gosiaczek pierogi z truskawkami sa pycha, a jak jeszcze polane smietana to w ogole niebo w gebie :-) nawet te kupne, kurcze czasem jest ochota na pierogi, a jakbysmy same mialy je robic, bawic sie w lepienie ciasta i te inne duperele to by sie nam odechcialo juz w polowie roboty :-) a jak sa takie mozliwosci ze idziesz do sklepu i kupujesz zachcianke to trzeba korzystac - i to zaden wstyd :-)
reklama
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
No zjadłam pierożki, oczywiście ze śmietaną i cukrem, jestem pełna.
No właśnie ja nigdy nie robiłam też takich mielonych z ryby, jak to się robi??
No właśnie ja nigdy nie robiłam też takich mielonych z ryby, jak to się robi??
ok..znalazłam fotki.....to suknia siostry mojego kumpla...wyciełam z fotek sama sukienkę, bo nie mam pozwolenia na publikowanie jej fotek hehehehe..
to jest jedna kieca..códna po prostu, piekna, sliczna...ach..az barak mi słów..nie mam pojęcia ile kosztowała, ale pewnie sporo...jak spotkam kumpla to zapytam, bo sama bym chciala wiedzieć ile za takie codo dali
na tym widac najwięcej detali
to jest jedna kieca..códna po prostu, piekna, sliczna...ach..az barak mi słów..nie mam pojęcia ile kosztowała, ale pewnie sporo...jak spotkam kumpla to zapytam, bo sama bym chciala wiedzieć ile za takie codo dali
na tym widac najwięcej detali
martka a jak robisz mielone z dorsza- kupujesz jakas czesc dorsza, czy cala rybe i ja mielisz , czy nabywasz juz gotowe zmielone miesko ?
kupuje gotowe mielona z dorsza
i robie jak zwykłe mięsne mielone..troche cebulki, jako, bułka tarta i koperek, albo szczypiorek... formuje w klopsiki i na patelnię.. a i nie dodaje żadnych przypraw do ryb, bo to kompletnie psuje samak..tylko sól i troche piepszu..pycha...polecam
mozna kupic filety z dorsza i smamu zmielic, ale my jak jestesmy dwie to ja kupuje garstke mielonego, to nie opłaca sie mielic samemu
wiesz..górę zawsze mozna inaczej wykończyc, mozna na ramiączkach zrobic..mi sie super to mieszanie kolorów podoba, i te wstawki białe z koronki...troszke mozna by poprzrabiac, bo mi si e marzy wiązana na szyi bardziej niz taka...ale sam pomysł jest suuperMarta, piękny kolr ma ta suknia!! i w pomieszaniu z bielą ładny efekt daje... ja średnio lubię taki dekolty "w serduszko", ale rzeczywiście ładniutka
zdjecie suuuuuper...to ze stópka jest słodkie
ciekawe jak tam Antek...chyba daje popalic rodzicom, że Ania się nie odzywa
reklama
Podziel się: