reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witamy,

Jak nie zamarzniemy do środy, to też planujemy wypad do kina, ja tez się napaliłam na ten film.

Właśnie wróciliśmy od dziadków, Amelka spała dziś w dzień pół godziny, więc pewnie padnie zaraz po kąpieli (przynajmniej mam taką nadzieję)

reklama
Najlepsze dla Kubulka!!!

Heh... Basiu nasz maly tez spal 2 razy po pol godziny, ale od razu zasnal po kapieli i mam nadzieje, ze nie obudzi sie zaraz... Zawsze zreszta tak jest jak musimy sie z domu ruszyc, jakos nie lubi spac w obcym miejscu.

Mateusz robi sie coraz bardziej charakterny... Bylismy dzis w Pizza Hut z poczatku byl grzeczniutki, a potem zaczal tak dziwnie piszczec i nawalac grzechotka o rant stolu, ze az nam bylo wstyd :p Chcial sie "bawic" moja szklanka i jak mu ja zabralam- darl sie niemilosiernie. Za to zrobil furrore bujajac sie samoczynnie w foteliku samochodowym ;D az sie ludziska patrzyli ;D

Magdabial jakosc zdjec jest ok, robia na papierze Agfy. Szybkosc przesylu nie zalezy od punktu, tylko od sieci internetowej. My mamy internet bezprzewodowy (taka karta z Idei) i dlatego tak slimaczy ::) ::)

Trza sie klasc i w koncu wyspac, bo ja codziennie klade sie po 24...

Keterek-dobrze,że napisałaś o swoim Mateuszku. Ada też zaczyna już pokazywać pazurki.Też piszczy, marudzi a my się z mężem zastanawiamy czy się nam dzidzia rozpuściła.

Basiu-dziękuję bardzo (wiesz za co ).

No ładnie ;), mojemu aniołkowi też szajba odbija - może na tę pogodę dzieci więcej rozrabiają? Kombinuje z tym siadaniem, a nie wychodzi jej jeszcze, więc się wścieka i ze złości kaszle ::) No i spać nie chce w dzien, dopiero koło 16 pada na dwie godzinki - dziś ja padłam też.... A w nocy jest oki, jak było... i bądź tu człowieku madry, o co chodzi... Miałyśmy dziś debiut kaszki w postaci gęstej, zobaczymy jutro efekty ;)

reklama
No i niestety Amelka nie poszła spać, teraz udało nam się ją położyć i obróciła się już na boczek, więc może uśnie. Tak to strasznie płakała, ale tak żałośnie zawodziła, że i ja sie popłakałam. NIe wiedziałam co jej jest, ale pomógł na trochę Calgel, więc może znowu ząbek idzie. Tylko że Calgel działa na krótko, a nie można przecież cały czas nim smarować.

Dziewczyny, mam do Was pytanie. Zaobserwowałam już 2 razy taką prawidłowość, że Amelce ta wysypka na buzi pojawia się na kilka dni przed wyjściem zęba, jak zaczyna sie mocno ślinić. W książce wyczytałam, że jednym z objawów ząbkowania może być wysypka na buzi i suchość policzków. Tak się zastanawiam, czy wy tez spotkałyście się z czymś takim. Bo Amelka znów ma czerwone policzki i takie strasznie suche, a ja już nie mam pomysłu, co mogłoby ją uczulać, bo nic nowego ostatnio do jej diety nie wprowadzałam.

Do góry