reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

tak, tak wczoraj było super słoneczko.
pospacerowałam sobie i dotleniłam się, a potem wnocy mały urzędowal tak że nie mogłam spać :)

ja nie chce zimy już JA CHCE WIOSNE :)

może wtedy jakieś trojmiejskie babybomwe spotkanko urządzimy ????
co wy na to????

co do nosidełek to podobno możena dzidziolki od 3 miesiąca nosić, a wcześniej to kręgosłupek za słaby.
my tak planujemy urlop w tym roku aby mały miał już prawie 3 miesiace i wtedy go do nosidełka ... ale myślę ze za długo też nie moe w tym chodzić.

reklama
Pewnie, że urządźmy! Ja jestem za ;D
No tak, nosidełko dopiero jak kręgosłupik się usztywni. Tylko kiedy to będzie ???
Wiosna jak najbardziej, ale kurczę nie mam się w co ubrać ::)

no to niech się tylko zrobi cieplej :) to zaczniemy podbijać Gdańsk :)

Martyna Twój Konrad już ma miesiąc - jejku jak ten czas leci :o

No to byle do wiosny :)Tak , tak - zróbmy zamieszanie.. tak nudno jest jakoś ostatnio :p
Walczę na allegro z ubrankami, ale dochodzę do wniosku, ze to nie na moje nerwy.. Nosi mnie, jak ktoś parę minut przed końcem przebija moją ofertę o 50 gr, a ja już nie zdążam wysłać "licytuj dalej"... wrrrr :mad: Chyba sklepy są dla takich nerwusów jak ja odpowiedniejsze....
Ślicznie za oknem jest!!!!

tak tak spotkano poczeka na wiosnę :)

ja wczoraj dokonałam pierwszych zakupków na allegro. zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać. muszę przyznać się nawet wciągnełam :)

kurtki zimowe :laugh: musiałam sobie kupić większą bo się nie dopinałam ...
ciekawe jak będę w niej wyglądać w przyszłym roku ;D
no chyba że się postaram i znowu się przyda :D
a tak serio to w styczniu musiałam sobie kupić bo ... w moim płaszczyku wyglądałam już śmiesznie

dawidowa śnieg będzie na święta tylko nie to co powinien ;)

co do ciuszków to są strasznie drogie ... w sumie za takie ceny to można coś dla siebie kupić ::)

Zwróciłam się z tym pytaniem w innym poscie ale ponieważ tu jesteśmy z Trójmiasta, zapytam się jeszcze raz tu. Ponieważ od 1 marca przedszkola będą otwarte dla mam kóre chcą zapisać swoje dzieci, mam pytanie do mam z okolicy Przymorza, dokładnie mieszkam na ul. Bzowej, najbliżej mam przedszkole na Śłąskiej ale chciałabym zsięgnąć opini o tymże własnie przedszkolu oraz o innych w pobliżu. Mam też pytanie dotyczące prywatnych przedszkoli w okolicy czy są takie, jakie ceny i wogóle.
Z góry dziekuję za pomoc i informacje.

Byłam wczoraj w szpitalu na Zaspie zapisać sie do szkółki. No i się zapisałam :) Całość jest for free, ale jak ktos chce chodzić z osobą towarzyszącą (a chce 8) ) to płaci 50 zł na rzecz szkoły. Albo 10 zł za każde zajęcia. Są 3 razy w tyogdniu, raz wykłady, dwa razy praktyka i ćwiczenia dla ciężarówek. No i fajnie, choć jak doczłapałam się z kolejki do tego szpitala to juz byłam prawie dętka, a w drodze powrotnej weswnętrzne głosy znacząco prostestowały. Trzeba jakąś trasę autobusową rozkminić...

Strasznie zimno...

reklama
Hej Agula - a skąd dojeżdżasz do tej szkoły? też oniej myślę ale chyba w następnej sesji - czy moze wiesz kiedy sie kolejna zaczyna? Będę miała kawałek ponieważ mieszkam na Ujeścisku ... no ale chciałabym tam rodzić. I jeszcze pytanie - czy skierowanie od prywatnego ginekologa będzie ok?

Do góry