reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Magdabial on taki grzeczny to nie jest  ;D Trafilam na moment, bo z reguly to szybko mu sie nudzi siedzenie na krzeselku do karmienia. Obkladam go zawsze zabawkami, ale jak wszytskie pozrzuca na podloge, to zaczyna sie histeria  ::)

_Basia dzieki za pozdrowienia przez ten caly czas choroby... Wszystkim dziekuje! Mialam takiego dola, ze... ale dzis jest ok! I otworzylam sobie drugie piwko, bo pierwsze jakos szybko z radosci wypilam  ;D  :p  ;) No, ale powaznie, to jeszcze lozeczka nie obnizylam i mama moja mnie opitala caly czas, ze Mati z niego wyleci... Po tamtym zdarzeniu (upadek z fotela), to mam takiego pietra, ze nawet jak musze wyjac pajaca z szuflady (na drugiej scianie w pokoju), to mlodego sciagam z przewijaka. Tak wiec i lozeczko musze koniecznie obnizyc w tym tygodniu. Ciekawe tylko jak tam leb wsadze  ;D ??? Planuje okolo piatku, jesli bedzie pogoda plusowa wyjsc z Matim na krotki spacer. Moze sie Basia umowimy? Ewentualnie mozemy u mnie kawke wypic. Zapraszam serdecznie! Pytalam pediatry i mowi, ze zapalenie oskrzeli nie jest zarazliwe, bo nakteryjne a nie wirusowe...

No wlasnie chcialam zapytac co u Ciebie Olu! A tu w trakcie pisania mojej wiadomosci- piszesz Ty. Dobrze, ze to tylko infekcja! Dbaj o Didka i ucaluj od cioci Ani! Z marudzeniem przy chorobie jest zawsze tak, ze nasila sie pod wieczor, wiec uszy do gory! Trzeba to przetrwac! A jakie leki i czy w ogole przepisal pediatra?

reklama
CZEŚĆ FOREMKI !
Bardzo się za Wami stęskniłam, siadł mi komputer i widzę,że mam trochę zaległości.
Na początu pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i życze ZDRÓWKA.
Swoją drogą  BB to jest jakiś rodzaj uzależnienia. No tak : nie palę, nie piję ( bo karmię) kawy-nie to mi chociaż BB zostało.

Aaaa! Ja też mam królika w domku, kica sobie wieczorkiem 2 godziny i jak na razie nie ma kontaktu z Adą.

Foremkom życzę aby @ się pomyślnie wyjaśniło,trzymam kciuki!!!!

Oj, rzeczywiście uzależnia to forum.

Dawidowa, wielkie buziaki dla Dawidka, niech szybciutko zdrowieje, całe szczeście, że to tylko infekcja, a nie zapalenie oskrzeli.
Swoją drogą, to strasznie dużo dzieciaczków teraz choruje, może ten mróz troche wymrozi teraz te wirusy.

Keterek, bardzo chętnie umówię się z Tobą na spacer. Wysyłam ci na prv mój numer komórki, to się skontaktujemy.
Ja chodzę na spacerki codziennie, nawet jak jest mróz taki jak dzisiaj, chociaż zastanawiałam się czy przy minus 8 można jeszcze z takim dzieckiem wychodzić, ale skoro jest zdrowa, to chyba 40 min. spacerku jej nie zaszkodzi, co? A przynajmniej się dotleni.

Aha, zapomniałam, Ola, to z Ciebie też akrobatka. Ja to jak tylko nachylam sie nad łóżeczkiem, to po chwili mnie plecy napitalają. Naprawdę podziwiam

a się bestyje rozpisały :)

u mnie to nie o @ chodzi :(

ja też królika bagsika miałam, małego angora, ale musiałam oddać bo mi się połówek dusił taką miał alergię na sierść...

Basiu
moja tesciowa po obejrzeniu fotek ze spotkania powiedziała, że zna Cię z widzenia ::) :p

och, nie chorujcie już małe choruski ! wszystkim choruseczkom duuużo zdrówka !

spadam, do juterka :)

A pytanie z zupelnie innej beczki!
Ewka udalo Ci sie sprzedac suknie slubna??? Bo ja mam ten sam problem. Szkoda mi patrzec na nia jak wisi... bo ladna jest. Moze znacie kogos kto sie chajta i potrzebuje???

reklama
Do góry