Anulka33
Fanka BB :)
no bo to prawda jest i tyle nie ma to tamto;-);-)
hehehehe
nie mogę, co za określenie, hehehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehehe
nie mogę, co za określenie, hehehehe
Kulka,no tak... niektorzy nadaja sie do eksterminacji za sam fakt istnienia.jak beda w szpitalu,to zgodz sie na eutanazje,bo po co leczyc i meczyc,jak mozna od razu choremu "ulzyc" ...sluchajcie w weekend byli u mnie tesciowie i dostalam wiele cennych rad. uwaga: 1. dziecka sie w nocy nie karmi tylko poi woda, 2. pieluchy tetrowe sa lepsze, bo nie odparzaja, 3.bujanie w foteliku szkodzi na kregoslup 4.nie mam pokarmu bo za malo jem 5.zima nie chodzi sie na spacery bo dziecko dostanie zapalenia pluc 6.z tego samego powodu lepiej nie kąpać 5. nie otwierac okna bo dziecko dostanie zapalenia ucha 7. w drugim miesiacu powinnam juz podawac zupki ...................................................................................................itd.
bo ja stołowa szpyra jestem i tyle.
możliwe, możliwe i dobrze, niech malutkiej nereczki oczyszczają organizm z tej chemiiCzy to możliwe, żeby leki aż tak działały na organizm, przyspieszając przemianę materii Miłego dnia!