reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Wysylanie zdjec potrawalo "tylko" 3,5 godziny.
Dawidowa polecam strone Rossmanna. Jest tam darmowy program rossmannowski do przesylania zdjec (musisz go zainstalowac). My juz kiedys wysylalismy w ten sposob i zdjecia sa super, troche tylko moga roznic sie rozmiarem (ale o tym na stronce), niby zalezy to od matrycy? W kazdym razie do konca stycznia maja promocje: zdjecia 10x15 kosztuja 0,24 zl + 3,99 za otawrcie sesji. Kalkulator wylicza cene zamowienia, a zdjecia odbierasz w wybranym przez siebie Rossmannie w Gdansku.

Moje dziecko mialo dzisiaj dwie drzemki po 2,5 godziny. Najpierw spal z mezem, pozniej ze mna. Teraz chce go przeglodzic (wstalismy po 18) i zaraz kapu kapu... Czyli to co male tygryski lubia najbardziej ;D

reklama
Julcia jeszcze raz dziękuje wszyyyyyyystkim ciociom za życzenia i pamięć o jej małej półrocznicy :) ;D ;D ;D

Ja mam do zrobienia jakieś 600 zdjęć :( z tych powybieranych na już mam 400 i potem od listopada mam jeszcze nie posortowane :( chyba bym tydzień musiała słać do tego Rossmana, kiedyś próbowałam do Empiku, ale się poddałam tyle to trwało :(

U nas Zebulo został w pełni olany, no nie wiem, może kiedyś wróci do łask :)

Ja mam dziś jakiś kryzys laktacyjny, ale w sumie to mało wody wypiłam w dzień, tylko jak tu pić przy takim mrozie, brrrrrr
Byliśmy z młodą w Auchanie, zrobiliśmy gigantyczne zakupy i.... musieliśmy je przewozić w środku w samochodzie, bo nam bagażnik zamarzł ;D :laugh: ;) a ta się darła całą drogę na obwodnicy, już nie wiem co z nią robić, męczą mnie te powroty z zakupów, bo za każdym razem jest to samo, wrzask na całe auto !!! Dziś przed drogą powrotną ją nakarmiłam i nic to nie dało... Mała shopoholiczka mi rośnie chyba :p :p :p :p

Witam.
My już po kąpieli, Amelka padła jak kawka, a też dzisiaj dużo spała w dzień. Może ta pogoda ją tak sennie nastroiła. ???

Ania K, bardzo cieszymy się że u was wszystko sie wyjaśniło. Główka jej urosła, a to najważniejsze, jedne dzieci mają małe główki, inni duże, ale taka po prostu ich uroda.

Keterek, a w jakim rozmiarze wysyłasz zdjęcia do Rossmana? I ile się czeka na odbiór?

Basiu zdjecia wysylam w takim rozmiarze jak sa zrobione, bo wtedy jest lepsza jakosc, ewntualnie jakas korekta czerwonych oczu itp. Mozna wyslac netem, albo zaniesc im na dysku. Termin wykonania- 2 dni robocze, wiec nasze beda w poniedzialek.

Idziemy sie kapac...

Wszystkiego najlepszego dla Babci debiutantki do trójmiejskich dzieciaczków w dniu jej święta !!!:):):):):)

Dziewczyny,

dzień: 25 stycznia - środa
godzina: 12:00
miejsce: Multikino baby
film: "Tylko mnie kochaj"
gatunek: komedia romantyczna
bilet: dychacz

Idziemy do kina ?? ?? ?? Ja się napaliłam na ten film i zamierzamy z tatuśkiem się wybrać, dołączycie ?? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

No, my najprawdopodobniej piszemy się na tę okoliczność..

Dziś moje dziecko mendzi niemożebnie.. pewnie z braku słońca.. ::) Ciepłe pozdrowienia dla wszystkich zziębniętych mam i dzieciaczków :)

reklama
my też, jak nam znowu coś nie wypadnie ;D

tylko zastanawiam się jak to będzie w tym kinie.. w domu ledwo wyrabiam z młodym....

ja wysłałam zdjęcie on-line do madia markt, tylko o wiele drożej... 10x15 po 0,59 zł, ale bez naliczania dodatkowych opłat... i wysyłałam o wiele krócej! ale w rossmanie opłaca się większe ilości, po 24 grosze ! keterek, a jakość jaka jest???

Do góry