reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Nathalie ja niestety nie znam i nie pomogę Ci, ale na pewno dziewczyny z Gdańska kogoś Ci polecą.

Basiu ja skończyłam (właśnie) czytać Joy Fielding "patrz, jak jane ucieka" i dawno nie czytałam tak dobrej książki. Normlanie nie mogłam się oderwać. jak co to naprawdę gorąco Ci polecam ksiązki tej autorki.

W sobotę z łosiem obejrzałam film "Joint Veture" i też Wam polecam. Naprawdę można się pośmiać. babka około 50-tki , posmierci męza została z okropnymi długami i zaczęła hodowac konopie- naprawdę rewelacyjna komedia ;D

reklama
Ewka ja tez ta ksiazke czytalam i jest chyba najlepsza ksiazka od kilku lat jaka przeczytalam :) Nie mozna sie oderwac tak jak mowisz

AneczkaK namiar na dobrego pediatę: lek.med. Andrzej Folwarski tel. 058 342 58 44 przyjeżdża do domu,kasuje 50 pln.

Ja całą sobotę przecierpiałam,znów mam kanałowe leczenie zęba.Szkoda gadać z tymi moimi zębami  :mad: Ja ich chyba nigdy nie wyleczę wszystkich i w dodatku zbankrutuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Didek na szczęście już się uspokoił,zęby się wyrżnęły - jest ich 6 sztuk i mam nadzieję,że na razie będzie przerwa z następnymi!!! Wczoraj obudził się o pólnocy i szalał do 1,ani myślał o spaniu,skakał po naszym łóżku i się wydurniał ;) W końcu pogasiłam wszystki światła i znudziło mu się po ciemku... O 5 też szalał w swoim łóżeczku,ja poszłam spać i on też w końcu się zmęczył i zasnął z drugiej strony łóżka :) Humor to mu ostatnio dopisuje i taki urwisek się robi jak to chłopak ;) Jak stoi w łóżeczku to potrafi tak walić klatą,że jeździ z nim do przodu!!!

_Basia pisze:
A co słychać u Magdy i Mikołaja, bo dawno ich tu nie było?

Właśnie dziś spotkałam Magdę z Mikim,ależ to wielki chłopak! :D

Dziś dało się już poczuć wiosnę w powietrzu nie sądzicie ??? Może umówimy się jutro na topienie marzanny to zima pójdzie precz?!

Aga i Ewa czekamy na foty,pewnie znów się jakiś romans kroi i napiszcie co kupiłyście  8)

To kiedy znów robimy imprezkę na czacie ??? Piątek? Keterek i reszta ściągać skypa i do nas dołączać!!!Bekowo było  :laugh:

widzę, że Wam się imprezka nieźle udała, bo wszystkie foremki zadowolone :laugh: Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się dołączyć :)
Dziś już rzeczywiście czuć było wiosnę. Już się nie mogę doczekać. Mam plan, że jak się zrobi ładnie i przesiądziemy się na spacerówkę, to w jakiś weekend wybierzemy się do zoo. Jesteśmy z łosiem fanami zwierząt wszelakich i często chodzimy do zoo, więc teraz bardzo się cieszę na myśl, że wybierzemy się tam z Mają i pokażemy jej zwierzątka ;D

jeśli chodzi o pediatrę, to potwierdzam to, co napisała Dawidowa - dr Folwarski jest polecany przez wiele mam, więc chyba warto spróbować. Cena z tego co słyszałam zależy od odległości i chyba zdarza się, że dr bierze mniej niż 50 jak ma blisko. Tak więc pewnie 50pln to max, a moze byc troche taniej. Zdaje się, że można u niego też wykupić abonament obejmujący 1 wizytę domową w miesiącu, albo 2 w gabinecie, czy jakoś tak. Ceny niestety nie pamiętam, ale tez chyba w okolicach 50 pln / miesiąc to było.

witam :)

tak - my sie dlugo leczylismy z michalem u doktora Folwarskiego ... uwazam ze jest kompetenty wiec go polecam :)
a za wizyte domowa nie bierze mniej niz 50 - mieszka blisko mnie a zawsze tyle placilam ... w gabinecie jest 30 zl a jak kontynuacja choroby to 20; abonament jakis jest ale  nie wiem jaki i na jakich warunkach;

pozdrowienia dla wszystkich mam i dzieciaczkow ;)

to nie wiem, od czego zależy cena wizyty dr Folwarskiego ::) Pamietam, że kiedyś orientowałam się w cenach u niego i wyszło, że jeden nasz znajomy płaci mniej. Ale nie wiedział czy to wynika ze 'starej znajmości' (jego synek ma już chyba z 5 lat i długo korzysta z jego usług), czy z tego, że akurat blisko mieszka. Widocznie to jednak 'po starej znajomości' ;)

Hej dziewczynki! Ja tak szybciutko, bo jutro wyjatkowa na 8.00.
Caly weekend nie mialam czasu wejsc, bo pojechalismy do rodzinki za Wejherowo a poza tym, to od soboty wieczor tak mnie boli brzuch, ze nie moge chodzic... Cos jak bol menstruacyjny (ale jestem "swiezo" po), jakby zoladek... moja mama twierdzi, ze w ciazy jestem ;D, a tesciowa, ze mam zapalenie przydatkow, albo cos z jajnikami, bo chodze w stringach ;D ;D ;D

No i teraz jak mam chwilke, to komp mi sie wiesza, ze nawet nie wiem czy mi sie uda ta wiadomosc poscic??? Pojawia mi sie komunikac, ze "moge byc ofiara piractwa komputerowego"... Musze caly system przeinstalowac... grrrrrrrrrrr...

Pozdrawiam!

reklama
No proszę powiem my w sumie 1 raz korzystaliśmy na razie z uslug tego dr. i przypadł mi do gustu.Namiary dostałam od kolegi,ale nie wiedziałam,że jest on aż tak popularny!!!!!!!!!

Idzia ło matko ty już na końcówce jesteś!!!!Mów jak się czujesz,co będzie,gdzie rodzisz,jak tam porównanie obu ciąż ???Może nam jakieś foty brzusia wrzucisz i Michasia?

Ikpi cóż za słodycz w podpisie!!!!!!!!!!!!!!!! ::)

Wszystkiego Najlepszego dla Mieszka I   :laugh:  :laugh:  :laugh:

Do góry