reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Ja już piątek rezerwuję tylko błagam Gdańsk.Chciałabym jakieś piwko sobie wypić. Taksowka y Sopotu na Chelm to nie na moja kieszen.Cos mi sie y klawiatura yrobilo.

No ja to odpadam :( może będę wtedy na porodówce ;D choć marzy mi się ostatnio wyjście do pubu na piwko mniam mniam...ale z brzuszkiem to nie bardzo...

Pozdr.

ja głosuję za Gdańskiem ;D
Basia - tak, Majka zasypia ze smokiem i baaaaardzo ulatwia nam to zasypianie, po prostu Maja dostaje wieczorem smoka i po chwili śpi. Jak jej nie dam smoka, to awantura murowana i chyba będziemy musieli ją nosić żeby nie płakała i zasnęła... A może jeszcze poczekać z tym odzwyczajaniem i nieco starsze dziecko już tak się o smoka nie awanturuje?

no to się zebrałam i wysyłam zdjęcia z urodzin Mai.
Pierwsza część - urodziny nr 1 z dziadkami, ciocią itp.
1ssa51058bq0.jpg

2ssa51067ms2.jpg

Co tu wybrać? Książkę?
3dscf0076hn2.jpg

Jeszcze się zastanowię
4dscf0077hu9.jpg

A może jednak kieliszek?
5dscf0079lw6.jpg

Wszystko trzeba zbadać :-)
6dscf0081zs2.jpg

Smaczny torcik :-)
7dscf0031up3.jpg

dscf0017mo3.jpg

dscf0023xm1.jpg

dscf0030za7.jpg

Ale fajne prezenty :-)
dscf0038ja8.jpg

dscf0053ri8.jpg

dscf0058ti9.jpg

ssa51069nf7.jpg

Kolejna imprezka  ;D :
Tort nr 2
1dscf0009pq7.jpg

Jedzonka nie odmawiam :-)
2dscf0013dm5.jpg

Razem z 3 dni starszą koleżanką
2dscf0008ss2.jpg

Chłopaków do wyboru ;-)
3dscf0039ro2.jpg

7-mio miesięczna kumpelka
4dscf0041uk2.jpg

Balonik to jest to
4dscf0048qc6.jpg

Każdy znajdzie dla siebie zajęcie, czyli ogólny harmider
dscf0025ot2.jpg

dscf0028rk5.jpg

dscf0032ax4.jpg

To Wy sie umowcie a ja sie dostosuje do ogolu!!! W kazdym razie jestem ZA! Dawno juz to proponowalam, ale przeszlo bez echa :mad:

Ikpi tort supernacki!!! Gdzie go zamawialas? Nie szkoda Ci bylo takiej pieknej buski kroic?
I widze "nasze" zabawki- kuleczki z Ikea i kolejke z Fischer Price'a (ulubiona zreszta przez Matiego i wszystkie dzieci nas odwiedzajace). A Majeczka jak zawsze URZEKAJACA!!!!!

Ikpi fajowe zdjęcia, Maja jak ta lala  :D , a tort to rzeczywiście rewelacja!!! Musisz nam zdradzić, gdzie można taki zamówić, to tak na przyszłość, jeśli o mnie chodzi :p
Swoją drogą jesteś fanką siatkówki  ??? Bo ja tak, grało się kiedyś, mimo nie do końca sprzyjających warunków fizycznych  :p Rzeczywiście nasze "Złotka" dały plamę...a dziś o 15 mecz Polska - Japonia, trzeba obejrzeć  :D

Wczorajsza wizyta koleżanki jak najbardziej udana, pogadałyśmy, pośmiałyśmy się, a na koniec obejrzałyśmy film, więc wieczór jak najbardziej na plus  :)

Udanego weekendu życzę wszystkim i pozdrawiam :)

Hej :)
Piękne fotki z imprezy roczkowej Majeczki!

Co do spotkania na wieczór, dla mnie sprawa niewykonalna...

Komarkowa, jak widzę, koleżanka po fachu ;) też kończyłam polonistykę na UG - u kogo mgr pisałaś?

W ogóle to czuję się fatalnie dziś, wczoraj też bylam do dupy.... Nie wiem, czemu, jakaś słaba jestem, głowa mnie boli, nic nie pomaga, ciśnienie mam niskie straszliwie i funkcjonuję w zwolnionym tempie....
Kinga od kilku dni w nocy mi płacze, tak okolo 2-3 nagle zaczyna płakać, uspokaja się trochę po podaniu smoka, ale już do rana wierci się, postękuje, nogami w szczebelki stuka... Nie wiem, czy to przez zęba, co jej jeszcze nie wyszedł do końca, czy za sucho w pokoju, mimo nawilżacza? Czy ją coś boli, czy coś się śni tak dokuczliwie? :( potem w dzień jest wszystko oki, tylko ja coś ostanio, pewnie z tego niewyspania, gorzej działam ;)

reklama
Komarkowa zapomniałam napisać,że nie pocieszyłaś mnie z tym ssaniem kciuka... Właśnie o tym myślałam,ze pójdzie do przedszkola i będzie ssał w kącie,a koledzy się będą śmiali z niego.Chłopakowi to już wogóle gorzej niż dziewczynie!!!

No to widać że grono chętnych na spotkanie jest.W takim razie ustalamy,że jest to przyszły piątek.Teraz tylko problem gdzie. Dla mnie ewentualnie moze być Sopot,bo nawet pociągiem mogę wrócić,ale dziewczyny z Chełmu,a jest ich nie mało będą miały większy problem...  A może ktoś by przygarnął Moncie na noc,w końcu Martynka jest najstarsza,więc wytrzyma bez mamusi,a ona by mogła z nami poszaleć w Gdańsku ??? !!!

Ale fajna pogoda nam wróciła,super!!!

Ikpi super fotorelacja!!!

Damayanti moze to faktycznie ząbki ??? Trzymaj sie !!!

Do góry