reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

To jescze gdyby ktoś nie wiedział gdzie:
ulica Wawelska, szukamy tam kościoła, a na przeciw niego sklepu Lewiatan i tam zbieramy się o 15.30. Wawelska to boczna od Małomiejskiej.
Damy radę :):baffled:

reklama
Co z tym spotkaniem.Zdaje się,że Keterek sobie tak tylko powiedziała i nas ciutek olała.A ja się napaliłam.Jakby co to jestem chętna.

Nie olala i dogadala szczegolny z Agula przez kom i GG godzine temu!!! Maly mi wstal i nie mialam jak napisac, a wczoraj wybaczcie- bylam na disco :-) szkolnym i wrocilam do domu po 20... nawet nie odpalam kompa, bo bylam w pracy od 8 rana z 2 godzinna przerwa na obiad :sick:

Tak jak pisala Agula- Wawelska, 15.30. Jak juz bedzieice na Wawelskiej to traficie! Ona jest waska i krotka, przecinacie Dabrowki i idzieicie prosto- prawie do samego konca.

Ania_K podejdz po mnie ok. 15- pojdziemy razem. Na domofonie 36- ostatni blok, oki?

Do zobaczonka!

reklama
No to cholera takie fajne spotkanie przejdzie mi koło nosa :wściekła/y:

Mam nadzieję,że te zakupy złagodzą mój obecny nastrój :dry:

Zatem miłej zabawy dziewczynki,mam nadzieję,że się pochwalicie jakimiś fotkami!

Do góry