reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam trójmiejskie brzuchatki,

Weekend był bardzo miły, pogoda przyjemna (nareszcie :D), zrobiłam sobie długasny spacer i wszystko jest OK.

Dziś zabieram się za pranko dla mojego skarba (czas najwyższy  ;)),  bo jeszcze poprasować trzeba te maleństwa...

Pozdrawiam

reklama
Widze ze rzeczywiście majowe nastroje opanowały ;D
Cisza u nas razczej i większośc rozkoszuje sie sloneczkiem, albo na porodówkach leży ;D ;D ;D

Pozdrawiam wszelkie MAmusie i słodkiego rozleniwienia życzę

Drogie panie
Dzisiaj pełnia, podobno sprzyja porodom, więc panie na końcówce uważajcie na siebie ;D

witam!
Porod przebiegl bez problemow! W szpitalu bylam o 7 rano a Wiktoria przyszla na swiat o 10.15!!!!!  :) :) :) :) :)Szczerze mowiac spodziewalam sie wiekszego bolu. Malenstwo dostalo 10 punktow, i dostalysmy jeszcze 2 bonusa od lekarza!!! Polozna ktora mialam ze szpitala z zaspy jest rewelacyjna!!!!!! moge dac numer tel. Opieka w szpitalu jest SUPER!!!!!!!

A teraz kilka slow o mojej corci!!!
To jest zlote dziecko!!!  :) :) :) :) W szpitalu i dwa dni w domu budzilam mala co 2-3 godz. w dzien i co 3-3,5 godz w nocy do jedzenia a po rozmowie z polozna ktora doradzila mi zebym nie budzila jej mala potrafi spac nawet 5 godz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Karmie ja piersia, a to jest taki glodomorek ze je z obu piersi przy jednym karmieniu.

Napiszcie jak moge wkleic zdjecia malej to pokaza ja wam bardzo chetnie!!

Isska!
Serdeczne gratulacje!

Kolejna której tak szybko i gładko poszło!  :laugh: Napisz coś więcej na temat swojego porod~u jak będziesz miała wolniejszą chwilę. Też wybieram sie na Zaspę i może będziesz dla mnie cennym i niezastąpionym źródłem informacji. Mam numer telefonu do położnej Teresy Szczutko ale nie wiem czy jest jeszcze sens zamawiać do porodu prywatnie położną. Ta ma ponoć super podejście i nawet jest to udokumentowane licznymi nagrodami (sprawdzałam w necie) ale nie znam jej osobiście tak samo jak pozostałych z Zaspy.

Wczoraj byłam u swojego gina i mam duże szanse by urodzić naszą kochaną Emilkę dokładnie w terminie czyli w Dniu Matki z czego się baaaardzo cieszymy! :laugh:

Pozdrowienia dla wszystkich niecierpliwie oczekujących i cierpiących na bezsenność!

Isska, serdeczne gratulacjie, wszystkiego najlepszego dla ciebie i Twojego maleństwa.

Wygląda na to, że w trójmieście rodzi się szybko :D,

Ciekawe co z Ewą, pewnie też już ma poród za sobą i może przytulać wojego szkraba.

Pozdrawiam
Merka

Witam koleżanki! Ja też nadal czekam i czekam i juz nie mogę się doczekać. Zazdroszczę tym wszystkim które maja już poród za sobą. Jak na razie nie boję sie porodu ale to czekanie jest naprawdę przytłaczające. Dzisiaj rano oglądałam super program na National Geographic 
"W łonie matki"  Jest to studium rozwoju organizmu ludzkiego od momentu zapłodnienia do chwili narodzin. Filmowcy śledzą kolejne trymestry ciąży kobiety. Pomiary USG umożliwiają oglądanie trójwymiarowych, ruchomych obrazów. - taki jest opis w programie telewizyjnym. Powtórka w czwartek o godzinie 16:00. Polecam!  Wzruszyłam sie do łez tym bardziej że sama spodziewam sie mojej małej córeczki lada dzień.

Isska, Wielkie brawa dla Ciebie i córeczki ;D ;D ;D
Mi też zdarza się zapomnieć, że mam dziecko i często muszę sama wybudzać Julię, żeby ją nakarmić. Na brak snu w nocy nie mogę też narzekać, mała przesypia spokojnie pięć, sześć godzin, także nie jest źle, ale to było do przewidzenia, w końcu urodziła się w niedzielę  ;)

Isska pisze:
Polozna ktora mialam ze szpitala z zaspy jest rewelacyjna!!!!!! moge dac numer tel. Opieka w szpitalu jest SUPER!!!!!!!

Witam :) Wprawdzie do mojego porodu jeszcze trochę (27 tydzień), ale zbieram już informacje :) Czy mogę prosić o namiary na tą położną? Z góry dziękuję

reklama
Isska tak Ci zazdroszczę i gratuluje jednocześnie!!
Cudnie ze masz za soba ten etap i, jeszcze jak piszesz, spodziewałaś sie gorszych doznań. CUDNIE!!!!
Ja powiekszam sie w tepmie zastraszajacycm. Dzis bylam u gina i wszystko jest ok, natomiast macica ponoc ma wielkość jak na 24 tydzień a ja raptem zaczęłam 19..... Mam sie martwić?? ??? ??? ??? Boję sie troche co z tym moim brzuchem sie dzieje - chyba pójde na USG jak najszybciej, bo zaczynam byc mocno nerwowa. Czy któraś z Was miała też takie doswiadczenia?...

Do góry