reklama
Anulka33
Fanka BB :)
u nas w sumie też nie ma gdzie łazić ale zawsze się do kogos podczepimy i razem z koleżanka spaceruję ,nie tą to inną bo mieszkam tu już od 24 lat więc znam wsztstkich właściwie .Awczoraj kupilismy kanapę w Black end raid [tak się to pisze ??]no i trza wypróbować dziś ...;-);-);-)
Anulka33
Fanka BB :)
A to moja durnowata Sara,jest głupia jak but ,ale lepszego pieska jeszcze nie miałam.:-):-):-)
Komarkowa Paulina to juz duża dziewczynka....a ja cały czas mam wrażenie że malutka jest bo patrze na zdjęcie w Avatarze :-):-):-)...śliczna dziewczynka
Anulka..piesek fajowy, ale ja zwierzaków mam po wyżej dziOrek w nosie!!!!Mama psa i kota i jestem teraz sama w domu i szczerze jej znienawidziłam chwilowo...
Zakupy w Pucku było ok...szkoda że wieśniaki nie odśnieżają chodników i musiałam iśc na peksa przez moja wiochę 1,5 km ulica, bo chodniki zawalone sniegiem..kupiłam małej piżamki w Biedronce..polecam 100%bawełna za 7.99zł...bardzo fajne, tyle ze na lato........
Cały Puck złażiłam i nie dostałam książeczek charmonijkowych dla małej...ach juz mnie wkurza to miasteczko, bo jak czegos konkretnego potrzebuję, to musze do Gdyni jechać, bo tu w każdym sklepie to samo, i akurat nie to czego potrzebuje.....
Miłej niedzieli ....
Anulka..piesek fajowy, ale ja zwierzaków mam po wyżej dziOrek w nosie!!!!Mama psa i kota i jestem teraz sama w domu i szczerze jej znienawidziłam chwilowo...
Zakupy w Pucku było ok...szkoda że wieśniaki nie odśnieżają chodników i musiałam iśc na peksa przez moja wiochę 1,5 km ulica, bo chodniki zawalone sniegiem..kupiłam małej piżamki w Biedronce..polecam 100%bawełna za 7.99zł...bardzo fajne, tyle ze na lato........
Cały Puck złażiłam i nie dostałam książeczek charmonijkowych dla małej...ach juz mnie wkurza to miasteczko, bo jak czegos konkretnego potrzebuję, to musze do Gdyni jechać, bo tu w każdym sklepie to samo, i akurat nie to czego potrzebuje.....
Miłej niedzieli ....
reklama
Komarkowa, Paulinka slicznie wyglada na zdjeciachnajbardziej podoba mi się to gdzie siedzi
Dziękować na 2 zdjęciach siedzi, więc które masz na myśli
Komarkowa Paulina to juz duża dziewczynka....a ja cały czas mam wrażenie że malutka jest bo patrze na zdjęcie w Avatarze :-):-):-)...śliczna dziewczynka
Dzięki :-) Wiem, wiem, muszę zmienić avatarka, już próbowałam, ale tam trzeba mieć malutkie zdjęcie...muszę męża poprosić o pomoc
Martka79 ja też się zaopatrzyłam w pajacyki z Biedronki :-) niby nie za grube, ale zawsze można jakiegoś bodziaka pod spód założyć i już cieplej a co do książeczek to szukałaś w kioskach ruchu Mają często takie za 2,90 tyle że nie harmonijkowe tylko zwykłe rozkładane, ale ze sztywnymi kartkami. Ja jeszcze zakupiłam kilka w tej samej cenie w Geanie:-)
Podziel się: