reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Damayanti no problem- jak co tp chetnie służe pomocą ;D

A co tu tak cichio-znów imprezujecie????

Ode mnie własnie poszli goście i wogóle obyło się bez %-aż dziwnie ;), więc teraz zastanawiam się co robić. Może mój łoś cos fajnego wymyśli. Dzisiaj był z moją siostra na zakupach i przynieśli mi tulipany, to ja się go pytam,"Kochaner Ty kupiłeś mi kwiatki, czy Ania (moja siostra)", a on na to "ja, zwariowałaś????"

Więc to wszystko w tym temacie :mad:
buziaki

reklama
Witam wieczorkiem!

Damayanti, gratulacje dla Kingusi. Ale ci robi postępy!!!

Ja dziś bylam w Akpolu i w Auchan, znowu wydałam mnóstwo kasy na ubranka i jedzonko dla Amelki. Ale były takie śliczne spodenki, że nie mogłam się oprzeć. W sam raz na wiosnę. Tylko jeszcze musze się rozejrzeć za jakąś kurteczką.

Monciapl
, zdrówka życzę. Wygońcie precz choróbsko.
U nas trochę lepiej, Amelka dziś miała już lepszy humorek, no i katar mniejszy, tylko jeszcze cały czas kaszle. I strasznie duzo spi. Ale to dobrze, niech prześpi chorobę.

Ewka pisze:
Dziś mój szwagier wyciąga nas na impreże do gdyni z okazji urodzin, a ten mó łoś nie chce iść >:D, więc oferta nadal aktualna- OODAM ŁOSIA W DOBRE RĘCE::))

Ja swojego też chętnie oddam, w promocji.
A z tymi kwiatkami Ewcia, to ja mam tak samo. Jak mi raz łoś kupił kwiaty bez okazji, to od razu spytałam , co nabroił. Niestety, przeczucie mnie nie myliło. :(

Moncia, biedaku - dużo zdrówka życzę! I śpiącej długo Martynki :)

Eda, dasz radę! Wieczorem kąpiel z bąbelkami i relax - koniecznie!

Damayanti, gratulacje dla/z córeczki! To urocze, jak widzie się takie umiejętności :laugh: Ale ja tego Lippy&Messy nie mogę oglądać - szlag mnie trafia po minucie ::)

Moje dziecko dziś także zastrajkowało z jedzeniem.. Totalnie olało zupkę z pomidorami i pietruszką (moze za dużo pietruchy?) czyli pozostało bez obiadu, zjadła tylko kawałek jabłuszka i chrupki, a wieczorem pół miseczki kaszki.. Co jest?? Odchudzają się na wiosnę dziewczyny, czy co ;)

Ale za to od wczoraj mam ubaw po pachi, bo Maja wywraca się w wannie na plecy. Robi to świadomie i piszczy z radości, jak zanurzy sobie głowę ::) Wygląda jakby kąpała się w SPA jakimś :p :laugh: Już nie mogę się doczekać, jak pójedziemy na basen - może mała syrenka mi śpi w łóżeczku ;) :laugh:

Hej foremki !
Wczoraj padłam i nie dałam rady dołączyć się do Was.
Damayanti-nasze gratulacje, musisz być dumna z córeczki.Wiem coś o tym bo Ada też już robi pa pa !

hejka

dzięki za życzonka, mamy za sobą koszmarną nockę, Martynka całą noc kasłała i teraz odsypia, chyba w nocy całe to świństwo wypluła, bo teraz śpi w miarę spokojnie. Ja jakoś ledwo siedze, ale zasnąć nie mogę :p, zresztą kumpela ma mi zapisać dzisiaj antybiotyk, po tym jak mnie wczoraj osłuchała :) jestem tak przejęta moją perłą, że nie zauważyłam, że też jestem mocno chora ::)

To co jak zrobi sie trochę cieplej to umawiamy sie na basenik???Martynka też uwielbia wodę i kąpiele. Macie upatrzoną pływalnie? My byliśmy w Aqua Parku, ale z takiemi maluchami jak Wasze to chyba strach tam iść, tyle sie słyszy niepochlebnych opini, na temat braku czystości w tym miejscu........... Choć moim zdaniem na innych pływalniach jest to samo,tylko sie o tym nie mówi :mad:

Agula,jeśli chodzi o TV, to niestety dzieci nabardziej lubią to, co dla nas jest kompletnie głupie i żałosne. Martyna np uwielbia Scooby doo, a ja dostaję wysypki jak na to patrzę :laugh: :laugh: :laugh:, zresztą jak słyszę po moich znajomych, wszystkie dzieci to uwielbiają 8)

Ale tu dzisiaj puchy!!!
Monciapl-zdrówa życzę.Teraz jest taki okres,wszyscy są chorzy -my z Adą też.

Witam o poranku !

Jestem totalnie niewyspana i zła, nie ma to jak dobrze zacząć dzień......

tak chciałabym powiedzieć dobranoc, ale moje dziecko ma inne zdanie na ten temat :(

heja z rana!

Edytko głowa do góry!!!
U nas dziś wspaniała noc- jak kubuś zasnął o 21 to spał do 6 rano. tylko ja zamiast spać to czytałam książkę do prawie 1 w nocy ;D ale i tak jestem w miarę wyspana, tlyko, że nie mogę oderwać się od ksiązki

Mój łos wczoraj przyniósł mi różyczkę, ciekawe co go natchnęło. Ale i tak cały dzien mnie denerwował. Niech już przyjdzie wiosna,. bo się wykończę z nim...

Dzisiaj Agula ma przyjechac i mamy połazić po lumpach- nie moge doczekac się jak kubus bedzie bawił się z Mają- oczywiście porobię jakieś fotki.
To by było narazie tyle- do usłyszonka

Cześć dziewczyny!

U nas nocka też super, Amelka spała od 20 do 7, teraz znowu poszła spać. Tyle tylko, że znowu zaczęła kaszleć, a wczoraj juz myślałam, że jej przeszło. Ja też ciągle walczę z kaszlem i katarem, koszmar normalnie.

Ewcia, a co fajnego czytasz?
Jak porobisz fotki, to nam tu pokaż Kubusia i Maję. No i powiedzcie, co fajnego znalazłyście.

Edyta, trzymaj się ciepło. Wiosna już idzie, poświeci nam słoneczko, to inaczej będziemy na wszystko patrzeć.

Pozdrawiam i zycze zdrówka wszystkim chorującym.

A co słychać u Magdy i Mikołaja, bo dawno ich tu nie było?

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Czy znacie jakiegoś dobrego pediatrę, który przyjmuje prywatnie albo przyjeżdża na wizytę do domu (najlepiej z okolic Osowy, Oliwy, ewentualnie Wrzeszcza)? Jeśli tak to podajcie proszę namiary i cenę ( o ile znacie). Będę bardzo wdzięczna. A może znacie też jakiegoś gastrologa dziecięcego?

Do góry