reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Dziewczyny!!
Miło tu znowu zajrzeć :D, kilka dni przed urodzeniem mojej córci padł mi komputer i dopiero teraz mogę znowu tu zajrzeć. 24.06.05 urodziłam córeczkę (57 cm, 3350g) Lenka rośnie jak na drożdzach (waży już 5470) i jest super grzeczna. W najbliższym czasie muszę wybrać się z córcią do ortopedy. Ze skierowaniem trzeba jednak długo czekać np. na Wałowej czy znacie może jakieś miejsce w Gdańsku gdzie nas przyjmą ze skierowaniem i to w miarę szybko? Dzięki za pomoc :)
Pozdrawiamy

PS
a to moja Lenka
,

reklama
merka, jakie cudeńko! A jaki ma gustowy fryz  :laugh: Śliczna córeczka - pogratulować! Lekarza, który szybko na NFZ przyjmie to nie znam niestety...

No jak to gdzie?? W Sopocie!

W Sopocie przy wejściu na molo o godz. 10 rano w środę 24 sierpnia 2005  ;D

U kogo prowadziłyście w Gdańsku ciążę?
Kurcze musze wybrac jakiegos lekarza, ale nie mam pojecia jakiego!
Pomozcie prosze!

No jesteśmy w domku. Wypuścili nas ze szpitala. Jutro jeszcze musimy odebrać wyniki badań i wypis.
Jak tylko pogoda się nie zepsuje do jutra to my też się piszemy na spotkanko :)
Tylko, że my weźmiemy ze sobą tatusia, bo inaczej nie mamy szans, żeby dojechać z tego naszego zadupia do Sopotu. No albo musiałybyśmy wyjechać do Was gdzieś o 6:)
Mam nadzieję, że moje szczęście da mi pospać w nocy, bo ta ubiegła noc była niezbyt udana.

Dziś ze spacerku też wracałam biegiem, bo Julka już się domagała jeść. A u nas nie ma nawet gdzie przycupnąć, żeby nakarmić malucha.

Teraz po kąpieli, karmieniu i nie chce spać, co za maruda jedna.... A kiedy będzie przesypiać całe noce??? ech...
No to do jutra babeczki:)

hEJ!
Ja tez jutro będę na pewno!
Dzisiaj byliśmy na kontroli usg bioderek i nie musze już małego pieluszkować.
Ale co tu dużo będę pisać, jutro sobie pogadamy ;), ale fajnie już nie mogę się doczekać
Do zobaczenia do juterka!!!!!

Aha zastanawiam się o które wejście wam chodzi? Bo kasy przenieśli teraz bliżej głównego "mola", czy te stare słupki przy wejściu, koło Non Stopu????

Ewcia, kurdę, zamęt wprowadzasz  ;) Chyba przy kasach... czy juz na molo?? Może przed kasami, zeby nie łazić w nieznane  ;)

Ja tez boję się, że mała odstawi jakiś cyrk  >:D Ale nic to - będzie sposobność zademonstrowania patentów na uspokojenie, ewentulanie robienie parawanu do karmienia  :laugh:

a+t+? jak z Gdańska, to wiadomo - dr Maciej Szemryk  :laugh: Przychodnia na Mickiewicza - polecam z czystym sumieniem. Z tym, ze nie ma USG. Ale to szczegół... Do niego i tak warto.A jeśli masz chwile czasu przeleć poprzednie posty, bo dzieliłyśmy się nazwiskami i wrażeniami różnych lekarzy.

Dp jutra hej! ;D

reklama
Masz racje Agula. Byłam wczoraj z Wiktoria na szczepieniu. Waży mi 4300g i jest wszystko ok. Za szczepionke na błonnice, krztuśca, WZW B, polio a ile wy płaciicie?? Wieczorem troche marudzila a dizś ma stan podgorączkowy.

Do góry