reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
sluchajcie w weekend byli u mnie tesciowie i dostalam wiele cennych rad. uwaga: 1. dziecka sie w nocy nie karmi tylko poi woda, 2. pieluchy tetrowe sa lepsze, bo nie odparzaja, 3.bujanie w foteliku szkodzi na kregoslup 4.nie mam pokarmu bo za malo jem 5.zima nie chodzi sie na spacery bo dziecko dostanie zapalenia pluc 6.z tego samego powodu lepiej nie kąpać 5. nie otwierac okna bo dziecko dostanie zapalenia ucha 7. w drugim miesiacu powinnam juz podawac zupki ...................................................................................................itd.
Kulka,no tak... niektorzy nadaja sie do eksterminacji za sam fakt istnienia.jak beda w szpitalu,to zgodz sie na eutanazje,bo po co leczyc i meczyc,jak mozna od razu choremu "ulzyc" ...

Witam o poranku :-) Anulka33 fajne fotki :tak: ile ta Twoja malutka już ma? zresztą już :no: taka malutka :tak: może wstawiłabyś jakiś suwaczek z wiekiem swoich pociech? Kulka79 widzę, że Julcia pięknie przybiera na wadze :tak: Mamusia dobrze karmi :tak: Jutro idę z Paulinką na kontrolę do pediatry. Myślę, że to tylko formalność, bo mała już nie ma ani kataru, ani też nie kaszle :-) :-) :-) tylko przez te lekarstwa zużywa 2x więcej pieluch O poranku już zmieniłam jej 3, a w nocy obowiązkowo 1, bo spać nie może :wściekła/y:Czy to możliwe, żeby leki aż tak działały na organizm, przyspieszając przemianę materii:confused: Miłego dnia!

czemu sie ze mnie śmoejecie dziołchy ?nic nie poradze że tak piszę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:tu nie ma nic do śmiacia :wściekła/y:a ja dziś uszykowałam swoje dzieci na wyjazd do lekarza ,bo malutka ma uczulenie na mleko i chcialam podjechac do pediatry po recepte na inne mleczko ,no i co ?i wylazlam na balkon i se myslę nie no do cholery w taką pogode nie jade z Roksanka bo naprawdę się rozchoruje ,no i podjade jutro po poludniu autem bo dzis autobusem nie chcę się tłuc z dziecmi w taką brzydką pogodę :wściekła/y:no i jestem zmuszona jeszcze dziś dawać malej Bebiko [a ewidentnie ją to mleko uczuliło ]:wściekła/y::wściekła/y:ide bo mnie tu nikt nie lubi i się ze mnie nabijacie .:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
spoko ,nigdzie nie polazłam ,tylko tak się wygłupiam,bo fajnie mi sie z wami pisze.:-);-)no poruszcie jakiś temat bo tu nudnawo się robi :tak:Martka,no dawaj ty to masz 101 pomysłów na temat ,to może weż coś zainicjuj[oo kużwa ale trudne słowo napisałam ,no nieeee]:-):-):-)

Do góry