reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

No to i ja jestem na chwilkę, obiadek już gotowy, tak się śpieszyłam i w szybkowarze go zrobiłam, hihi.Ale fajnie że jutro jadę do Ani, nie widziałyśmy się od lutego chyba, super, bardzo się cieszę dawno nigdzie nie byłam na pogaduchach.A obiad wyszedł mi na dwa dni więc spoko, mogę jechać.
Ania no właśnie dawaj tu więcej zdjęć, może jakieś z brzuszkiem?

reklama
z brzuciem mam,ale w staniku hahaha wiec nie wkleje na forum.. po za tym jutro mnie zobaczysz..

mam maly balagan w domu,ale to przez Antosia.. robilismy przemeblowania itp.. pelno malych ciuszkow i wszystko co nam potrzebne dla dzidzi.. sporo tego. musialam wszystko kupic poki byl janek, bo gdy on wroci to od razu bede rodzic, chyba,ze nie zdazy wrocic?

suuuuper dziewczyny, że się znacie i w ogóle jesteście z tych samych rejonów:-)a jest jakaś mamuśka z gdańska głównego i okolic??
bo wynika z tego, że gdynia i tamte okolice u nas rządzą...no nie:wściekła/y::no:
czekam na odzew:tak:
gosiaczek:czyli jednak namierzacie się na dzieciątko??to fajnie:tak:

gosiaczek: młoda mama z Ciebie;-)a takie córy duże masz, swietnie wygladasz:tak:
wind:bardzo ładnie wyglądałaś jako Panna Młoda:tak::tak:
martka i aga a was gdzie wywialo???:confused:

dziekuje za komplement.. ladnie ukrylam brzusio prawda?:) w ogole nie bylo widac,ze mam Antosia.. :-p

p.s szkoda,ze nie ma tu przyszlych mam z gdyni:confused:

Dziękuję Mamo w boju, miałam 19 lat gdy pierwszy raz zostałam mamą.
Już skończyłam moją pracę na dzisiaj, klientka super zadowolona poszła z bałwankami na paznokciach, hihi.
Kurcze mąz dzwonił że mam przyjechać po Niego, pojechał do klienta a tam wódeczka....
Koło 20.00 muszę jechać jakieś 30km,hmm.
Ale jutro ja się wypuszczam do Ani,huuurrraaa

reklama
Do góry