reklama
pati83
pati83
:-)hej witam wszystkich ogladałam dzis tez pogode no i masz racje agnieszka ma padać i nawet wiać brrr jestem mama kwietniówki moja oliwia to istna spryciula jak cos widzi w sklepie na półce to ryn i do koszyka , asyn konrad nic sobie lepszy co widzi to mama kup a do mikołaja zaledwie 5dni ciekawe czy butka postawi hehe
Załączniki
A ja mam chyba jakiegoś wirusa żołądkowego. Myślałam, ze w pracy na stojąco nie wyrobie w sumie to już mecze się cały tydzień. Chciałam iśc jutro gdzieś na imprezie ale to dziś są andrzejki, no nie wiem czy jutro wypada.
Mama w boju śliczne masz bąbelki i synuś rzeczywiście kluseczka ale moja Wiki tez kiedyś taka była kuleczka, a teraz już wyrosła
Dziewczyny widzę, że maluchy Wam dają popalić ja już też czasami mam takiego nerwa. Zwłaszcza jak jestem dłużej sama to nie ma chwili aby usiąść i odpocząć. Mojego diabełka też wszędzie pełno.Chyba muszę jej parę fotek zrobić i wkleić.
Martka a Michaśka jak słodko stoi na zdjęciu, widać że strój jej się spodobał Wiktoria to tak stoi jak coś chce zbroić i się skupia.
Anulka ja też ostatnio mam szał kupowania, dziś przed pracą chciałam Wiktorii kupić fajną czapę, szalik, ale nie zdążyłam. Nadrobię jutro.
Pozdrówki.
Mama w boju śliczne masz bąbelki i synuś rzeczywiście kluseczka ale moja Wiki tez kiedyś taka była kuleczka, a teraz już wyrosła
Dziewczyny widzę, że maluchy Wam dają popalić ja już też czasami mam takiego nerwa. Zwłaszcza jak jestem dłużej sama to nie ma chwili aby usiąść i odpocząć. Mojego diabełka też wszędzie pełno.Chyba muszę jej parę fotek zrobić i wkleić.
Martka a Michaśka jak słodko stoi na zdjęciu, widać że strój jej się spodobał Wiktoria to tak stoi jak coś chce zbroić i się skupia.
Anulka ja też ostatnio mam szał kupowania, dziś przed pracą chciałam Wiktorii kupić fajną czapę, szalik, ale nie zdążyłam. Nadrobię jutro.
Pozdrówki.
agnieszka81
Fan(ka)
witaj Patrycja a skad dokładnie jesteś????
Kaja wrzucaj fotki
martka zgadamy się trzymaj kciuki żeby nie padało
ja zmykam do wyrka, jutro rano Krzysiek przyjeżdża a ja zaniedbana że ho ho włosy tłuste jak nie ja :---(depresja i juz nic mi się nie chce ale rano się wezmę;-)
Kaja wrzucaj fotki
martka zgadamy się trzymaj kciuki żeby nie padało
ja zmykam do wyrka, jutro rano Krzysiek przyjeżdża a ja zaniedbana że ho ho włosy tłuste jak nie ja :---(depresja i juz nic mi się nie chce ale rano się wezmę;-)
pati83
pati83
,,jestem z rumi agnieszka miło mi,,:-)hej witam wszystkich ogladałam dzis tez pogode no i masz racje agnieszka ma padać i nawet wiać brrr jestem mama kwietniówki moja oliwia to istna spryciula jak cos widzi w sklepie na półce to ryn i do koszyka , asyn konrad nic sobie lepszy co widzi to mama kup a do mikołaja zaledwie 5dni ciekawe czy butka postawi hehe
reklama
Anulka33
Fanka BB :)
czesc Pati hmmm Rumia to bliskie mi miasto moja męża jest z Rumi :-)No,no Auchan juz otwarty ,dzis jak wracałam z chyionii to widzialam ludzi w Rumi z balonami i tak pierwsze skojarzenie ze pewniejuz otworzyli ten 'moloch ',I ja tez nie moge sie doczekac kiedy tam pojade zobaczyc ,na razie nie moge bo 'posucha w portfelu 'pewnie blizej swiat ,śliczne dzieciaczki :-):-)!!!
Podziel się: