reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

To teraz my malą sesję zrobimy :p

rupool.jpg

ruppbl.jpg

ruppnk.jpg

ruppwn.jpg

ruprb4.jpg

ruprtu.jpg

reklama
Ikpi, Majeczka po prostu cudna.

Dawidowa
, z Twojego Didka to juz niezły kawaler. A jaki przystojniak!

Ja też dołączam się do życzeń dla Juleczki z okazji skończenia 8 miesięcy.

Jejku, ale super pogoda dziś była w dzień, po prostu wiosna. Ale jak wieczorem wyjrzałam przez okno i zobaczyłam, że pada śnieg, to się normalnie załamałam. :( :( :( Kiedy w końcu na dobre się ociepli. ???

ikpi pisze:
E_mamo - wszystkiego najlepszego dla Juleczki z okazji ukończenia 8 miesiecy!!!

dawidowa pisze:
Wszystkiego Najlepszego dla Mieszka I :laugh: :laugh: :laugh:

_Basia pisze:
Ja też dołączam się do życzeń dla Juleczki z okazji skończenia 8 miesięcy.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dziękujemy !!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A cóż to za piękne wiosenne fociaczki, Majka taka zalotna panienka romantyczna, jak z francuskiej powieści, a Didek w tej torbie powalił mnie na kolana, hahahhahhahha, co za pomysł na fotkę hehehhe
muszę podkraść pomysł chyba i zrobić Julci podobną hihihi

No i drżyjcie kochane bo od czwartku wyruszam na trójmiejskie drogi, będę miała jazdy hehehhehehehehehhehe
ale takie jazdy po drodze, bo inne to mam ciągle ;D ;D ;D ;D

Witam :):):) po przerwie kurcze jak jest mój maż w domu to nawet nie mam dostępu do kompa :(:(

A wczoraj jakoś sie spieszyłam i nie miałam nawet czasu zajrzeć WYBACZCIE :):):)

Byliśmy wczoraj u lekarza na kontroli tej wagi i Zuzia przytyła 430g tyle co ostatnio w 2 m-ce, waży teraz 7630g :):):) a z moczem to były jaja :):) wyniki wyszły złe i w ogóle musiałam wczoraj robić jeszcze raz. Basia to chyba Ty łapałaś ten mocz ??? wiedziałaś że mocz dziecka musi być zbadany w ciągu 2 godzin bo inaczej wynik bedzie zły ??? Ja o tym nie wiedziałam no i wynik wyszedł zły :( ale jak wczoraj powtórzyliśmy to od razu wynik się poprawił :):):) Zuzia zdrowa :)

ŻYCZONAK DLA SOLENIZANTÓW I ZDRÓWKA DO CHORUTKICH - SPÓŹNIONE ALE SZCZERE :):):)

Dobra ponadrabiam teraz troszke :):)

Olu, sesja zdjeciowa Dawidka po prostu super 8), bardzo mi sie podoba usmiech na pierwszym zdjęciu, i ząbki już widać ;), a zdjęcie z torbą ubawiło mnie z rana :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:,

Edytko, trzymam kciuki za postępy za kierownicą :police: :police: :police:

Halcia nie daj się mężowi, pogoń od komputera następnym razem ;)

idzia, faktycznie jesteś już na finishu, jak samopoczucie?

co za beznadzieja za oknem, ten śnieg pozbawił mnie dziś całej życiowej energii......... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: >:

Hejka!
Spóźnione życzonka dla Juleńki!!!!

U nas wczoraj były Aga z Majeczką. I było bardzo fajnie. Najpierw zrobiłysmy rundkę po 3 lumpach, ale jakoś nic specjalnego nie było. ja Kubusiowi kupiłam tylko jedną koszulę, za to Agula fajne sukieneczki. Póxniej w domku dzieciaczki "próbowały" się razem bawić. A zabawa polegała na wyrywani książeczki sobie z rąk. Oczywiście były też zawody na czworakach. jak mi młody pozwoli to zaraz wkleję fotki. Mam nadzieję, że zajmie się sam sobą chwilkę.

Olka super te fotki Dawidka. Napisz co tam u Madzi i Mikołaja- bo wogóle już nie zaglądają do nas.

Edytko dobrze, że piszesz, że zaczynasz jazdy, to wiem, że przynajmniej do Gdańska nie moge jechać ;D powodzenia

U nas też śnieg spadł paskudny,a wczoraj było tak pieknie i wiosennie. Szlag by to trafił.

Właśnie Idzia napisz nam troszkę więcej- jak tam przygotowania do godziny Zero???

Dobra teraz zabieram się za fotki

Majunia
dsc008590on.jpg

"kłótnia" o książeczkę
dsc008612jn.jpg

Majka podjudzała Kubusia
dsc008632ky.jpg

Maja z mamą Agulą ;D
dsc008646uo.jpg

dsc008650zr.jpg

Mai podobała się w autku :)
dsc008694ah.jpg

Kubula zazdrosny
dsc008700nn.jpg

dsc008711rh.jpg

dsc008721yr.jpg

dsc008736fo.jpg

Maja zaczepia Kubusia
dsc008751cj.jpg

ksiązeczki ciąg dalszy
dsc008805er.jpg

dsc008815hy.jpg

Maja zaczepia Kubusia- tzn. podrywa :)
dsc008825pg.jpg

dsc008845ec.jpg

dsc008860fk.jpg

Zawody na czworakach- Kubus aż płakał, żeby wygrać :)
dsc008909uk.jpg

uff udało mi się wkleić wszystkie
Pozdrawiam

Ewa, hahah.. ;D ;D :laugh: :laugh: :D :D wyścigi sa najlepsze! Proszę na maila ;D Dziękuję za gościnę, latem mam nadzieję się odwzajemnić 8)
A spotkanie bardzo udane, naprawdę miło się wyrawać ze wsi do koleżanki z Trójmiasta :laugh: A sukienusie już się piorą -jutro będziemy przymierzać jak wyschną 8)

Moncia, na basen ja chętnie, ale ja się cieplej zrobi.. Gdzie kupić fajny strój kąpielowy??

Ola, ależ śmieszny ten Twój Dawid, no i wyjście 6 zębów naraz - wielki ukłon dla bohaterstwa mamy i synka :laugh:

Eda, pamiętaj, zeby nie puszczać kierownicy! ;)Powodzenia!

reklama
agula pisze:
Ola, ależ śmieszny ten Twój Dawid, no i wyjście 6 zębów naraz - wielki ukłon dla bohaterstwa mamy i synka  :laugh:

Naraz mu szły 4 zęby,teraz w sumie ma 6!

Gadałam z Magdą tylko chwilkę,bo już wracałyśmy do domu,a Mikołaj już się niecierpliwił bo głodny był.Myślę,że wszystko ok. u nich.Magda odezwij się na forum,bo jak widzisz wszyscy tu tęsknią za Tobą!!!!!!!!!!!!!!!! :D

A sesja Mai i Kuby rewelka ;) Maja to cała mamusia!Już nie mogę się doczekać jak będzie lato i się spotkamy i nasze dzieci będą sobie wyrywać zabawki,ciągnąć itp. ale będzie beczka :laugh: Szkoda Ewa,że tak daleko mieszkasz to bym się też wprosila na zawody w raczkowaniu :p Aga latem koniecznie musisz nas zaprosić na wieś!!!!!!!!!!!!!!!

Nie no ta pogoda to mnie też dziś załamala rano :mad:

Do góry