reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

gosiaczek pierogi z truskawkami sa pycha, a jak jeszcze polane smietana to w ogole niebo w gebie :-) nawet te kupne, kurcze czasem jest ochota na pierogi, a jakbysmy same mialy je robic, bawic sie w lepienie ciasta i te inne duperele to by sie nam odechcialo juz w polowie roboty :-) a jak sa takie mozliwosci ze idziesz do sklepu i kupujesz zachcianke to trzeba korzystac - i to zaden wstyd :-)

reklama
Gosiaczek
zapraszam nastepnym razem..było pycha:)))

a sukienka mi sie srednio podoba..ja wam zaraz pokaże jaka mi sie podoba, tylko znajde foty, bo gdzies mam.

martka a jak robisz mielone z dorsza- kupujesz jakas czesc dorsza, czy cala rybe i ja mielisz , czy nabywasz juz gotowe zmielone miesko ?

ok..znalazłam fotki.....to suknia siostry mojego kumpla...wyciełam z fotek sama sukienkę, bo nie mam pozwolenia na publikowanie jej fotek hehehehe..
to jest jedna kieca..códna po prostu, piekna, sliczna...ach..az barak mi słów..nie mam pojęcia ile kosztowała, ale pewnie sporo...jak spotkam kumpla to zapytam, bo sama bym chciala wiedzieć ile za takie codo dali:)

ifwwpi.jpg
2ymu1ky.jpg

na tym widac najwięcej detali:)
2djtkie.jpg

w tym dniu Martynka miała 4tygodnie :-)

ja tez takie młode ziemniaczki bym sobie zjadla pyszniuchne z koperkiem... mniami!!

Marta, piękny kolr ma ta suknia!! i w pomieszaniu z bielą ładny efekt daje... ja średnio lubię taki dekolty "w serduszko", ale rzeczywiście ładniutka :)

martka a jak robisz mielone z dorsza- kupujesz jakas czesc dorsza, czy cala rybe i ja mielisz , czy nabywasz juz gotowe zmielone miesko ?

kupuje gotowe mielona z dorsza

i robie jak zwykłe mięsne mielone..troche cebulki, jako, bułka tarta i koperek, albo szczypiorek... formuje w klopsiki i na patelnię:).. a i nie dodaje żadnych przypraw do ryb, bo to kompletnie psuje samak..tylko sól i troche piepszu..pycha...polecam

mozna kupic filety z dorsza i smamu zmielic, ale my jak jestesmy dwie to ja kupuje garstke mielonego, to nie opłaca sie mielic samemu:)

Marta, piękny kolr ma ta suknia!! i w pomieszaniu z bielą ładny efekt daje... ja średnio lubię taki dekolty "w serduszko", ale rzeczywiście ładniutka :)
wiesz..górę zawsze mozna inaczej wykończyc, mozna na ramiączkach zrobic..mi sie super to mieszanie kolorów podoba, i te wstawki białe z koronki...troszke mozna by poprzrabiac, bo mi si e marzy wiązana na szyi bardziej niz taka...ale sam pomysł jest suuper

zdjecie suuuuuper...to ze stópka jest słodkie:)

ciekawe jak tam Antek...chyba daje popalic rodzicom, że Ania się nie odzywa:-D:-D:-D

reklama
Do góry