reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

,,jestem z rumi agnieszka miło mi,,
witam Pati ja tez z RUMI:-)

a co do Oszołoma to podobno super duzo miejsca w srodku i super sklepy sa juz:-)
w południe nie było duzo ludzi:tak:
mam ochote sie tam wybrac ale własnie obawiam sie tłoku:baffled:

Mama w boju fajna ta Twoja dwójeczka :tak:
Martka Michaska to mała modelka :-)
agnieszka biedny Kubus całe szczescie ,ze zeby całe;-)

reklama
witam/
oj, dziewczyny....ile wy ty piszecie, nie nadazam:tak:

martka i aga81: to ja tez sie zapisuje do klubu mam z suuuuuuuuper energicznymi dziecmi:-)Rita też daje nam popalić, emi narazie grzeczny bo sam się nie porusza, ale mam złe przeczucia.....:tak:ich chyba nie będzie można zatrzymac, widze już teraz jak Rita na malego reaguje i odwtrotnie. maly jak ja widzi caly czas sie smieje, a ona obcałowuje:-)podejrzewam, że razem będą rozrbiać:tak::tak:gorzej ze mna.....będę udawac, że nic nie widze....he,he,he tylko nie wiem jak dlugo wytrzymam:cool:

tak czytam o tym waszym paleniu,i widzę, ze mam szczęscie, ze nawet nigdy nie zapaliłam:tak:teraz od 1,5 mój mąż musiał przestać ze wzg na zdrowie, wiec nie mamy już tego problemu, całe szczęscie;-)

ale trzymam za was kciuki.....:tak::tak:
narazie uciekam, muszę skorzystać, że maly śpi a Ritka oglądą troskliwe misie....
miłego dnia kobitki:-):-):-)pomimo, że pogoda paskudna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć babeczki!!!!!!!!!!!
KAJA Wiktoria prześliczna jest:tak::tak::tak:
witam wszystkie Rumianki:-D:-D:-D:-D spotkamy się pewnie w Auchanie na zakupach;-)
Wszystkim zyczę miłego dnia :tak:u nas pochmurno i paskudnie ogólnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A my zmuleni dzisiaj jak nie wiem:-:)-:)-:)-(2 kawy wypiłam i dalej spię, Krzysiek odsypia tydzień jeżdżenia, mały nieznośny dzisiaj-bije i gryzie:szok::szok::szok: co w niego wstąpiło:wściekła/y: krzyknełam na niego to się poryczał:-:)-:)-:)-(
przystroiliśmy mieszkanko troszkę świątecznie-jutro adwent się zaczyna :shocked2:a tak nie dawno wakacje były....cieplutko, słoneczko....achchchchch

cześć babeczki :tak::tak::tak::tak:
kolejny piękny, grudniowy poranek :baffled::-(
dzisiaj chyba do teściów jedziemy, a wcześniej m o ż e do Auchana zajedziemy;-)
słyszałam, że podobno jest taki duży, ze jeden dzień nie starczy żeby cały obejść :szok: ale to penie mocno przesadzone:-D
miłego dnia :tak::tak::tak::tak:

Chociarz w niedziele mogłoby słonko zaświeciec kurcze.....a ja muszę iśc do sklepu, chleba brak, ale za to obiadek gotowy.

Robiłam porządki w zabawkach małej, znów wyniosłam jeden karton na strych hehee.

Aga
miłego wypadu!!!

I wszystkim miłej niedzieli:tak::tak::tak:

witam....
co za smętny dzień:-(strasznie się czuję w takie dni, jescze dziś sama z mlodym towarzystwem:dry:
nic mi się nie chce, glowa mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:najchętniej to spać bym poszla.....

a teraz pytanie: czy ktoraś z was ma moze wozek graco?? a jeśli tak to jakiej on jest jakości?? wlaśnie przymierzamy się do zakupu wozka graco stadium duo... żebym mogła sama, z dzieciaczkami wychodzić, bo jak męzuś skończy zwolnienie to nie będę mogła nigdzie sama wyjść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chociaż z taka pogodą, to nawet nie bardzo się chce wychodzić:no::no::no:

reklama
cześć laseczki wróciliśmy z Auchana-na prawdę :szok::szok::szok::szok:ogromny, mnóstwo sklepów,mnóstwo ludzi, parkingi zawalone:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Jest house, reserved-o ile dobrze pamiętam też:-D, deep, big star, wrangler,i te wszystkie inne o których wcześniej pisano już tutaj:-) ceny kosmiczne generalnie:-(
piżamka dla Kuby w smyku 50 zł:szok:
za to kupiliśmy już w samym Auchanie 2 za 37 zł:-D
kupiliśmy tez opiekacz za 20zł i toster za 37:-D zagrzankujemy się na śmierć:-D
bylismy bite 3 godziny a i tak wszystkiego nie obeszliśmy, ja miałam dosyc serdecznie już:no:
zaraz wyjeżdżamy do Gdańska:-)
buziaczki:tak:

Do góry