reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziewczyny, to jak? Ja nadal chętna do czatowania, ale po 20stej. Musze polecieć po winko jeszcze :)))
Onet skype i skype to jedno i to samo.

reklama
Hej hej! Ja juz jestem wolna- mlody spi snem sprawiedliwego ;D Wlasnie instaluje tego calego skypa, ale cosik mi net szwankuje :mad:

Winka nie mam, do sklepu nie chce mi sie isc. Poprosilam losia by mi kupil jak byl na spacerze z malym, powiedzialam, ze ide na impreze i potrzebuje butelke wina ;) A on obrazony- nie kupil- powiedzial, ze mam sobie sama kupic po drodze :laugh:
No ale mam wodeczke i piwko do wyboru i Baileysa, ale to to sie chyba nie nadaje ;)

Bedziemy w kontakcie!

Skonczyl pobierac plik i przy urochamianiu wystepuje jakis blad??? Kurde, sprobuje jeszcze raz, ale marnie to widze...

no my już jesteśmy z Basią i czekamy na pozostałe foremki :):):)
podajcie loginy kobiałki ;) :laugh: :laugh:

Hej Foremki !
Basiu-u nas ta sama sytuacja.Też byłam z Adą u lekarza na 8.20, też ma zapalenie gardła i ja też zaczynam się źle czuć.
Ja chyba do Was nie dołączę bo nie wiem jak się instaluje skypa i  nie chcę wysadzić kompa w powietrze.

Aniu ale to proste jest, trzeba sciaganc program z onetu, jak chcesz to ci pomoge krok po kroku z instalacja

Aniu, klikasz na ten link, który podała Agula, potem klikasz "pobierz" i dalej program sam cię poprowadzi. Nie sciemniaj, tylko instaluj skypa, najwyzej łoś ci pomoże.

My z Edytką już klikamy i czekamy na resztę. gdzie się podziałyście. Usypiacie jeszcze?

reklama
Do góry