reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Isska! Bardzo bardzo gratuluję!! Podziwiam córcię, życzę dalej haromonii i spokoju  :-* Czekamy na fotki :)
No właśnie, Ewcia cicho siedzi, pewnie tarza się w swoim szczęściu :)
My tez nieduługo będziemy.. i tez już nie moge się doczekać, ale razie tylko brzuszek mi opadł. Dziś byłam u lekarza, badania krwi ok, szyjka zamknięta.. a tu juz pościel w zyrafki czeka na dzidzie...
Jeśli ktoś szuka koszulek do karmienia, to tanie sa na allegro i nie tylko w chumrki (położna na SR mówiła, że niebieskie i rózowe chmurki wypełniają pordówki  :D) Najłatwiej znaleźć wpisując szukanie :Vienetta Secret. Urocze :) Tylko coś z tymi rozmiarami chyba nie tak, bo kończy się na ok. 98 w biuście... Zobaczę jak sprzedawca zmierzy dokładnie obwód koszuli, no bo jak to tak mało...  ::)
Ola, a co tam u Ciebie tak cicho? Brzuszek nadal rośnie? Toż to kawał chłopa będzie  ;D

reklama
Dziekuje wszystkim za zyczenia. :) :) :)Jeszcze dzis postaram sie napisac cos wiecej o porodzie.

Gdzie się podziewa Ewka! Może nawet spotkałyśmy się w wejherowskim szpitalu na położnictwie, bo... 20 maja urodziliśmy z mężem naszego KACPERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, poród nie jest taki straszny, a jaka wspaniała NAGRODA!!!!!!!!!!!!!!!

Witam nadal 2 w 1! Dzisiaj z Mężem jedziemy do rodzinki w Redzie by mieć  bliżej do szpitala w Wejherowie. Przez prawie cały okres ciąży szykowaliśmy sie na Zaspę a tydzień przed terminem zmieniliśmy zdanie. Spotykamy co raz więcej osób które bardzo pozytywnie wypowiadają sie na temat tamtej porodówki. Mam nadzieję że się nie rozczarujemy bo nie zwiedzaliśmy wcześniej oddziału. Termin na jutro a tu nic specjalnego się nie dzieje. Trzymajcie za nas kciuki i jak tylko będziemy się dobrze czuć po porodzie napiszemy jak było.

Pozdrawiam
Przyszła Mamusia Emilki :laugh:

Ooo.. żółwiku, do boju! Trzymam kciuki! Zdawaj relacje na bieżąco!  :laugh:
isska, co dostaje się w szpitalu, tzn. co zabrać ze sobą a czego nie?
Męczę się własnie z baldachimem nad łóżeczko  ::)  Chyba jednak odpuszczę i podjerzę w sklepie jak to sie wiesza  ;)

agula w szpitalu to oprocz ciebie, pieluch, i jak chcesz swojej koszuli to nic. Podklady oni daja, ubranka i kocyk dla dzidzi tez, chusteczki do pupci, do smarowania pupci daja masc posladkowa (bierz jak bedziesz wychodzila do domu, jest bardzo dobra) Karte ciazy oddaja. A decydujecie sie na porod rodzinny??? Na zaspie taki porod kosztuje 200zl a polozna 300zl. jak masz jakies pytania to pisz na e-maila bo nie zawsze mam czas wejsc na forum a poczte sprawdzam codziennie.

Straszna ze mnie gapa.. Jak mogłam przeoczyć! Epson - Gratulacje! Spokojnego maleństwa i szybko gojących się ran ;)
Piękny weekend nam się szykuje. Szkoda, ze nie wszystkie mamy i możemy wyjść z maleństwami na spacerek... Ale lato dopiero się zaczyna: hurraaa  ;D
Po wielkich wysiłkach uporaliśmy z baldachimem.. Kto by pomyślał, że kawałek materiału i drucik może sprawić taką zagwostkę... ::)
bazal, nie martw się na zapas - podczas ciązy cały organizm wariuje - nie daj się  ;)
Coś kurczy mi się dziś... A tak chciałam się zrelaksować.. :(
isska, gdzie te fotki??

Witam!
Żółwiku, dobrze,że zdecydowałaś się na Wejherowo. Polecam! Nowa porodówka wygląda imponująco - jest intymnie i bardzo czysto (mam nadzieję, że zostanie już tak na zawsze).
Nasz maluszek ma już 6 dni!!!

Dawidowa, już się martwiłam, ze masz jakies nowe halo.. Ja czuję się dobrze, czasem jak porzuca trochę autem, to łapią mnie skurczyki, ale takie nie za bardzo bolące. Nózki nadal puchną, a ja nic innego nie robię, tylko ciagle cos piorę i prasuję  ::)
Byliśmy dziś na plazy na Zaspie, przy okazji planowania drogi do szpitala (ale brudna woda w morzu) i tak uroczo słonko prażyło i piaseczek pod nogami  :angel:.. Ale to lato chyba trzeba będzie sobie odpuścić na plaży  8) No i okazało się do szpitala mamy 15 km... Niby duzo, ale jak nie ma korków, to daje rade...
Isska, dostałaś maila??

reklama
Do góry