reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć dziewczęta! Pamiętacie mnie jeszcze? Jakoś tak ostatnio mało miałam czasu, żeby coś napisać.

My na długi weekend nigdzie nie wyjeżdżamy, ale mam nadzieję, że pogoda będzie lepsza niż dziś, bo mam zamiar wybrać się na długie spacery nad morze. Prognozy oglądałam i mam nadzieję, że się mylą.

Magdabial, dużo zdrówka dla Mikołaja.

Keterek, Mateuszkowi też życzymy, żeby katarek szybko poszedł precz. I miłego wypoczynku na Kaszubach

Zdjęcia dzieciaczków są przecudne, wszystkie bez wyjątku, a córka łosia - po prostu genialne.

A jak tam Idzia? Pewnie już wróciła do domku z maluszkiem.

reklama
Hej wszystkim :)

My tez nigdzie niewyjeżdżamy, zreszta pogoda raczej niezapowiada się ciekawie :p
Za to jutro iziemy na wesele :D mała zostaje w domku, pokarmu odpowiednia ilośc zamorozona :D Wkońcu sie troche wybawie :D :D
Magdabial duzo zdrówka dla Mikołajka, aby w swoje pierwsze urodzinki był zdrów jak ryba ;)

Tym co wyjezdżaja życze przede wszystkim rewelacyjnej pogody i wypoczynku :)

Spóźnione życzenia dla Amelki i Weronisi z okazjii miesięcznic!!!

Pogoda do dupy,aż mi się niedobrze robi >:D Nawet sobie o grillu można pomarzyć... A rok temu było już tak gorąco,pamiętacie ??? Ja prałam już pieluchy... Ostatnio mi sie śniło,że znów jestem w ciązy i rodzę na Zaspie... To chyba przez to spotkanie z kupelą ze szpitala ::)

Keterek objaw nam się w nowej fryzurce!!! Zdrówka do Matiego,co by wam nie popsuł odpoczynku!!!No i zdawaj relacje :)

Dawidowi chyba idą dolne dwójki,bo marudny się zrobił i źle śpi.A usypianie go to koszmar.Chyba mu dziś zapodam czopek po kąpieli,bo dziś to już sama przez sen do niego wstawałam,nie pamiętam ile razy.On by chyba chciał teraz ciągle spać ze mną...

Agnes miłej zabawy na weselu!!! A gdzie idziesz?Bo znajomi mojego Łośka się hajtają,może to to samo ??? :D

Kurcze ciekawe kiedy my sie umówimy na tę balangę bez dzieci jak to tak pogoda ciągle w kratkę,ech...
Maruda dziś jestem i tyle!!! Nic mi się nie chce,dobrze by było jakby Dawid sobie pospał z 2 godz. ;D

My też siedzimy w weekend w chałupince na dupince, no chyba, że wyruszymy na jakiś spacer. Stęskniłam się za Sopoćkowem, ale nie bardzo mogę jeszcze chodzić, przez to moje oparzenie.

Szzzzzzzzzzz jak czytam, że babki się smażą na słońcu, tak u nich pięknie a u nas za oknem leje to mi ciśnienie rośnie.
Zresztą chyba mi nie rośnie tak naprawdę, bo głowę mi ciągnie do ziemi :) po obiadku 2 kawka jak nic obowiązkowa !!!

Podjęłam decyzję, że od dziś kończymy przygodę z cycusiem. Smutno mi.......

Ola, ja też marudzę :) Ale ja taka maruda jestem :) Jakby było za ciepło to też pewnie bym marudziła hehehe
U nas spanie też się całkiem spaprało, może w końcu pokażą się nam jakieś ząbki?? Bo ciągle świecimy gołymi dziąsłami ::)

Zapomniałam- zdrówka dla Mikołajka !!

dzięujemy za życzenia zdrówka

ja też dzisiaj marudzę (młody też >:D)
dobijają mnie teksty że na południu słoneczko....... ech, nie końćzę dalej :)

e-mamo... szok.... gołe dziąsełka! ja już nie pamiętam jak wyglądają! ale to dobrze!!!! mniej klopotu z ich pielęgnacją!!!
czy Julka jakoś mniej cycka jadła że zdcydowałaś się odstawić? czy po prostu idziesz na żywioł i nagle ni z gruszki ni z pietruszki odetniesz źródełko ::) ;D

moi znajomi też się jutro hajtają ;D ;D ;D

Madziu ja już od jakiegoś czasu karmiłam Julkę piersią tylko w nocy, w dzień dawałam jej sztuczne. No czasem dostawała cycka, ale tylko po to, zeby szybciej zasnęła. A po dzisiejszej nocy stwierdziłam, że czas na rozstanie. Kilka razy domagała się piersi a tam poleciało tak na 5-6 łyków. Więc uważam, że dalsze katowanie siebie i młodej nie ma sensu. Ona nie chce wypuścić sutka bo chciałaby jeszcze pić a mi nic nie leci i mam dość takiego mamlania na sucho.
Pocieszam się, że jest weekend i może łosiński mi pomoże w nocnym zmaganiu z córcią.
Zobaczymy :)

to faktycznie, czas na odstawkę... życzę Wam dużo cierpliwości, wytrwałości i szybkiego i bezbolesnego rozstania z cycem...

a my się chyba nigdy z nim nie rozstaniemy :mad: nie umiem podjąć tej decyzji.... tym bardziej że na nocne wstawanie nie mogę liczyc u mjego łosia..... chyba poczekam aż Mikołaj sam się odstawi.... ;D

O Edytka to możemy się powspierać.Ja to już niby drugi miesiąc kończę z cycem,ale jakoś zawsze rano mu wystawiałam,żeby poszedł spać i żebym ja jeszcze mogła pospać- czyste lenistwo.Żadne to jedzenie,bo normalnie dostaje butlę.Ale też tam tego na parę łyków było,zresztą i ja czuję,ze flaki straszne,więc nic się już nie zbiera,zresztą i Dawid tak za bardzo go nie chce... Tak więc już też kończę kategorycznie,już ponad dobę nie dostawał,więc już raczej nie dostanie.Ale dziś rano już nie zasnął :( Chyba nawet bez szałwi się obejdzie,bo prawie nic się nie uzbierało... A na Łośka tak jak i Magda nie mam co liczyć.Sama w nocy wstaję i z młodym na ręku przygotowuję mu butlę.To nie ten typ,co by w nocy wstawał itp.Zresztą jak juz marudzę to muszę przyznać,że wogóle niewiele mam pomocy przy małym z jego strony,przez co jest mi bardzo przykro,ale cóż,nie zmuszę go przecież. Takie ma fajne dziecko,a tak niewiele czasu mu poświęca :-[

reklama
Hejo!
Wpadłam się jeszcze tak szybciutko pożegnać, bo nad ranem wyjeżdżamy do krynicy Zdrój i Krakowa. Mam nadzieję, że będzie upał. U nas wszystko jest dobrze. W środę Kubus sam zrobił 3 kroczki, bo obie babcie wabiły go czekoladką:) ale i tak już jakis postęp. Małego spakowałam- mnóstwo rzeczy się uzbierało. Jakoś nie mam natchnienia, żeby jechać. Bardzo dużo nazbierało się w moim życiu spraw i mam jeden wielki mętlik w głowie.

Agula my kupiliśmy fotelik rowerowy Hamaxa, z regulowanym oparciem. Jak co mam do sprzedania dobry fotelik Ketllera- bo cioctka nam przywiozła z NIemiec, po tym jak kupiliśmy. Jest używany, ale w dobrym stanie!

MIKOŁAJKU DUŻO ZDRÓWKA I USMIECHU NA PIERWSZE URODZINKI OD CIOCI EWCI I KUBUSIA!!!!!

Odezwę się po powrocie!!! Do napisania!!!!

Do góry