reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

tak, tak wczoraj było super słoneczko.
pospacerowałam sobie i dotleniłam się, a potem wnocy mały urzędowal tak że nie mogłam spać :)

ja nie chce zimy już JA CHCE WIOSNE :)

może wtedy jakieś trojmiejskie babybomwe spotkanko urządzimy ????
co wy na to????

co do nosidełek to podobno możena dzidziolki od 3 miesiąca nosić, a wcześniej to kręgosłupek za słaby.
my tak planujemy urlop w tym roku aby mały miał już prawie 3 miesiace i wtedy go do nosidełka ... ale myślę ze za długo też nie moe w tym chodzić.

reklama
Pewnie, że urządźmy! Ja jestem za ;D
No tak, nosidełko dopiero jak kręgosłupik się usztywni. Tylko kiedy to będzie ???
Wiosna jak najbardziej, ale kurczę nie mam się w co ubrać ::)

no to niech się tylko zrobi cieplej :) to zaczniemy podbijać Gdańsk :)

Martyna Twój Konrad już ma miesiąc - jejku jak ten czas leci :o

No to byle do wiosny :)Tak , tak - zróbmy zamieszanie.. tak nudno jest jakoś ostatnio :p
Walczę na allegro z ubrankami, ale dochodzę do wniosku, ze to nie na moje nerwy.. Nosi mnie, jak ktoś parę minut przed końcem przebija moją ofertę o 50 gr, a ja już nie zdążam wysłać "licytuj dalej"... wrrrr :mad: Chyba sklepy są dla takich nerwusów jak ja odpowiedniejsze....
Ślicznie za oknem jest!!!!

tak tak spotkano poczeka na wiosnę :)

ja wczoraj dokonałam pierwszych zakupków na allegro. zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać. muszę przyznać się nawet wciągnełam :)

kurtki zimowe :laugh: musiałam sobie kupić większą bo się nie dopinałam ...
ciekawe jak będę w niej wyglądać w przyszłym roku ;D
no chyba że się postaram i znowu się przyda :D
a tak serio to w styczniu musiałam sobie kupić bo ... w moim płaszczyku wyglądałam już śmiesznie

dawidowa śnieg będzie na święta tylko nie to co powinien ;)

co do ciuszków to są strasznie drogie ... w sumie za takie ceny to można coś dla siebie kupić ::)

Zwróciłam się z tym pytaniem w innym poscie ale ponieważ tu jesteśmy z Trójmiasta, zapytam się jeszcze raz tu. Ponieważ od 1 marca przedszkola będą otwarte dla mam kóre chcą zapisać swoje dzieci, mam pytanie do mam z okolicy Przymorza, dokładnie mieszkam na ul. Bzowej, najbliżej mam przedszkole na Śłąskiej ale chciałabym zsięgnąć opini o tymże własnie przedszkolu oraz o innych w pobliżu. Mam też pytanie dotyczące prywatnych przedszkoli w okolicy czy są takie, jakie ceny i wogóle.
Z góry dziekuję za pomoc i informacje.

Byłam wczoraj w szpitalu na Zaspie zapisać sie do szkółki. No i się zapisałam :) Całość jest for free, ale jak ktos chce chodzić z osobą towarzyszącą (a chce 8) ) to płaci 50 zł na rzecz szkoły. Albo 10 zł za każde zajęcia. Są 3 razy w tyogdniu, raz wykłady, dwa razy praktyka i ćwiczenia dla ciężarówek. No i fajnie, choć jak doczłapałam się z kolejki do tego szpitala to juz byłam prawie dętka, a w drodze powrotnej weswnętrzne głosy znacząco prostestowały. Trzeba jakąś trasę autobusową rozkminić...

Strasznie zimno...

reklama
Hej Agula - a skąd dojeżdżasz do tej szkoły? też oniej myślę ale chyba w następnej sesji - czy moze wiesz kiedy sie kolejna zaczyna? Będę miała kawałek ponieważ mieszkam na Ujeścisku ... no ale chciałabym tam rodzić. I jeszcze pytanie - czy skierowanie od prywatnego ginekologa będzie ok?

Do góry