reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Wysylanie zdjec potrawalo "tylko" 3,5 godziny.
Dawidowa polecam strone Rossmanna. Jest tam darmowy program rossmannowski do przesylania zdjec (musisz go zainstalowac). My juz kiedys wysylalismy w ten sposob i zdjecia sa super, troche tylko moga roznic sie rozmiarem (ale o tym na stronce), niby zalezy to od matrycy? W kazdym razie do konca stycznia maja promocje: zdjecia 10x15 kosztuja 0,24 zl + 3,99 za otawrcie sesji. Kalkulator wylicza cene zamowienia, a zdjecia odbierasz w wybranym przez siebie Rossmannie w Gdansku.

Moje dziecko mialo dzisiaj dwie drzemki po 2,5 godziny. Najpierw spal z mezem, pozniej ze mna. Teraz chce go przeglodzic (wstalismy po 18) i zaraz kapu kapu... Czyli to co male tygryski lubia najbardziej ;D

reklama
Julcia jeszcze raz dziękuje wszyyyyyyystkim ciociom za życzenia i pamięć o jej małej półrocznicy :) ;D ;D ;D

Ja mam do zrobienia jakieś 600 zdjęć :( z tych powybieranych na już mam 400 i potem od listopada mam jeszcze nie posortowane :( chyba bym tydzień musiała słać do tego Rossmana, kiedyś próbowałam do Empiku, ale się poddałam tyle to trwało :(

U nas Zebulo został w pełni olany, no nie wiem, może kiedyś wróci do łask :)

Ja mam dziś jakiś kryzys laktacyjny, ale w sumie to mało wody wypiłam w dzień, tylko jak tu pić przy takim mrozie, brrrrrr
Byliśmy z młodą w Auchanie, zrobiliśmy gigantyczne zakupy i.... musieliśmy je przewozić w środku w samochodzie, bo nam bagażnik zamarzł ;D :laugh: ;) a ta się darła całą drogę na obwodnicy, już nie wiem co z nią robić, męczą mnie te powroty z zakupów, bo za każdym razem jest to samo, wrzask na całe auto !!! Dziś przed drogą powrotną ją nakarmiłam i nic to nie dało... Mała shopoholiczka mi rośnie chyba :p :p :p :p

Witam.
My już po kąpieli, Amelka padła jak kawka, a też dzisiaj dużo spała w dzień. Może ta pogoda ją tak sennie nastroiła. ???

Ania K, bardzo cieszymy się że u was wszystko sie wyjaśniło. Główka jej urosła, a to najważniejsze, jedne dzieci mają małe główki, inni duże, ale taka po prostu ich uroda.

Keterek, a w jakim rozmiarze wysyłasz zdjęcia do Rossmana? I ile się czeka na odbiór?

Basiu zdjecia wysylam w takim rozmiarze jak sa zrobione, bo wtedy jest lepsza jakosc, ewntualnie jakas korekta czerwonych oczu itp. Mozna wyslac netem, albo zaniesc im na dysku. Termin wykonania- 2 dni robocze, wiec nasze beda w poniedzialek.

Idziemy sie kapac...

Wszystkiego najlepszego dla Babci debiutantki do trójmiejskich dzieciaczków w dniu jej święta !!!:):):):):)

Dziewczyny,

dzień: 25 stycznia - środa
godzina: 12:00
miejsce: Multikino baby
film: "Tylko mnie kochaj"
gatunek: komedia romantyczna
bilet: dychacz

Idziemy do kina ?? ?? ?? Ja się napaliłam na ten film i zamierzamy z tatuśkiem się wybrać, dołączycie ?? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

No, my najprawdopodobniej piszemy się na tę okoliczność..

Dziś moje dziecko mendzi niemożebnie.. pewnie z braku słońca.. ::) Ciepłe pozdrowienia dla wszystkich zziębniętych mam i dzieciaczków :)

reklama
my też, jak nam znowu coś nie wypadnie ;D

tylko zastanawiam się jak to będzie w tym kinie.. w domu ledwo wyrabiam z młodym....

ja wysłałam zdjęcie on-line do madia markt, tylko o wiele drożej... 10x15 po 0,59 zł, ale bez naliczania dodatkowych opłat... i wysyłałam o wiele krócej! ale w rossmanie opłaca się większe ilości, po 24 grosze ! keterek, a jakość jaka jest???

Do góry