reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

a teraz Michalina....fotki z dzisiaj

śniadanie zjadam sama z talerzyka....mniam:-)

3ynpcbb.jpg

obiad tez prawie sama, ja jednym widelcem a mama drugim.......jem całe kawałki, nie papkę.....:-)

2eqex51.jpg

przyłapana na gorącym uczynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

48g7x1x.jpg

i znowu biegnę....,mama łap mnie..........chodzenie mi sie znudziło.......
taak biega, ża aparat nie może ostrości złapać............

2r4r1g1.jpg

33cca6x.jpg

mała próbuje złapać ostrość po atropinie:-)

35kk9ad.jpg

reklama
ale ześ Martko fotki nastrzelała :-)suuper ,a co podajesz małej na obiadek ?to wygladało jak mandarynka :baffled:a ja dziś przywiozłam moja teściowa na obiadek i zostanie na noc ,a jutro po południu pojedziemy razem z dzieciakami do niej [ale tylko do Rumi ],no i tak minela mi niedzielka .:-):-)całe szczęście że nie jest slizko ,bo za cholerę nie wsiadłabym za kółko ,a tak luz,blus .idę oglądać Wojewódzkiego ,pa paśku .;-);-);-)

sorki ,ale wyglądało jak mandarynka taka czerwona dlatego myślalam że serwujesz Miśce lekka sałatke egzotyczną ;-)[przepraszam że tak w tależ zagladam jak nienażarta .;-);-);-)

halo ,halo laski co robita że żadna nie klika ?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:moja Ksenia śpi na balkonie ,teściowa pije kawkę z moją mamą a ja klikam przed kompem ,no dobra ,idę pic kawke bo tak głupio siedzieć plecami do teściowej...;-);-)

Czesc Dziewczyny! u nas znowu wirus zaatakował :wściekła/y: wszystkich domowników po kolei łapie :-( mała na razie się jakoś trzyma, mam nadzieję, że się ode mnie nie zarazi...Asiuk a Twój Kubulek jak:confused: coś ostatnio się nie odzywasz...Pewnie chrzciny odwołaliście, co:confused:

Martka79 a co Michaśka szuka w kibelku:confused: ;-) :-) widać, że chodzenie sprawia jej ogromną frajdę :tak:
3majcie się dziewczyny i zdrówka wszystkim życzę :-)

czesc...spoko Anulka, możesz zagladac w talerz:-), a jak bedziesz jak to napisałas nienazarta, to zapraszam na obiad:-):-):-)

Ja mam problem z netem..(od poczatu roku)..teraz to juz apogeum..mój dostawca zwidził mnie miesiac, dzisiaj mu powiedziałam co o nim mysle...obiecali że przsestawia antene nadawczą na moja strone i bedzie ok..potrwa to tydxzień...wkurzyć sie mozna......działa mi w jedna strone.....zciaganie czyli download jest ok, ale upload, czyli wysylanie prawienie istnieje........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...jak nie bedzie mnie to znacie winnego.....

Komarkowa
duzo zdrowka...........................:-):-):-):-)

reklama
Do góry