reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
oj kobitki:-:)-(
ja mam ciagle klawiaturę kopniętą i nie che się pisać

wózeczki suuper, Miśkowy może przyjdzie:confused:..ktoś się pytał za ile..ja dałam za nią 270 bo używana, ale krótko i na gwarancji:)..w sklepie za 490zł glądałam.

Gosia
owocnej nocki:tak:

a ja kupiłam Darkowi prezent..torbę do laptopa i się cieszę bo to będzie trafiony prezent, bo jeżdzi z nim w plecaku i zawija go w ręcznik:baffled::baffled::baffled:

A dla małej kupimy dopiero 23 grudnia, bo sama nie kupie, chyba że załaduję sobie jej pezenty w czarny worek i aładuję na plecy, żeby nie widziała co to....a poza tym nie ma 4 rąk:-(

miłego wieczorku:tak::tak::tak:

a moja siora ma mi jutro kupić przejściówkę z p2p:confused:...do usb i podłączę sobie zwykłą klawiatrkę:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

przepraszam,ale dzis bylam nieobecna. mama juz w gdyni. jutro ruszamy do poznania-masakra-5 h w pociagu. odezwe sie pewnie dopiero w sobote. pozdrawiam wszystkich

anna

Cześć Wam, Jezuu ale mam teraz nerwa, mam nadzieję że się udało minionej nocy zafasolkować, i że będzie to upragniony synuś, tylko że w tym cyklu jakoś nie czułam owulki, tzn. nie bolał mnie brzuch a zawsze to czuję, hmmm.No zobaczymy.
Zaraz mam klientkę na pazurki, więc do południa znikam stąd.
Narazie pa. Pozdrawiam.
PS u nas zima, pełno śniegu spadło w nocy.

cześć dziewczynki :tak::tak::tak::tak:
gosiaczek spokojnie :tak::tak::tak::tak::tak: wszystko będzie ok :tak:trzymam kciuki mocno!!!!!!!!!!!!;-):-)
a u nas zero śniegu:wściekła/y: w ogóle nie czuję klimatu świąt w tym roku:-:)-:)-(
dzisiaj imprezka urodzinowa Kubusia:-) w tym roku ma dwie :-D dzisiaj u nas a jutro u moich teściów, razem z moim szwagrem i tesciem bo mają praktycznie dzień po dniu:-D zimorodki jedne:-)
a w niedzielę chrzestna porywa go na kulki :tak:weekend imprezowy :-)
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale z Kubusia imprezkowicz rośnie, no proszę, fajnie ma.
Moja klientka już poszła, na dzisiaj mam spokój, mogę zająć się domem znowu sprzątanie, zakupy, obiad, ale to dobrze bo przynajmniej nie będę miała czasu a myślenie czy się udało zafasolkować czy nie.
Idę do roboty, narazie, pa.

najserdeczniejsze zyczenia dla Kubusia :)
zycze udanych imprez i duzo prezentow :)

przekazuje juz teraz bo w weekend raczej nie bede miala czasu na BB :)

gosiaczek - badz dobrej mysli :)

KUBUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:tak:
U nas dziś dość pracowiceie, popołudniiu zakupy....jak mi się nie chce, ale co zrobić:baffled:
gosiaczek:jeszczre przez te 2-3 dni próbujcie zafasolkować, jeżeli dokładnie nie czulaś, że masz owulcję, bo czasami jajeczko robi sobie z nas "jaja":tak::tak:
martka:witam, witam i o zdrowie pytam....;-)he, he, he.ja co do prezentu dla mężusia jestem nadal zielona:happy2::baffled:torba do laptopa jest....dostaliśmy ją 3 laTA przed laptopem:-)
i nadal pomysłu nie mam...:confused:

macie jakieś ciekawe pomysły, może dostanę jakiegoś natchnienia:-)

reklama
mama w boju - ja zupełnie nie oryginalnie kupię mojemu A koszulę z krawatem;-) ja lubię robić potrzebne prezenty,a wiem że to mu jest potrzebne:tak:

kubusiu wszystkiego naj naj najlepszego!!

Do góry