reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ja pracuję [to znaczyn pracowałam ]w Rumi w sklepie spożywczym ,ale nie samoobsługowym .:-)tylko za ladą .;-)

reklama
u nas w sumie też nie ma gdzie łazić ale zawsze się do kogos podczepimy i razem z koleżanka spaceruję ,nie tą to inną bo mieszkam tu już od 24 lat więc znam wsztstkich właściwie .Awczoraj kupilismy kanapę w Black end raid [tak się to pisze ??:wściekła/y::wściekła/y:]no i trza wypróbować dziś ...;-);-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

4bxolr6.jpg
A to moja durnowata Sara,jest głupia jak but ,ale lepszego pieska jeszcze nie miałam.:-):-):-)

No to teraz kilka fotek ode mnie :-)

A ja już umiem sama siedzieć :-)
2vvpf6a.jpg

Przeważnie jednak jeszcze mnie podtrzymują:dry:
2r3xttv.jpg

A oto mój kącik...jest w nim coraz weselej i robi się bardziej kolorowo:tak:
2l8bts1.jpg

Ale nie ma to jak łóżko rodziców:tak: :-D
30a9ikj.jpg

Komarkowa Paulina to juz duża dziewczynka....a ja cały czas mam wrażenie że malutka jest bo patrze na zdjęcie w Avatarze :-):-):-)...śliczna dziewczynka

Anulka..piesek fajowy, ale ja zwierzaków mam po wyżej dziOrek w nosie!!!!Mama psa i kota i jestem teraz sama w domu i szczerze jej znienawidziłam chwilowo...:wściekła/y:

Zakupy w Pucku było ok...szkoda że wieśniaki nie odśnieżają chodników i musiałam iśc na peksa przez moja wiochę 1,5 km ulica, bo chodniki zawalone sniegiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..kupiłam małej piżamki w Biedronce..polecam 100%bawełna za 7.99zł...bardzo fajne, tyle ze na lato........
Cały Puck złażiłam i nie dostałam książeczek charmonijkowych dla małej...ach juz mnie wkurza to miasteczko, bo jak czegos konkretnego potrzebuję, to musze do Gdyni jechać, bo tu w każdym sklepie to samo, i akurat nie to czego potrzebuje.....

Miłej niedzieli ....

reklama
Komarkowa, Paulinka slicznie wyglada na zdjeciach:laugh2::happy:najbardziej podoba mi się to gdzie siedzi:tak:

Dziękować :-D na 2 zdjęciach siedzi, więc które masz na myśli:confused:

Komarkowa Paulina to juz duża dziewczynka....a ja cały czas mam wrażenie że malutka jest bo patrze na zdjęcie w Avatarze :-):-):-)...śliczna dziewczynka

Dzięki :-) Wiem, wiem, muszę zmienić avatarka, już próbowałam, ale tam trzeba mieć malutkie zdjęcie...muszę męża poprosić o pomoc:-D

Martka79 ja też się zaopatrzyłam w pajacyki z Biedronki :-) niby nie za grube, ale zawsze można jakiegoś bodziaka pod spód założyć i już cieplej :tak:a co do książeczek to szukałaś w kioskach ruchu :confused: Mają często takie za 2,90 tyle że nie harmonijkowe tylko zwykłe rozkładane, ale ze sztywnymi kartkami. Ja jeszcze zakupiłam kilka w tej samej cenie w Geanie:-)

Do góry