reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martyna potwierdzam Szemryk jest bardzo kochanym i dobrym lekarzem. gdybym nie miała tak daleko to chodziłabym do niego.
bardzo mi pomógł i był bardzo wyrozumiały. pierwszy raz spotkałam kogoś takiego. żałuję że wróciła ta babka na której zastępstwie był bo naprawdę lekarz z prawdziwego zdarzenia z niego.
a teraz chodze do takiego sympatycznego ale właśnie blado wypadającego przy Szemryku :)

reklama
Witam się serdecznie - ciężarówka z Gdańska w 19 tc - Ujeścisko :) Miło że znalazła m jakieś pokrewne duszyczki z Gdańska i Trójmiasta

honeyboney witaj serdecznie
to jesteśmy prawie sąsiadkami ja mieszkam kawałek dalej na Łostowicach tuż przed Kowalami :)

Witaj, honeyboney :) Pisz co tam u Ciebie słychać i ja się miewasz.
Widziałyście dziś rano to samo co ja? Na niebie było słońce! Takie prawdziwe!! Szkoda, ze na krótko, ale zawsze coś, nie?
Mam dziś smaka na śledziki w śmietanie.. i ziemniaczki w mundurkach (poodbno najwiecej skłądnikó odżywczych jest pod skórką kartofelka).. mmm.. Smaczego wszystkim mamom, tatom i dzidkom hej :laugh:

Witam serdecznie kolejną pomorzankę!!!!
A ja to dzisiaj zostałam w domu, bo mój mężulek jakieś choróbska przytaszczył do domu i jakiś katarek jakby mnie łapie. A to słońce to rzeczywiście, aż mnie korciło, żeby wyjść na spacer. Bo w sumie czy na katar może zaszkodzić prawie wiosenny spacerek???

No i skończyło się na ptasim mleczku (po śledzikach oczywiście) .. Strasznie wciągające zajęcie.... ;)

Moja mama się dziś obruszyła, kiedy wspomniałam, że może kupiłaby nam nosidełko, bo uznała, że jeszcze za wcześnie.. No wiecie, Państwo co....phi.. ;)
Ale tak też sobie pomyślałam przy okazji o tych nosidełkach i myślicie, że można takiego bebisa maleńkiego nosić w nosidełku z materiału? Wyobrażamy sobie nieraz spacery z dzidzią i do przechadzek leśno-terenowych sensowne wydaje się takie nosidło z materiału. Tylko ile czasu mozna nosić np. miesięcznego niemowlaka w takim urządzeniu. Że z przodu, to wiem :) ale czy krócej niz normalny spacer ???

Sąsiadkę z okolicy łostowic witam :)
Ja na zwolnieniu jestem i pewnie będę - mam potworne problemy z plecami ::) W czwartek mam USG połówkowe już sie nie mogę doczekać szczerze mówiac ...

kartofelki i rybka aż ochoty nabrałam :)

ja zwolnienie dostaje co 4 tygodnie i będę tak ciągneła do końca :)

o jakim słońcu piszecie toć to potworna śnieżyca za oknem :)

reklama
Oj, no słońce było wczoraj, a dziś to huhu!!! Takiej śnieżycy dawno nie widziałam.. Aż fotki musiałam popstrykać.. Niesamowite...
Taka ładna zima ::)

Do góry