Cześć Babeczki,
melduję się w Gdyni.
Przede wszystkim ogromne gratulacje dla
Any!!! Duuuużo zdrówka dla Maciusia i Jego Mamusi, samych pogodnych i szczęśliwych dni! I szybkiego powrotu do domku
Muszę Wam powiedzieć, że po tym ponad tygodniowym pobycie w Krakowie, teraz jeszcze bardziej tęsknię za moją rodzinką... :-(
Pobyt się udał, ale czas bardzo szybko zleciał, no i pogoda była do d. - tylko jeden dzień słoneczko, a tak cały czas lało :-(
Dzisiaj (tzn. w poniedziałek) miałam iść na kontrolę z Maćkiem do dermatologa, ale okazało się, że miał wypadek sam. i odwołał wizyty - przełożyłam na najbliższą środę.
Nie wiem co jeszcze napisać, najchętniej to stanęłabym gdzieś na brzegu morza i wykrzyczałabym wszystkie smutki, jakiś zły nastrój opanował mnie po powrocie...
Kasia - wydaje mi się, że pomysł ze sprzedażą tych małych obrazeczków jest fajny
Mi się np. taki osiołek bardzo podoba. Dorobisz jakiś podpis w rogu i będzie git
Aaaa, i dzięki za miłe słowa:-)
Dla Wszystkich - wielkie dzięki za pozytywne i ciepłe słowa dla mojego Maćka
Iza - myślę, że wymaz w Waszym przypadku wiele powie... Bardzo jestem ciekawa wyników...
PIĘKNE zdjęcia Maciusia w brzuszku Ani
Jak tam sprzęt?
Martynka - a jak tam Twój ząb? Gratuluję wagi i wzrostu Rafałka!
A próbowałaś mu dawać śliwki na te kupki?
ivi - powodzenia w pracy po powrocie! A co z Tymkiem? Idzie do żłobka?
Bogusia - ja również najbardziej polecam Pampersy - z wielu wypróbowanych te najlepiej się sprawdzają, przynajmniej jak na razie:-)
Emkajot - gratulacje Mamusiu :-);-)
Ściskam Was Wszystkie bardzo MOCNO!