reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

no, cóż mój mężuś krawat dostał już na imieniny:tak:a co do prezentów też lubię praktyczne, albo takie których nie upię bez okazji bo mamy inne wydatki;-)
muszę po prostu wybrać się i po sklepach pochodzić:-D

reklama
dziewczynki bardzo dziękuję za życzenia dla Kubusia :-):tak:
on ma 16.12 w niedzielę;-)
zainspirowana Michalinkowymi sukcesami :-)(wielkie gratulacje dla niej) od wczoraj męczę Kubusia i tak średnio co drugie siku ląduje w nocniku :-)
dostał od wujka dzisiaj nocniczek fisher price z fanfarami;-) ale boi się go :szok:
wczoraj dwa razy siku zawołał i raz kupkę :tak::tak::tak::tak:

no, no, no może ja też zacznę mobilizować Ritkę...ale nie wiem, narazie jesteśmy na etapie, ze jak mała ma bardzo przemoczoną pieluchę to sobie nową przynosi, a jak jest kupka to sobie nos zatyka no i tego, ze uczę ja wyrazu"siusiu"...nie wiem za bardzo jak zacząć naukę siusiania do nocnika.
agnieszka i martka:jak zacheciłyście dzieciaczki do nocnika??:sorry2:

przyszłam tylko na moment bo bede teraz mniej siedziała przed kompem ,dzis w nocy wraca moja męża więc same rozumiecie ...:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny!

Martka, wielkie gratulacje dla Michasi!!!
Agnieszka 81, to Kuba i Jula mają urodzinki w tym samym dniu:-D:tak:STO LAT
Abeja, nawet nie wiesz jak zazdroszczę Wam własnego mieszkanka.A Zuzia straaaasznie wyrosła.pamiętam, jaka była malutka:happy2::happy2:
Gosiaczek, trzymam kciuki;-)
Mama w boju, ja też lubię praktyczne prezenty. a najbardziej te, ktore są tanie. hehe, świnia jestem:-D ale generalnie chodzi mi o to, zeby kupić coś potrzebnego (a nie bubel) za rozsądną cenę
Wild Wind, dużo zdrówka dla przyszłego dzidziusia:happy2:współczuję męża marynarza- ja sama pływałam jakiś czas i wiem jak może męczyć tęsknota za bliskimi..
Anulka, pozdrów męża-))

Wielkie brawa dla Michaśki, super sobie radzi.
Coś mnie dziś w brzuchu kręci cały dzień, nie wiem czemu.Mąz z córkami oglądają Matrixa, a ja idę się wykąpać i spadam do łóżka z gazetką jakąś do poczytania.
Dobranoc

reklama
cześć babeczki :tak::tak::tak::tak:
Kulka wszystkiego naj naj naj dla Juleńki z okazji jutrzejszych pierwszych urodzin:-):-):-):-):-)

anulka jak tam przywitanko;-):-)
gosiaczek a może to fasolka się kręci :-D:-);-):tak: trzymamy kciuki:tak::tak::tak::tak: kiedy teścik?
wszystkim bardzo miłego dnia!!!!!!!!!!!!!

Do góry