Ania K
Fanka BB :)
Abeja ja też rodziłam na Zaspie.Jak przejdziesz przez izbę przyjęć to już będzie ok.Trafiłam na super położną ale bardzo zapracowaną.Jak przyszłam rodzić to wszystkie łóżka były zajęte.Pochodziłam sobie i po jakimś czasie trafiłam na wyro.Najważniejsze w tym szpitalu jest to ,że oddział noworotkowy jet bardzo dobrze wyposażony.Lekarze pediatrzy też są super.Następnym razem też chcę rodzić na Zaspie.Tylko nie daj się skusić na Wojewódzki.Zawsze miałam złe zdanie o tym szpitalu a po ostatnim pobycie z Adą tyko się to potwierdziło.Jednym słowem:syf, opieszały personel i lekarze bez powołania jakiegokolwiek.Wołami mnie tam nie zaciągną.
Basia trzymaj się,Amelka nie musiała zachorować w żłobku.Teraz jest taki gorący okres.A jeżeli chodzi o pracę to trzymam kciuki aby się wszystko ładnie ułożyło.My kobiety zawsze mamy pod górkę,zawsze mamy dylemat,czy pora jest odpowiednia na ciążę,czy ciąża przeminie bez niespodzianek, a po ciąży -co dalej,co z dzieckiem ????!!!!
Basia trzymaj się,Amelka nie musiała zachorować w żłobku.Teraz jest taki gorący okres.A jeżeli chodzi o pracę to trzymam kciuki aby się wszystko ładnie ułożyło.My kobiety zawsze mamy pod górkę,zawsze mamy dylemat,czy pora jest odpowiednia na ciążę,czy ciąża przeminie bez niespodzianek, a po ciąży -co dalej,co z dzieckiem ????!!!!