reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć dziewuszki

a my wczoraj skożystalyśmy z tej pieknej pogody i byłysmy na skwerze i płynelyśmy katamaranem na Hel..polecam super sprawa!!!!!!!!!!!

Zdjęcia super kasia_z znam z kąs Twoją twarz, tylko z kąd?

Idzia
super że z mala ok, szkoda że z gipsem sie nie rozstalaś jeszcze?....i to w wakacje...

4pbxzi8.jpg

zdjęcia z nad jeziorka

62huglz.jpg

zabawa z psem u mojej cioci

526i7vn.jpg

na Skwerku Kosciuszki w Gdyni

Darek i Miś przy ORP BŁYSKAWICA na Skwerku Kosciuszki

4xqhm51.jpg

Kasia i Mis przy Drze Pomorza

4kz7jfr.jpg

Kasia i miś na tle Daru Pomorza i nowego costam toewr budowanego na skwerku..ma mies 30 pięter...dwie wierze w Gdyni:happy2:

521lkc9.jpg

Na katamaranie

Kasia i miś w czasie odbijania katamaranem od brzegu

4vdpftj.jpg

Miś za burtą?

6go7ybk.jpg

Z tatusiem

4y963qb.jpg

Na Helu

61t9roj.jpg

reklama
Taka wycieczka super sprawa! Ja byłam ostatnio w ciąży bardzo mi się podobało - teraz polujemy na ładną pogodę w weekend żeby się wybrać z maluszkiem.
A skąd mnie znasz, to nie wiem :-)

Własnie nie wiem z kąd, ale Twoja twarz wydaje mi sie znajoma........... ....a może spotkałam kogos podobnego?

Michalina spi, Darek śpi, Darka siostra śpi, a ja robie obiad...ja nie umiem spać w dzień niestety, dla mnie to strata czasu i tyle

martka-super zdjęcia ;-) musiało fajnie być:tak:-a co do spania w dzień to też nie potrafię:-p, jedynie w ciąży sypiałam w dzień:-) a Kasia też mi kogoś przypomina:-):-) może jest podobna do kogoś znanego :confused: ???

CZesc kobitki :-D
a my dzis bylismy z Marianka na usg przelyku i zoladka,czy nie ma refluksu.a gdzie tam,wszystko jak Bog przykazal na miejscu :-D
poza tym kupilismy zasilacz i Piotr go dorobil do hustawki-chyba z ponad miesiac temu kupilismy lezaczek-bujaczek i hustawke.baterie co chwila padaly,wiec hustawka byla nieuzywana.wreszcie moze byc uzywana-wsadzilismy mala i byla bardzo zainteresowana i melodyjka,i zabawkami,i samym hustaniem :tak:
poza tym za kilka dni sie starzeje.Piotr zrobil mi juz niespodzianke,bo kupil mi zloty lancuszek na kostke u nogi z zawieszka (serduszkiem).i powiedzial,ze jedno jest za urodzenie dziecka,a drugie z okazji urodzin.tylko wiecie,jak bylo-ktoregos dnia powiedzialam mu,ze od jego matki dostalismy prezenty9kase,kasze kupilo,co chcialo),a ja jako zona od niego,od meza to nic... to sie chlopak przejal rola i stanal na wysokosci zadania :-D
nasze golebie w ubieglym tygodniu sie wreszcie rozmnozyly-sa dwa male,z trzeciego jajka chyba nic nie bedzie.na razie widzialam tylko mala zolta lapke wystajaca spod golebicy :-)

Betka- ale fajnie....:-)Też bym tak chciała...ja to nic nie dostałam za urodzenie Kubusia:-:)angry::wściekła/y: tyle, że niespodzianka czekała po powrocie ze szpitala-wyremontowany pokoik dla małego, no ale to dla małego był prezent a nie dla mnie:no:
Fajnie, że z Marianką wszystko ok! a i super na imię daliście malutkiej:-) takie nie spotykane:tak::tak::tak:

dziewczyny widzę, że asiuk mnie ubiegła ;-) ten park miniatur znajduje sie tak jak napisała w miejscowosci Inwałd na trasie Wadowice-Bielsko-Biała. (niedawno go otworzyl, nie jest jeszcze całkiem zagospodarowany). My trafilismy tam zupełnym przypadkiem.
podaje link do strony

Park Miniatur "Świat Marzeń"

kulka, tak kupilismy takie nosidełko jak Twoje, bo mielismy chec zabrania bobasa w gory (na goralskich karczmach sie niestety skonczylo) a Zuzka uparcie nie chce dac sie nosic w chuscie

reklama
Cześć babeczki!!!!!
dzisiaj pospałam do 08.00!!!!!;-)ha ha :-)
coś tu jakoś niemrawo ostatnio...:-( Odzywajcie się dziewczyny!!!!Słyszałyście???od soboty wraca lato na parę dni :-D:-D:-Dtrzeba będzie korzystać!!!!!A dzisiaj mój brat przyjeżdża :tak::tak::tak:tzn. jutro :-p bo o 4 nad ranem :szok:

Do góry