reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Oj, no bo ja z Sopotu jestem. No, że jestem to moze za dużo powiedziane. Mieszkam tu od pół roku i nie zdążyłam poznać całego 3miasta, czego efektem są właśnie takie akcje, jak ta ze szpitalem  ;D Ale juz w drodze powrotnej przyuwazyłam właśnie ten 127 z Oliwy i raczej następnym razem skorzystam, Martynko :)
honeyboney, idę na pierwsze zajęcia 11 marca, to zapytam o kolejny termin rozpoczęcia szkółki. Skierowanie chyba najlepiej od ginka, bo jeszcze trzeba mieć wpisane, że nie ma przeciwskazań do uczestnictwa w ćwiczeniach fizycznych. Od prywatnego na pewno tez będzie git, jak, bo niby czemu nie?

reklama
różne są opinie na temat szpitali ... Jakoś ten Wojewódzki do mnie nie przemówił do teraz - ale jeszcze nie rozmawiałam na ten temat z lekarzem w ogóle .. ja to chyba lubie extremalne sporty;) lekarza mam w Gdyni Orłowo, rodzić chce na Zaspie ... ale co ta zaspa właściwie przeszkadzam - mąż zmotoryzowany to przecież nie będzie dla niego problemem dojechac do mnie...? Poza tym całe 27 lat spędziłam na Zaspie tam mieszkając i chyba jakoś taki patriotyzm lokalny każe mi się tam własnie umieścić ;) No tylko ta szkoła moze być przeszkodą - bo jednak sama będę musiała dojeżdżać.

Agula - z Sopotu wysiadasz z SKM w Oliwie i autobusem 127 jedziesz pod samiuśki szpital - w drugą stronę identycznie ...

marzę o wiośnie wiecie...

No i ta rwa nie daje mi żyć w ogóle :mad: bo to chyba jednak Rwa kulszowa jest - najgorzej jest w nocy - aż sie jej boję

Przeciwskazania mogą być jakieś takie, jak by zagrożonej ciąży, czy kłopotów zdrowotnych mamy. Dlatego, że oprócz zajęć typowo powiedzmy położniczych jest i zwykła /niezwykła gimanstyka. Tyle, ze dla ciężarówek. Także, jak lekarz każe leżeć, to mozna zapomnieć o szkole rodzenia, bo wygląda na to, ze trzeba będzie tez sporo tam się napocić. Co samo w sobie bardzo mnie cieszy, bo chyba zrosłam się w niektórych miejscach. Zawsze z szalonym entuzjazmem chadzałam na róznego rodzaju ćwiczenia, aerobiki, baseny itp, ale najpierw kontuzja kolana, potem od razu ciąża jakoś mnie przystopowały i coraz bardziej zaczynam odczuwać skutki siedzenia na tyłku i nie rozciągnięcia.. :p Ale jak już dzidek będzie to zapiszę się i na "skoki" jak to nazywam, a jak się dofinansuję sprawnościowo to i na jakieś sztuki walki, co by się wyżyć, hej 8)
Obiecuję zdać relację z zajęć i popytać, keidy następny turnus :-*

hej hej O0
my po wizycie u ginka - wszystko jest ok. następna za 2 tygodnie. a dziś na usg prawdopodobnie już ostatnie w tej ciąży.
zobaczymy co nam Mateuszek pokaże.

ja w Invikcie chodzę do dr Boćkowskiego - jest trochę mało gadatliwy ale podobno bardzo dobry specjalista od patologii.

ja tez myślałam o rodzeniu na Zaspie, ale jakoś tak nie jestem przekonana i chyba zostanie wojewódzki bo jest najbliżej :)
co do szkoły rodzenia na zaspie to słyszałam ze jest bardzo fajnie. chodziły tam moje koleżanki i sobie chwaliły

jak mnie wczoraj zważyli to myślałam że spadnę z wagi. moja w domu pokazuje 3 kg mniej. i teraz nie wiem której wierzyć. wcześniej nie było takich rozbieżności. a wagę w przychodni mają taką starą z takimi ciężarkami. więc chyba będę opierać się na domowej. zwłaszcza że mój mąż twierdzi że ostatnio schudłam i zmizerniałam a tu taki szok !!!!!
::) ::) ::) ::) ::) ::)

miłego dnia
co by was nie zaspypało
odezwę się po usg :)

A ja nadal umieram z powodu bólów pleców
byle do jutra przetrwać - jutro mam wizytę u gina - i USG połówkowe ;D
jeszcze postanowiłam sprawdzić szkołę rodzenia na Oruni - bo ponoć jest - ciekawe skad położne tam są...
no i mam nadzieje że te plecy nie bedą przeciwskazaniem :(
pogoda mnie dobija

Siunia, czekamy na wieści!
honeyboney, spójrz na to inaczej - zima z okna jest całkiem ładna :)

okienko.jpg

A ja mam faze na kisielki.. Wariacja: 8 rodzajów, wzbogacone witaminami albo ziarnami zbóż, zielone albo bordowe, z kawałkami owoców lub bez..  ::)

Tak Martynko, widzę Mc'Donaldsa i najdłuższy falowiec świata, mieszkam we wieżowcu na Bzowej, ale Agula ta to ma widok, mój brat mieszka w jednym wiezowcu dalej i na 1 piętrze więc nie ma tak ładnego widoku jak ona, Agula ma poprostu przewspaniały, Ja to tam morze widzę tylko kawalątek.

reklama
Cześć ja na karwinach nie mam tak ładnego widoku.
Dzisiaj świeći pięknie słońce więc mogę nareszcie iść na snki z dziewczynkami, bo Emi(10-m), na sankach jedzie tylko jak nieg nie pada, więc zaraz się ubieram i zasówam na spcer :D
zaneta.b

Do góry