reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Słuchajcie a któraś z Was u niego rodziła? Tzn. był przy porodzie? Bo pamiętam że właśnie u Was o nim słyszałam i generalnie wszystkie babeczki, które do niego chodziły bardzo go chwaliły, chyba rzeczywiście facet godny zaufania:confused: :-) :-) :-)

reklama
Abeja,no i fajnie z ta szafa :D my dzis spimy pierwsza nocke u siebie :D hip hip-hurra!!! na razie byle jak,bo wszedzie kartony,ale juz kuchnie powoli wystawiam.potem inne kartony rozparceluje.wracajac z Wejherowa zahaczylismy w Redzie o artykuly dzieciece.sa tam wozki Tomas (chyba jakos tak to bylo) (gondolka+spacetowka i nosidelko) za....510zl.... szczeny nam opadly.my na razie ogladamy.Pi trowi spodobal sie ten wozek,bo jest lekki,a ja nie powinnam za duzo dzwigac.potem zajechalismy w Orlowie do tych stolkow i kupilismy jeden barowy-mieli ostatni,koniec produkcji,dali nam rabat-oni szczesliwi,ze sie pozbyli,a my,zesmy kupili :D fundnelismy sobie deske klozetowa z delfinkami i wodorostami :D zajebiozka :D i zaopatrzylismy lodowke.kotka jakOs przezyla podroz,ale na poczatku bylo jej ciezko-mialczala,krecila sie,byla niespokojna.teraz po cichu poznaje nowe katy i jest nadzwyczaj spokojna-nie poznaje malego trzpiota :D dzis przywiezli nam meble z yska.jutro Pi tr bedzie musial zaczac skladac.no,to ja juz pojde spac :) dobranoc

komarkowa - u nas takie objawy przy spaniu to byly jak malej zaczely isc zabki ... ryk i placz bez powodu - wybudzanie sie ...
a jezeli chodzi o nauke spania to jak mala marudzila mprzed snem to ja wlasnie bralam ja na rece i uspokajalam ... po chwili odkladalam ja do lozeczka i jak byla potrzeba to tak kilka razy - zeby dziecko uspokoic ale nie ululac na rekach ...
teraz jest super (oprocz tego zabkowania :( ) ale z michalem to byla masakra ... spanie tylko przy cycu lub na rekach ...

betjka super ze wreszcie u siebie :)

damayanti mam nadzieje ze bedziesz wreszcie miala staly dostep do netu :)

Komarkowa nie poddawaj sie! Tak przez jeden dzien to mała nie skuma o co w tym chodzi, ale jak ja przyzwyczaisz ze jest noszona zawsze jak pomarudzi to za kilka mcy za nic inaczej nie uśnie- a już Cie widze jak nosisz na rekach 13kg...20kg.....-hihihihi Spróbuj moze tez owijac Paulinke mocno w kocyk- ja robie mumie z Kubusia i to działa. No i weź tez pod uwage to co Idzia mówi- może już ząbki:))))))

No ja u niego nie rodziłam. Jeszcze :-D
Wczoraj mial wyklad w szkole rodzenia. Był bekowy. Zresztą jak cały doktor :tak:

Ja mialam to przyjemnosc rodzenia z nim.:tak: Jest bardzo wesoly i sympatyczny. Maciej jest generalnie bozyszczem porodówki. :-) Przy porodzie swoja gadka stara sie Ciebie rozluznic. Jak juz rodzilam Wiki to zrobil mi ucisk jakiegos tam zeby mala szybciej szyla i wtedy myslalam ze go zabije o zozsadzalo mi biodra. :-( Tak to jest bardzo delikatny. Niestety nie wyszlo mi cale lozysko i musial mnie lyzeczkowac. Po kolei mowil co bedzie robic i czy to ma prawo zabolec czy nie. zszyl mnie tez dobrze.

Idzia jak tak piszesz o Michale, to prawie tak jakbym widziała moją Paulinę...możliwe że gdzieś popełniłam błąd? czy niektóre dzieci tak mają? wiem, że muszę z małą trochę powalczyć...może drobnymi kroczkami i się kiedyś uda ;-) Asiuk opatulenie mojej malutkiej w rożek lub cokolwiek innego graniczy w cudem, bo ona jest strasznie żywa i wierzga nóżkami, więc niestety to odpada...A dzisiaj znowu ciężka noc za nami, mała przebudzała się kilka razy, a o 5 już zachowywała się tak, jakby była wyspana, na szczęście jakoś udało się i zasnęła z powrotem:-) o wychodzeniu zębów raczej nie ma mowy, ona ma niecałe 3 miesiace, wiec to by było chyba za wczesnie, co? a poza tym nic nie wyczuwam na dziąsełkach... Betka17 fajnie, że już w domku, na własnych włościach :-) pozdr.

reklama
Ja mialam to przyjemnosc rodzenia z nim.:tak: Jest bardzo wesoly i sympatyczny. Maciej jest generalnie bozyszczem porodówki. :-) Przy porodzie swoja gadka stara sie Ciebie rozluznic. Jak juz rodzilam Wiki to zrobil mi ucisk jakiegos tam zeby mala szybciej szyla i wtedy myslalam ze go zabije o zozsadzalo mi biodra. :-( Tak to jest bardzo delikatny. Niestety nie wyszlo mi cale lozysko i musial mnie lyzeczkowac. Po kolei mowil co bedzie robic i czy to ma prawo zabolec czy nie. zszyl mnie tez dobrze.

coś mi się zdaje że następną ciążę to ja też do niego pójde :tak: :tak: :tak: :elvis:

Do góry