reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Ola, faktycznie z Dawidka zrobił się już duży chłopak !!!

co do kina... czy my nie musimy wcześniej zarezerwować miejsc??? czy coś w tym stylu??? chociaż z drugiej strony nie wierzę żeby to było aż tak popularne żeby miejsc zabrakło... ::) ;D

Ola, jaki Dawidek fajniutki, jak się słodko uśmiecha, chyba lubi matę swoją, że tak główkę tuli do niej. :)

A Kinga sobie z powrotem wprowadziła poranne drzemki - zbiera siły przed spacerkiem. Tatuś uważa, że powinyśmy skoro świt na spacer iść, ale nam sporo czasu na wyszykowanie się poranne schodzi, a i pospać chwilę dzidzia musi (ciekawe, ile dziś??), tak że wychodzimy około 12 ostatnio.

A tak nasz gwiazda mała w sukienusi wygląda (kreacja na imprezy ;D )
normal_wsukienusi.jpg

Pozdrowionka

Hej dziewcyznki!
Wszystkim serdecznie dziękuję za życzenia, ale urodzinki mam jutro - kurcze już 26 lat mi uciekło :mad:
Imprezka była zaje fajna, do 2 w nocy tańczylismy i się wygupialismy. W sumie było nas 13 osób, ale jakoś nie czuło się ścisku. Troszkę za duzo promili łyknęłam, ale Kubuś był u teściowej i od niej dostał mleczka. Super się u niej spisał i nie było problemu z wypiciem mleczka.
Wczoraj natomiast byli u nas znajomi z Bydgoszczy, których nie widziałam 2 lata i moja koleżanka przyjechała z owiną, że jest w ciąży. Sytrasznie się ucieszyłam!
Kubulek mała gaduła, leży teraz i gaworzy zamiast spać, ale jest tak śliczna pogoda, że zaraz na spacer uciekamy.
Mam nadzieję, że kino nadal aktualne i chociaż częśc z Was nadal ma ochotę się tam wybrać.

Pozdrawiam serdecznie

Hej Babeczki:)

Mam dla Was propozycję, dostalam ulotkę ze szkoły rodzenia, do której chodziłam, że ruszają zajęcia ruchowe dla mam z dziećmi.
Dzwoniłam dziś do Pani, która będzie je prowadziła. Zajęcia będą się odbywały 2 razy w tygodniu, we wtorki i czwartki od 13 do 14, koszt miesięczny to 200 zł.
Nie wiem czy to dużo czy mało ? Myślę, że warto pójśc na pierwsze zajęcia, żeby się przekonać czy forma ćwiczeń będzie nam odpowiadała. Ćwiczenia mają się odbywać jakąś nową metodą, zawierają elementy stretchingu, jogi, aerobiku, callaneticsu, pilates, technik relaksacyjnych i Alexandra, treningu z ciężarkami, masażu i ćwiczeń dziecka.
Brzmi dumnie, nie wiem jak w praktyce.
Mąż mnie goni, żebym się za siebie wzięła, więc sama chętnie skorzystam, no a Wam polecam, bo razem zawsze raźniej:)
Ciekawe tylko czy takie zajęcia spodobają się Julci :)
buziaki!

dziewczyny nie bede mogla isc w srode z wami do kina. :( tym razem myszka sie rozchorowala. gardelko jej odmowilo posluszenstwa. :( w nastepnym tygodniu bardzo chetnie

Kurcze Dawid zaczął mi strasznie ulewać i to prawie po każdym jedzeniu.Jest tego naprawdę sporo i nie wiem,czy to może przez coś co ja jem,czy co ???Myślicie,że to normalne?Musze sie ciągnie przebierać,bo jak poleci po pieluszce to leeeeci dalej- czyli po mnie.No a teraz oczywiście moje dziecko nie śpi...Boże już nie wiem jaka metodę na niego stosować,żeby szedł spać po kapieli.Wogóle ma chyba fazę intensywnego wzrostu,bo ciągle chce jeść,a ja nie wyrabiam :(

Ewka mój mąż jest z Bydgoszczy, może macie wspólnych znajomych

No i chyba będę pierwsza:

EWUNIU- WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ Z OKAZJI URODZIN

reklama
Do góry