reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Wiecie,co? A może założymy sobie chat na polachacie, zeby nawet rano można było sobie pogadać przy czacie? Np. gdybysmy założyły sobie czata tak, zeby sobie był..

Keterek, no to siup!

reklama
Uwaga to tylko proba, bo koarzystam z innego programu :)

rjqmg0.jpg

No dziala! Hurrrrraaaaaaaaa...

Mam faze na wklejanki, wiec oto moj slodki pierworodny synek

rjqt10.jpg

rjqx6g.jpg

Tu u kumpelki serdecznej, na pojezdzie Jej synka

rjr1ox.jpg

Ajajajajaj....... wlasnie rozmawiam z ta kumpelka na gadalucu i nie moge sie skupic na pisaniu tego posta... wlasnie na tapecie sa losie, czyli SWINIE ;D

Witam z wczesnego ranka :):) pewno dopiero oczy otwieracie albo jeszcze nie :):)

Ja spać nie mogę bo muszę małej mocz zawieźć na przychodnie czekam na moją mame aż przyjdzie posiedzieć z mała a ja myk w samochód i na przychodnie :):):)
Kurcze po tylu dniach robiła w końcu to siku w woreczek ale się meczyła kruszyna bo ten klej co się przyklejalo do ciała to taki dosyc mocny :):):)

Pozdrawiam :)
A tak zabieram sie do bicia :):):)

Jejku, Halcia, ty to chyba na bezsenność cierpisz!
Ja też dziś od rana bo Amelka zrobiła pobudkę o 6 z wielkim płaczem, od kilku dni ma katar, teraz jej sie chyba pogorszyło, bo rzęzi okrutnie, do tego jeszcze doszedł kaszel. A ja chyba się od niej zaraziłam, bo też dostałam kataru i gardło mnie boli. Jeśli ją też boli tak gardło przy każdym połykaniu śliny to nic dziwnego, że płacze bidulka. Na 9.30 idę z nią do lekarza, zobaczymy, co mi powie.

Halcia, znam ten ból z łapaniem moczu, też przez kilka dni łapałam, a niedługo czeka mnie znowu to samo, bo będę musiała zrobić kontrolny posiew moczu po kuracji antybiotykami.

Agula, w sprawie skypa, to ty też mi wytłumacz jak laikowi, bo w te klocki to ja zielona jestem. Po prostu wczoraj się zagmatwałam, czy ten program który mam i ten onet-skype to to samo , czy nie? Ale już sobie ściągnęłam onet-skypa. Polchata też mogę sobie ściągnąć, tylko się umówny na konkretny program, żebysmy sie nie szukały.

Keterek
, ja też lubię Carlo Rossi, zwłaszcza różowe i chyba sobie kupię na dzisiejszy wieczór.
A Mateuszek boski, przystojnego będę miała zięcia. :) :) :)

To do zobaczenia później.

Basia ja to wstaje codziennie o 4.40 bo męża do pracy trzeba wygonić :):):) ale idę dalej spać a dzisiaj kłaść się na pół godziny to już nie było sensu.
A z tym moczem to już mam przeklęte cały tydzień się męczyłam no i troche woreczków poszło do śmienika, a nawet próbowałam posadzić ją na nocnik i wodę przelewać z kubka do kubka, a ona i tak się nie złamała za to mi i siostrzenicy męża się zachciał to żeśmy się o kibelek biły :):):)

A jakich woreczkow używałaś dla dziewczynek czy uniwersalnych??

Ja już wróciłam od lekarza, Amelka ma zapalenie gardła, no i ogólnie jest przeziębiona. Dostała leki, także mam nadzieję, że niedługo jej przejdzie.

Halcia, ja używałam woreczków dla dziewczynek, ale później zrezygnowałam i łapałam mocz bezpośrednio do pojemniczka, dawałam jej pić, myłam, a potem stałam nad nia z tym pojemnikiem, aż zrobiła siusiu. Ale potem jak błam na badaniach w szpitalu, to mi pielęgniarki pokazały, jak ten woreczek zakładać i rzeczywiście posżło o wiele lepiej.

Pozdrawiam panie, dzięki za gratulacje ząbkowe, trzymajcie się ciepło, dużo nie mogę pisać bo jak zaglądam na BB to mały się budzi - jakiś wyczulony skubany

Cześć dziewczynki

u nas bez zmian, choróbsko wciąż górą, kichamy, prychamy , charczymy i takie tam...................

keterek super przystojniaczek z Twojego synka, a jaki elegancik w tej kraciastej koszulce ;)

halciu jak takie słodkości mialy by mnie bić, to nie mam nic przeciw

Basiu zdrówka życzę dla Ciebie i Twojej kruszyny, oby Was nie zmogło tak jak nas :(

reklama
A gdzie wyście się wszystkie podziały?
To gdzie dziś będziemy czatować, na skypie czy na polchacie.

Monciapl
, dzieki za życzonka.

Zalogowałam sie na skypie, do którego link podała Agula. mój login: basia_i_grzest

Do góry