reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

agnieszka.. nie, w sumie szok nie byłby wielki :-) chcielismy miec dwójke jedno po drugim, ale staramy sie uważać bo mój poród zakończył się cięciem i powinnam trochę odczekać.. pewnie gdybym rodziła naturalnie teraz staralibysmy sie bardziej ;-)

co do spotkanka to super pomysł. My na styczniowkach spotykamy sie juz regularnie z mamusiami ze ślaska i podbeskdzia. ostatnio byłysmy z maluchami na szyndzielni. Jak znajde chwile to wrzuce fotki.
szkoda, ze my juz mamy tak daleko do 3 city.. bo jak tam mieszkałam to spotkałam sie z kulka i ze wspominaną dziś dawidową :-)
mało tego, kulka wynajmuje teraz "moje" mieszkanko :-)

i znow tesknie za Gdanskiem...:dull:

reklama
Czesc Dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę jak zwykle...Paulina znowu chora:( ma anginę, od soboty wysoka gorączka 39 stopni...:-(kolejny antybiotyk, ech żal mi dziecka. Przez rok czasu już ma 4 antybiotyk:( A dziś jeszcze poszłam z małą do pediatry, ale nie naszej, bo nasza miała na popołudnie,a ja musiałam jechać do pracy, wiec poszłam z rana i lekarka mnie opierdzieliła na dzień dobry, że nie zbiłam dziecku gorączki:-(a na opakowaniu nurofenu przeczytałam, że można podać 3 dawki w ciągu doby...zreszta mała po nurofenie z nocy mi zwymiotowała a innych przeciwgorączkowych leków nie miałam. Poza tym pół nocy nie spaliśmy wszyscy, bo mała płakała przez gorączkę i ból gardła...a ja myślałam że to zęby, bo jadła dobrze i nic nie wskazywało na gardło...
Asiuk ja ostatnio tez mam jakieś gorsze dni chyba...wszystko mnie wnerwia, a to chyba przez to, że tak mało czasu mam na wszystko. W sobotę pracowałam, w niedzielę byłam u rodziców, chata zapuszczona, nawet kwiatów nie ma kiedy podlać...
Martka_79 zgadzam się z Tobą w 100% z Twoimi uwagami na temat facetów. Dla nich wszystko takie proste...Życzę Tobie i Adze udanego spotkanka:tak:Anulka też będzie:confused:Anulka głowa do góry. Nie obwiniaj się!!!
Abejka Wy już chcecie 2 dzidzię?:-) Ja chcę odpocząć, myślałam, żeby tak za 2 - 3 lata...
Asiuk buty śliczne:tak:. Ja też muszę kupić jakieś kozaczki Paulince, no i czapę z szalikiem na zimę, bo kombinezon mamy:-)Moze w sobotę wybierzemy się na zakupki:-)
Pozdr.

ivi mozna przyjść z pieskiem czemu nie :-D:-D:-D:-Dmoże do tego czasu już nie bedziesz sama:tak::tak::tak::tak: tylko 2 w 1 np.:tak::tak::tak::tak:
komarkowa duuuuuuuuużo zdrówka dla Paulinki!!!!oby szybko uporała się z gardełkiem
Abeja super fotki ale fajnie musiało być :-):-):-):-):-) :tak::tak::tak::tak:dzieciaki świetne ze styczniówek:-)
ja spadam do wyrka dobrej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieńdoberek!!!!
My już prawie gotowi do wyjścia, za godzinkę wychodzimy :tak::tak::tak::tak:
Wczoraj mój teściu do nas przyjechał, został na noc i dzisiaj z Krzyśkiem mają wielką misję bo obiad robią :-D:-D:-D:-D ciekawe jak wyjdzie:-D:-D:-D:-D
Krzysiek odprowadza nas na pociąg:tak:i potem odbiera:tak:
martka szykuj się!!!!!!!!!
Wszystkim miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spacerek suuper! Będziemy cząściej powtarzac:tak::tak::tak:

Michalina rzuciła się na Kubę z buziakami...Kuba na poczatku sie zdiwił ale po chwili sie rozkręcił.....mała poleciała na fure słuchajcie..jak tylko Kuba wyskoczył z wózka to Michalina do jego bryki i aga pchała hehehe...

Kuba jest boski..mały Michalczewski normalnie..cudo..a jak sie rozgadał wołała za mna w aptece ciociaaaaaaaa...aż mi sie miło zrobiło:-D

oj..duzo by gadać, fajowe spotkanko i pogoda nam dopisała..nastepnym razem będzie weselej bo dzieciaki juz sie znają...i dostałam buziaka od Kuby na dowidzenia:tak::-)
Aga to równa babeczka..ale mam nadzieje że same to niedługo stawiardzicie bo nie damy wam długo za kompem siedziec..trzeba sie jakoś spotkać kobitki...na jakims neutralnym gruncie..na przykład w Sopocie:-)

zaraz powklejam fotki:tak::tak::tak:

Abeja
wasze fotki z wyjazdu petara...a jak zobaczyłam Zuzke stojaca przy wózku w pociągu to padłam...a niedawno to takie mini bobo było:-D:-D:-D

Miłosc od pierwszego wejrzenia:-D:tak:

2d1mu09.jpg

i buziaczek:tak::tak::tak:

zmftq8.jpg

romantyczny uścisk i podziwianie widoków (i kaczek hehehe).....

33ljhol.jpg

Kuba bierze nogi za pas...ale Michalina nie daje za wygraną:-D:-D:-D

33bh2x3.jpg

dogoniła hehehehehhee......i przytulanko:-)

ixe4o4.jpg

zabawy na piasku (nie wiem jakim cudem ale mała miała piasek w pieluszce:szok:...a miała body na sobie hehehe)

ztp1g.jpg

2i9jbif.jpg

reklama
cześć dziewczynki!!!!
super było :tak::tak::tak::tak::tak:
Michalina świetna dziewczynka:-) śmiała, odważna, od razu Kubę rwała jak mogła :-D a ten mój mały dzikusek twardy i zimny był jak skała:-:)-D
ale później się troszkę wyluzował i razem tarzali się w piachu:laugh2:
jestem jak najbardziej za spotkaniem wszystkich forumek a do martki jeszcze pewnie nie raz się wybierzemy:tak:
Kuba całą drogę marudził "nie ma ciocia";-)
wklejam foty

Do góry