reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam!! No ja dzisiaj to tylko normslnir to obiad zjadlam a reszta: sniadanie i kolacje to same slodkosci, czuje sie taka pelna :):):)

reklama
No i jakże Didek obudzil się o 22 i do teraz nie chce spać,ale przed chwilą wypił kaszkę,mam nadzieję,że teraz zaśnie...

Witam w niezacieply ranek :):) Nikogo tu nie ma chyba jeszcze wszystkie grzeja sie w cieplych lozeczkach :):) Ja juz zostalam pognana do robotki :):) Musialam udostepnic lozeczko mezkowi - wrocil z pracy :):):)

Pozdrawiam

Hej hej! Ja juz tez na nogach!
Mati zrobil mi standardowo pobudke o 7.15 i normalnie dostalby butle z mlekiem i spal dalej, a ze mleko jest fuj, to musialam zrobic mu kaszke na gesto :( Przez ten caly rytual, to juz mi sie nie chce spac... Umylam wiec glowe i bawimy sie :)

Zuza wstala dzisiaj o 6 ale o 7 przymykala oko no ale Michal wrocil to juz nie spala, ale teraz spi bo tak marudzila ze nawet cyca nie chciala.

Ja też już witam z rańca z kawusią, drogie foremki.

Uff, dobrze, że następny tłusty czwartek dopiero za rok.

Keterek
, dobrze, że ci Mati chociaż kaszkę na mleku zjada. A jaką mu dajesz?

Amelka to przesypia całą noc, ale ona ostatnio tak głośno śpi, że się ciągle budzę: stęka, gada przez sen, o puszczaniu głośnych bączków nie wspomnę. Jak tak dalej pójdzie, to wyprowadzimy się z małego pokoju.

I my sie dolaczamy do zyczen dla Kingi i Zuzki!!!

_Basiu daje mu ryzowowa z malinami Bobovity (akurat teraz mam taka, ale za kazdym razem zmieniam smak) i przygotowuje ja na tej samej mieszance, ktorej nie chce pic z butli...
Teraz spi i dalam mu przez sen 120 mleka, wypilby pewnie wiecej, ale zrobilam tyle, bo o 7.30 jadl kaszke.
Ucaluj Amelke od nas!

A ja mam lenia... o 12 przychodzi tesciowa do Mateusza, a mi sie nawet garow nie chce umyc...

reklama
Do góry