reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej hej :)

Co my zrobimy z tym spotkaniem? Jestem chętna, jak najbardziej, ale jak to zrobić, żebyśmy dotarły? Byłam wczoraj w Gdansku, miałam sprawę do załatwienia koło Madisona i co tam sie dzieje z dojazdem, szok! Nie dość, że ludzie tłumnie na jarmark zdążąją, to jeszcze ten remont jest koło dworca. Edytka, podziwiam, że tak śmigasz, bo ja mam prawko już trzy lata, a przez te ciągłe cholerne roboty na drogach to się boję sama w trasy wyruszać...
No i faktycznie trzeba mieć końskie zdrowie, żeby chorować. Chociaż ogólnie narzekać nie mogę, dostałam sie do gina ostatnio "państwowo" - zapisalam sie miesiąc wcześniej na konkretną godzinę i potem siedziałam prawie 1,5 godz pod drzwiami... ::) Całe szczęście, że jakoś nie chorujemy (odpukać). A Wy, ciężaróweczki, korzystajcie z przywilejów, jakie macie - bez żadnych skrupułów! To jedyny czas, kiedy można spróbować coś załatwić bez kolejki - może to urok niewielkiego miasteczka, ale udawało mi się tak często, kiedy z wielkim brzuchem chodziłam. ;)

Co to ja jeszcze chciałam pisać... aha, kasza gryczana przyjęta pozytywnie. ;) Można wprowadzic na stałe do jadłospisu. A że z jedzeniem u nas nadal rozmaicie, to grzebałam sobie w gazetkach i eksperymentuję z przepisami dla dzieci.

I piękne nowe foteczki widzę :) Julcia ząbki nowe sprawdza, jakbym Kingę widziała, też co chwilę palec w buzi ;)
Abeja w ciązy wyglądasz ślicznie :)
Mała Kasia to już duża panienka
a Majeczka ma prześliczne włoski :)

reklama
Cichcem medluję się z pracy.. W końcu wyniesionej z domu!.. no przynajmniej łoś :) My nadal pogrążeni w workach z ubraniami i wałkami z farbą.. Ale miejscówka jest extra! Mała chodzi na spacerki bez wózka i zaczepia dzieci, babcie, pieski i gołębie :laugh: Netu jeszcze do domu nie załatwiłam, bo pozostaję w chaosie organizacyjnym. Trudno mi wszystko pogodzić.. Szukam żłobka dla małej, ale zapchane wszystko jest.. Moze za dwa tygodnie coś się wyklaruje w 18-stce. Macie jakieś informacje o żłobkach w Gdańsku? Może są jakieś prywatne czy inne oprócz państwowych??

Dzieciaczki Wasze jak zwykle śliczne,jeśli przeoczyłam jakieś urodzinki to przepraszam i spieszę z najlepszymi zyczeniami gwiazdek i księżyców z nieba :)

Ah, no i bardzo miło pozanać nowe koleżanki i powitać dawno niewidziane :)

Jeszcze tu wrócę!

No i na spotkanie oczywiście tez się pisze :) 8)

witam serdecznie - pogoda troszke jesienna - maluch spi to mam czas do was zajrzeć - ostatnio Mikołaj raczkuje z predkoscia światła, ale tylko wtedy gdy obierze sobie cel do którego musi dotrzeć ;D parę rzeczy w domu musiało znaleźć nowe miejsce, bo wylądowały na podłodze - małe rączki wszystko ściągają ::) buty kupiłam lemigo - wydaje mi się ze na miesiac wystarczą, potem trzeba będzie rozejrzec się za jesiennymi - a gdzie wy kupuje butki dla dzieciaczków? i jakiej firmy polecacie?

_anna pisze:
buty kupiłam lemigo - wydaje mi się ze na miesiac wystarczą, potem trzeba będzie rozejrzec się za jesiennymi - a gdzie wy kupuje butki dla dzieciaczków? i jakiej firmy polecacie?

Ja kupuję w CCC,są na moją kieszeń i ładne ;)

Dziś wieczorem wybywam na panieńskie ;D Ciekawe jak długo uda mi sie zabawic.Mam zamiar wyszaleć się na maxa,upić,nadrobić zaległości. Łoś się zadeklarował,że w razie wiekiego wrzasku,wsadzi Dawida do auta i pojeździ z nim po dzielni :p No to ja rozumiem!!! Więc mam nadzieję,że wrócę rano dopiero ;D

Aga,to gdzie teraz mieszkasz ??? Niestety w żłobkach się nie orientuję.

A może spotkamy się w Sopocie,tak jak rok temu ??? Bo centum Gdańska na pewno odpada!!!

Ale koszmarna dzisiaj pogoda,deszcz i nici za spacerku.Ada nabiła sobie guza i do końca dnia sobie marudziła.
Hop hop jest tu kto ?

Ojeju ale z nas guły...

Aduniu Wszystkiego Najlepszego w dniu Twoich pierwszych urodzinek,żebyś już sobie guzów nie nabijała i wszystko wokół dobrze widziała!!!Buziaczki od Dawida i cioctki klotki :-*

Ale zabalowałam,kurde kac męczy jak cholera,do tego ta pogoda.Dobrze,że mąż koleżanki mnie przywiózł,bo nie wiem jak w tych obcasach na kacu bym dojechała z Osowy  ::) Impreza była po prostu ZAJEBISTA!!! Jak planowałam,tak zrobiłam -nadrobiłam zaległości :D

Moje dziecko ma mnie w dupie i mam doła z tego powodu :( Do wszystkich ciągnie,a mnie olewa...

Dawidowa-Ada bardzo dziękuje za życzonka.
A my właśnie po imprezie.Robiliśmy w knajpce tzn.obiad ,kawa, herbata.Oczywiście tort i ciasto.Było super, Ada dostała super wypasione prezenty i kaskę ( super mogę jej kupić butki na jesień i jakiś ciuszek). A ...Ada oczywiście wybrała jako pierwszą KASĘ ( moja krew), potem różaniec, następnie książeczkę a na końcu kieliszek.Zdjęcia wkleję jutro.

ojejej
ze mnie też gapiszon....

Kochana Adusiu
spóźnione ale najszczersze życzonka z okazji ukończenia pierwszego roczku ! :-*

Dużo, zdrówka, pięknych bucików na jesień i jakiegoś fajnego ciuszka  :p, super zabawy nowymi wypasionymi zabawkami, no i wszystkiego, wszystkiego najlepszego :)

7.gif
Aduniu wszystkiego najlepszego od cioci Natalki i Ingusi! Obyś zdrowo rosła!
8.gif

reklama
Parę dni nie zaglądałam, więc najpierw nadrabiam zaległości:
Adusiu, wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek, mnóstwa zabawy i uciech przez kolejny roczek i nie tylko ;D
Nathalie - o przesiadce na łóżeczko turystyczne też myślałam, zresztą mamy takie łóżeczko, ale na codzień służy nam jako kojec i składowisko na zabawki ;) Muszę jeszcze przemyśleć sprawę :p
A my mieliśmy ostatnie dni bardzo pracowite. Robiliśmy w sobotę z małym wyprzedzeniem urodzinki Majki dla dziadków itp. Było fajowo ;D Maja wybrała najpierw książkę, potem kieliszek, potem pieniążek, a na końcu różaniec :D Chyba nie będzie zbyt religijna :p Tort w wykonaniu mamusi bardzo jej smakował :) A za tydzień druga impreza urodzinkowa, tym razem dla naszych przyjaciół z dziećmi :)
A dziś byliśmy wyznaczać na naszej działce domek, za parę dni ruszają prace :)

Do góry