reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
idę spać zaraz..ale najpierw naleje sobie wody na zapas...dzis w nocy ma byc wichura do niedzieli wieczór, jak gdzies linie zerwie, to zero wody, i w sumie nic nie ma kurde...na szczęscie mam zapasy zrobione i nie musze do poniedziałku wychodzic..zapomniałam tylko o bateriach do latarki i radia kurde...szykuję sie jak na klęskę żywiołową jakąś hehhehee

miłej nocki babeczki:)

No dobre dobre:-D:-D
Cieszysz się że będziesz miała dzidzię?? Ja bym trzeciego nie chciała narazie:-) Plasterki naklejam i spoko:-) Chciałabym mieć córcię ale za jakieś 10 lat:-) Jak bym miała to bym napewno się cieszyła:-)
Supwerek jak dsobie pomyślę jak miło było być w ciąży to bardzo bym chcioała:-) I może to dziwne ale zazdroszczę Ci :-( Ale rozstrojenie:-D
Dobranoc kochana:-) I życze wszystkiego dobrego

Ja pierwszy post mamy w boju odebrałam identycznie :-))

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abeja dziekuje:-D

małgosiunia: my planowaliśmy za 2-3 lata... no ale czasami zabezpieczenia sa równiez... nazwijmy to zawodne. ja się ciesze, i chociaz miałam jakieś wątpliwosci to mój mąz tak mnie przytuliłi i nastrojił zupełnie inaczej, bo wiadomo obawy zawsze są:sorry2:
no, ale cieszymy się...
reszte będe relacjonowac na bieżąco.
no jasny gwinty, to gosiaczek miała w ciąże zajśc a nie ja:-):-D

ja jak zwykle jeszcze siedze do 24:baffled:

cris GRATULACJE :-):-):-):-):-):-):-)
A może gosiaczek też zaciąży i razem brzuszki będziecie pokazywać;-);-);-)
też Twój pierwszy post odebrałam (jak się okazuje) prawidłowo:-D

reklama
Do góry