznie
Dziękuję za pamięć i za życzenia!
Ja oczywiście nadal chętna na kino. Musimy się konkretnie umówić - jutro pod Multikinem (to koło Opery Bałtyckiej??) tylko o której 11:30 będzie dobrze???,
Ja tez mam bilet z Dziecka, tylko musze poszukać gazetę, bo nie wiem gdzie ją wrzuciłam. Czy ktoś wie co grają????
Ciekawe czy uda nam się zobaczyć film, ale może być wesołe no i całkiem nowe doświadczenie dla naszych maluszków.
Pozdrawiam serdecznie
Ewka, ja będę
no i spytam prosto z mostu: masz miejsce w aucie na dodatkowy fotelik + os. towarzysząca??? bo troche mi się nie chce drałować...no i przejeżdżasz obok przymorza... a jeśli nie masz to spoko, jakoś dojdę ;D
zaraz zobaczę co grają...
no i spytam prosto z mostu: masz miejsce w aucie na dodatkowy fotelik + os. towarzysząca??? bo troche mi się nie chce drałować...no i przejeżdżasz obok przymorza... a jeśli nie masz to spoko, jakoś dojdę ;D
zaraz zobaczę co grają...
Broken Flowers
produkcja: USA gatunek: Dramat/ Komedia
data premiery: 2005-09-16 (Polska) , 2005-05-17 (Świat)
od lat: 15 czas trwania: 105 dyst.: Best Film
Dona Johnstona, mężczyznę stroniącego od wszelkich trwałych związków, rzuca jego ostatnia narzeczona. W tym samym czasie Don otrzymuje tajemniczy różowy list, w którym anonimowy donosiciel informuje go, że ma syna, który chciałby się z nim spotkać. Don postanawia odwiedzić swoje byłe kochanki i sprawdzić, która z nich pomoże mu rozwiązać zagadkę tajemniczego listu.
Bill Murray (I): Don Johnston
Jeffrey Wright (I): Winston
Julie Delpy: Sherry
Sharon Stone (I): Laura
Jessica Lange: Carmen
Tilda Swinton: Penny
Heather Simms: Mona
Matthew McAuley: Facet w SUV
Brian F. McPeck: Facet w SUV
Frances Conroy: Dora
Ryan Donowho: Młody mężczyzna w autobusie
Homer Murray: Dzieciak w samochodzie
Nicole Abisinio: Dziewczyna w autobusie
Larry Fessenden: Will
Jennifer Rapp: Dziewczyna w autobusie
Dared Wright: Właściciel królika
Saul Holland: Dziecko Winstona i Mony
Chris Bauer (I): Dan
Alexis Dziena: Lolita
Niles Lee Wilson: Dziecko Winstona i Mony
Suzanne Hevner: Pani Dorston
Zakira Holland: Dziecko Winstona i Mony
Pell James: Sun Green
Korka Fall: Dziecko Winstona i Mony
Jarry Fall: Dziecko Winstona i Mony
Christopher McDonald (I): Ron
Meredith Patterson: Stewardessa
Brea Frazier: Rita
Mark Webber (II): Dzieciak
Chloë Sevigny: Asystentka Carmen
produkcja: USA gatunek: Dramat/ Komedia
data premiery: 2005-09-16 (Polska) , 2005-05-17 (Świat)
od lat: 15 czas trwania: 105 dyst.: Best Film
Dona Johnstona, mężczyznę stroniącego od wszelkich trwałych związków, rzuca jego ostatnia narzeczona. W tym samym czasie Don otrzymuje tajemniczy różowy list, w którym anonimowy donosiciel informuje go, że ma syna, który chciałby się z nim spotkać. Don postanawia odwiedzić swoje byłe kochanki i sprawdzić, która z nich pomoże mu rozwiązać zagadkę tajemniczego listu.
Bill Murray (I): Don Johnston
Jeffrey Wright (I): Winston
Julie Delpy: Sherry
Sharon Stone (I): Laura
Jessica Lange: Carmen
Tilda Swinton: Penny
Heather Simms: Mona
Matthew McAuley: Facet w SUV
Brian F. McPeck: Facet w SUV
Frances Conroy: Dora
Ryan Donowho: Młody mężczyzna w autobusie
Homer Murray: Dzieciak w samochodzie
Nicole Abisinio: Dziewczyna w autobusie
Larry Fessenden: Will
Jennifer Rapp: Dziewczyna w autobusie
Dared Wright: Właściciel królika
Saul Holland: Dziecko Winstona i Mony
Chris Bauer (I): Dan
Alexis Dziena: Lolita
Niles Lee Wilson: Dziecko Winstona i Mony
Suzanne Hevner: Pani Dorston
Zakira Holland: Dziecko Winstona i Mony
Pell James: Sun Green
Korka Fall: Dziecko Winstona i Mony
Jarry Fall: Dziecko Winstona i Mony
Christopher McDonald (I): Ron
Meredith Patterson: Stewardessa
Brea Frazier: Rita
Mark Webber (II): Dzieciak
Chloë Sevigny: Asystentka Carmen
Witam :-)
Bardzo jestem ciekawa jak Wam sie spodoba w kinie. Tez bym sie chetnie wybrala, ale chyba jeszcze troche na nas za wczesnie. Jak myslicie, od kiedy mozna sie wybrac z dzidzią na taki seans? Pogoda ostatnio taka fajna, że w weekend zaliczylismy dwa super-spacerki. W sobote bylismy w parku oliwskim, a w niedziele nad morzem. Było super :-) W parku oliwskim widzieliśmy tyle par młodych jednego dnia, jak chyba nigdy wcześniej. No ale sie nie dziwie, że w taką pogodę decydowali się na zdjęcia w plenerze ;D Pozdrawiam cieplutko
Iwona
ps. my już po pierwszych szczepieniach. Zdecydowalismy się na skojarzoną. Majka czuje się dobrze
ps2. Damayanti - Kinga wyglada przesłodko w sukieneczce Aż mi sie zachciało ubrać Majkę w coś takiego ;D
Bardzo jestem ciekawa jak Wam sie spodoba w kinie. Tez bym sie chetnie wybrala, ale chyba jeszcze troche na nas za wczesnie. Jak myslicie, od kiedy mozna sie wybrac z dzidzią na taki seans? Pogoda ostatnio taka fajna, że w weekend zaliczylismy dwa super-spacerki. W sobote bylismy w parku oliwskim, a w niedziele nad morzem. Było super :-) W parku oliwskim widzieliśmy tyle par młodych jednego dnia, jak chyba nigdy wcześniej. No ale sie nie dziwie, że w taką pogodę decydowali się na zdjęcia w plenerze ;D Pozdrawiam cieplutko
Iwona
ps. my już po pierwszych szczepieniach. Zdecydowalismy się na skojarzoną. Majka czuje się dobrze
ps2. Damayanti - Kinga wyglada przesłodko w sukieneczce Aż mi sie zachciało ubrać Majkę w coś takiego ;D
D
dawidowa
Gość
W "Dziecku" dają bilety do kina ???
Pogoda naprwdę fantastyczna,nie pamiętam,żeby kiedykolwiek było tak ciepło na koniec września!Ale podobo to już koniec lata
Ja jutro wybieram się do fryzjera,ach w końcu coś ze sobą zrobię- szewc bez butów chodzi...Mam tylko nadzieję,że nie wyjdę łysa,bo bardzo zależy mi na długosci włosów.
Ewcia no to jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ NAJ- oby Ci się Kubulek dobrze chował,bo to najwiękze spełnienie dla matki!!!
Pogoda naprwdę fantastyczna,nie pamiętam,żeby kiedykolwiek było tak ciepło na koniec września!Ale podobo to już koniec lata
Ja jutro wybieram się do fryzjera,ach w końcu coś ze sobą zrobię- szewc bez butów chodzi...Mam tylko nadzieję,że nie wyjdę łysa,bo bardzo zależy mi na długosci włosów.
Ewcia no to jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ NAJ- oby Ci się Kubulek dobrze chował,bo to najwiękze spełnienie dla matki!!!
reklama
Podziel się: