reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

faktycznie! 10.000 post na 1000 stronie :) idę powoli szykować kąpiel dla Malej, bo jak sie obudzi to będzie chciała cycka i od razu do wanny idziemy, a w pokoju musi być już rozścielone i przygotowane wszystko do spania zeby jej nie hałasować :) a więc żegnam się na dziś i życzę Wam wszystkim milego wieczorka i spokojnej nocki :-D

P.S. nie uwierzycie, ale dziś obejrzała całe pół odcinka Mody na sukces!! :szok::szok: normalnie co tam się dzieje to głowa mała... ale jak ostatnim razem oglądałam jakieś 1000 odcinków temu, to choodziło mniej więcej o to samo... :confused:

reklama
Beata34 jest taka możliwośc że sie spotkamy, ale jak na razie przy deszczu i wicherku nici hihi a poza tym moje dziecko już nie chce z mamusia chadzać tylko z kolegami... ale jak mala sie urodzi to między naszymi młodszymi dziećmi będzie zaledwie 5m-cy :tak:
Jak tylko będzie ładna pogoda to umówmy się przez gg ja jestem niewidoczna ale jak tylko będziesz miała ochotę to zapraszam.My mieszkamy na Rdestowej prawie na przeciwko biedronki:tak:

Witajcie. ja juz z maleństwem. Antoś tylko je i spi, wiec nie mamy z nim problemow. jest sobie w lozeczku caly czas. w nocy osikal tatusia i ulal ze 3 razy wiec trzeba bylo juz rpanie robic hahahaha.. jestem pod wrazeniem,ze daje nam spac. myslalam,ze ciagle bedzie plakal. co do karmienia-to niestety musze zrezygnowac z piersi. musze przyjac jeszcze jeden lek uzupelniajacy, ktory nie pozwoli mi podawac dziecku mojego mleka przez jakies 3-4 tyg. tak to bywa w zyciu. nie kazdy moze miec taka wspaniala wiez z dzidzią

pozdrawiam
Super Aniu że już maluszek jest z Wami:-)
Tak dużo piszecie że nie jestem w stanie nadrobić muszę poczekać jak mąż wyjedzie wtedy będzie więcej czasu

dziuba Martynka jest przecudna, super dzieciatko-takie slodziutkie, a ta stopka-mhmm...az nie moglam sie napatrzec :-)
co do sukni-przede wszystkim Tobie ma sie podobac w kazym detalu i masz sie w niej swobodnie i co najwazniejsze pieknie czuc-to bedzie Twoj dzien i Twoja chwila :-) wiec jak zobaczysz jakas suknie i poczujesz ze to ta, bez zastanawiania i obracania sie na opinie innych kup ja :-)
martka- ja tez przyprawiam tak mielone :-) co do przyrzadzania samego miesa nie mam pytan- zawsze takie jakie zrobie mi a co najwazniejsze mojemu Mackowi smakuje :-) ciekawilo mnie miesko-czy kupujesz gotowe, czy sama mielisz. Pewnie- gotowe mielone to duzo roboty mniej, tym bardziej jak jecie we dwie :-)

aa zapomnialabym dziuba jak juz dzis Cie nie bedzie, zycze spokojnej nocki, oby Martynka nie dala Ci zbytnio popalic :-)

wlasnie ciekawe jak tam zdrowko Antosia...

mamo w boju musze w koncu sie osmielic i zapytac o Pani imie :-) tak bedzie latwiej mi pisac:-) przepraszam, ale przeraza mnie mysl o wertowaniu tych wszystkich stron, by samej odnalezc Twoje imie-mysle ze pytanie wprost do Ciebie bedzie duzo, duuuzzzoo latwiejsze :-)
cos malo Cie tu dzis bylo-jak tam wypad do Gdanska ? udalo Ci sie wszystko zalatwic w towarzystwie wesolej dwojeczki maluszkow :-) ?? oczywiscie pochwal sie co dzis upichcilas na obiadek-moze sciagne od Ciebie jakis pomysl na jutrzejszy :-)

kurcze, myślałam że to moje dziecko lada chwila się obudzi i pójdziemy do wanny, a tu dupa... kurcze ona śpi od 24godzin!!

andziaa, jak chcesz się dowiedzieć o imię to sprawdź w naszym watku 'poznajmy się...', tam jest nas coraz więcej :)

Hej, a propos sukni i dużego biustu to odradzam takie wiązane z tyłu i bez ramiączek (w salonie czy u krawcowej cudnie zawiążą, a w domu potem horror, cyc wyłazi każdą stroną - to ze ślubów znajomych wiedza). Ja ogólnie bardzo lubię takie super proste sukienki - sama miałam pożyczoną od koleżanki - taka dopasowana góra z krótkim rękawkiem, dekolt w kwadrat, i od podbiustu rozszerzana (wyszczupla brzuszek i można swobodnie się obżerać na weselu bo nie widać ;-)), bez halki, z dość sztywnego materiału a la haftowanego. trochę nie mam zdjęć, to wklejam takie bokiem... i ogólnie przy dużym biuście sprawdza się duży dekolt z przodu :tak: i solidne ramiączka, a najlepiej mały rękawek, bo zwykle ten biust ma tendencje do wyłażenia. Najlepiej rzeczywiście poprzymierzać, niekoniecznie suknie ślubne, wystarczy takie zwykłe, będziesz wiedzieć krój jaki, jakie ramiączka, dekolt. A kolor dla mnie śliczny to takie stare złoto/beż. Ecru też, ale ecru typowo ślubny, jak biały całkiem :happy2:

Jeszcze się pochwalę ;) że rozmiar, który noszę to 42 :D

u mnie dzis duzo sie działo....wyprawe przetrwalam....
okazało sie ze otrzymalismy przed swiateczna wielkanocna niespodzianke....:tak:wiedzialam o bocianach, ze grasuja...ale nigdy o to nie podejrzewałabym zajacow:happy2:ide odpoczac
dobrej nocki, ja dzis sama bo meus na dyzurze

reklama
dziuba ciesz sie ta chwila :-) skoro Mala spi 24h -dzielna dziewczynka, moze te dzisiejsze halasy ja tak zmeczyly :-)
musze spr jak mama w boju ma na imie,bo w ktoryms z postow bylo napisane ze to takie niespotykane dosc imie, zreszta dzieciaczki mamy w boju tez maja bardzo oryginalne imiona :-)

kasia_z
podobnie do Ciebie gustuje w skromnie skrojonych sukniach, wg mnie maja najwiecej uroku. Grunt by byly przy tym wygodne :-)

Do góry