reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Osz fuksiaro! Ja do 5:40 :eek::-D
Fajnie, brat pomoże, popilnuje malucha ;-)
Mój dziś strzelił w nocy wielkiego rzyga, nawet się nie obudził, tylko chyba w nim tarzał. O 1 głodny, biorę na ręce a tu cały mokry, łącznie z łepetyną. Łózko mokre. I była akcja przebierania... Ale i tak dobrze spał jak na ostatnie zębo-akcje, więc nawet się wyspałam :-)

reklama
O! Abejka dzięki za link, bo się tam wybieramy za 2 tygodnie:-). jedziemy (hihihi znowu do Zakopca). Właściwie nie wiem dlaczego jeszcze nie mamy tam mieszkania:rofl2::-D:crazy:. Mamy nadzieję że tym razem Kubala pozwoli pochodzić trochę po górach a nie tylko 2 godzinki do dolinki:-D. Rymło misie:-D.
Kasia u nas codziennie pobudka 5.30:angry:.
Betka no ładnie dziecko pod prądem.
Agnieszko to musisz zrobic raban- ja dostałam od mężunia pierścionek z białego złota :-p
5x8ja11.jpg
i olbrzymi bukiet róż
6f9vivc.jpg

Martka ja tez za chiny ludowe w dzień nie zasnę, w ogóle mogłabym nie spać- też uważam że to strata czasu.

Cześć babeczki!
u nas pogoda w kratkę raz słońce raz chmury ale pachnie latem a nie październikiem:tak: w końcu!!!!!
asiuk- prześliczne kwiaty i pierścionek:tak: teraz już " too late"na wyrzuty :-D ale było mineło....pamiętliwa nie jestem a że kocha wiem-i to wystarczy:-p
kasia- a co maluszkowi że się z haftał :-(może mu się ulało????????a co do brata i pilnowania-masz rację jest ojcem chrzestnym Kubusia i go perfidnie wykorzystamy 27 lipca-mamy 5 rocznicę :-):-):-)

Asiuk
piękny pierśconek:-)..aż zazdroszczę

kasia_
z no to "ciekawą" ockę mieliście...nie zazdroszczę
a mi dzis ptak nasrał na glowę..heheh...i wysłalam totka...:-)

martka-ale miałaś szczęście z ptakiem:-D i dużej wygranej życzę!!!!!!!
Ja już młodego położyłam, dzisiaj cały dzień go męczyłam żeby nie spał, byliśmy dużo na powietrzu, a wszystko dlatego że rodzinnie mojego brata z lotniska odbieramy i ja muszę o 02.00 wstać:sick::eek: mały pośpi do 03.00 butle dostanie i do Rębiechowa pewnie będzie spał, a mnie czeka jeszcze dzisiaj pierogów lepienie bo Mateusz sobie ruskie zażyczył na jutro:no::crazy:

To czy pojadę właśnie stanęło pod wielkim znakiem zapytania.:baffled: Kuba wstał z wielkim rykiem, spać nie chce,tylko siedzi z dziadkiem w jego pokoju:crazy: a mi jak weszłam stanowczo powiedział papa:eek::eek::eek:

Dziewczyny mam pytanie do was...Kuba w kroczył chyba w przeuroczy okres buntu
:no::no::no::no: wszystko jest "nie" i ryk potworny, szczególnie na widok łóżka tak reaguje. I tylko "baka"-czyt.bajka..."baka" przy jedzeniu, baka przed spaniem baka po wstaniu-a jak nie to ryk, ryk, ryk,-przecież on musi znać jakieś rygory i granice-tylko jak to wyegzekwować ?????? Jak reagować na taki płacz???Jak na razie to Krzysiek jak przyjeżdża to na wszystko mu pozwala " bo on nie może tak płakać" -dziadek to samo-Kubuś zapłacze-Kubuś dostaje co chce :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: a ja nie wiem co mam z tym fantem zrobić :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Agnieszka
za nic w swiecie nie wolno ustepowac, jak dziecko wymusza płaczem....najpierw to cięzko tak patzrec jak dziecko beczy, ale krzywda mu sie nie dzieje przecierz..po kiilku akcjach płacz bedzie coraz krótszy aż w końcu Kuba sie pzrekona że płaczem nic nie zdziała....musisz byc wytrwała i nie ustepować....ja tak robie i mała już wie że płaczem nic nie zdziała, ale jeszcze próbuje.....a płacz na wkładanie do łóżeczka jeszcze czasem przerabiam, ale nie reaguje, czasem jak płacze dlugo wchodze do pokoju i siadam obok niej, ale za nic nie wyjmuje i broń boże nic nie mówię....zdaża sie to bardzo żadko........trzeba byc tylko pewnym że płacz nie jest spowodowany jakimś bólem na przykład...
...bądz twarda a wychowasz grzeczne dziecko...a mężowi i tacie wytłumacz że tak trzeba, że takie są Twoje metody wychowawcze i już...niech sie dostosują, bo rozpieścic synka łatwo..ale to ty będziesz sie borykać ze skutkami tego niestety:tak:

powodzonka

reklama
stanowczo odsunac mezczyzn od procesu wychowywania dziecka ;-) a serio,to nie wiem,ciezko bedzie,skoro ci Twoi faceci tacy niekonsekwentni :baffled:

mala terrorystka dzis nam dala popalic-wyla jak dzika,zanosila sie placzem,takim spazmatycznym.bylo ok i nagle usta rozciagaly sie i wrzask.masowalismy brzuch,ale jakos rewelacji nie bylo.wreszcie sie uspokoila na mojej klacie,aczkolwiek duzo czasu jej to zajelo.a na codzien to takie slodkie dziecko:

dam mamie buzi
zzzzdjecia1007.jpg

zamkneli mnie.oczywiscie za niewinnosc!
zzzzdjecia1010.jpg

krolewna na swoim tronie ;-) (z tego miejsca steruje rodzicami :-p)
zzzzdjecia1025.jpg

prywatny harem mojego meza ;-)
zzzzdjecia1016.jpg

Do góry