reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej cioteczki!

Jak dobrze Was z rana poczytać :-) No nie całkiem z rana bo z rana to mnie jakoś do prasowania natchnęło, domek też odgruzowałam.... jeszcze tylko naczynka zmyję i będzie cycuś glancuś :-D

Carola - plizzz jak masz archiwum to skopiuj mi i podeślij jeszcze raz to co mi pisałaś na gg bo wysypało mi się gg zanim zdązyłam przeczytać i poszłoooo...

Martynka - dużo zdrówka dla Was! Kurujcie się tam porządnie. Fajnie, że Rafcio załapał ze smarkaniem, to na pewno mu ulży.

Marta - czy mogłabym wpaść dziś podrzucić Ci zdjęcia Oliwki? Wielka to przyjemność Was fotografować, gdy widzę, że robicie sobie wystawę na ścianie z moich zdjęć :-D:-D:-D

Anja - dobrze, że Cię muli, niech muli ;-) A tak serio to nie jest to może przyjemne ale świadczy o tym, że dzidzia się ładnie rozwija w brzuszku. A powiedz mi jak odkryłaś że jesteś w ciąży? Jakie miałaś pierwsze symptomy? Czy od razu teścik poszedł w ruch?

Hausa - jak ostatnio rozmawiałam z mamą Jaśminki to złapała ją jakaś infekcja, choróbsko. Więc pewnie póki się nie wykuruje Jaśminka zostanie w szpitalu. Ale silna jest i przybiera na wadze, lekarze są dobrej myśli, że szybko wyjdzie.

Minka - gratuluję podjęcia decyzji i powodzenia!! :tak:

Dobra kobitki, zaraz mąż zleci na herbatkę, idę wodę grzać :-p Potem jeszcze zakukam.

reklama
Minka nie polecam Ikara.
Natomiast najbliżej Targów jest Mercury i Sharaton.
Ja polecam Novotel na pl. Andersa ( 10 min. piechotką na Targi), Royal na Św. Marcinie (też 10 min), albo Lech.
A trochę dalej, ale dobry dojazd to Hotel u Mocnego i Vivaldi.

Minka nie polecam Ikara.
Natomiast najbliżej Targów jest Mercury i Sharaton.
Ja polecam Novotel na pl. Andersa ( 10 min. piechotką na Targi), Royal na Św. Marcinie (też 10 min), albo Lech.
A trochę dalej, ale dobry dojazd to Hotel u Mocnego i Vivaldi.
dziękuję, już działam w tym zakresie :tak:
Iza ja tez chce takie fotki heheh moze jakos w lutym sie umówimy :-)

żebym ja fotogeniczna była :-)

No nic
Dziewczyny mam prośbę wieczorem zrobię zdjęcia menu i powiecie mi czy takie może być czy coś zmodyfikować,bo Grzesiek nie bardzo się na tym zna i mu to obojętne,a ja już sama nie wiem czy jest ok czy nie...

Tort juz wybrałam :)
Ciasta też czekam tylko na ostateczną liczbę gości na razie jest 44 :-)

welon panny młodej.jpg

hello..
na sekunde wpadłam,
minka moj maz tez sie chcial wybrac ale brak czasu - i ja mu zabronilam autem jechac w taka pogode a pociagi nawalaja wiec raczej nie pojedzie chyba ,ze sie pogoda poprawi.

wysłałam na poczte Marciaag. Torcik przepiękny!!!!!! jak z bajki!

kupiłam dzis małemu kubek niekapek - czas aby urwis sam pił a nie tylko mama i tata:)

Jutro w multikino baby jest Ciacho- któras widziała? zastanawiam sie czy jechac z Tymkiem.

Ostatnia edycja:
Ja bym pojechała do baby kina, ale obawiam się że Rafał już za duzy i zamiast ogladac filmu, bym biegała cały czas za nim tylko. On nie usiedzi w miejscu 3 min :-) hi hi
A po za tym dalej mnie katar i juz mam dosc :-( Teraz juz z krwią idzie... Ehhh
Znacie cos dobrego na katar??

Marta jak cos potrzebujesz do ślubu jeszcze odezwij sie, moze pomoge, sama 1,5 roku temu to przechodziłam :-) hihi

Martynko a cirrus brałaś?
ja jeszcze nie wiem czy podjade do kina, u mnie to humor jak choragiewka na wietrze ... hormony czy co:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
gratuluje Anja dziecinki:)
Jaśminka ma juz 2100g i moze pod koniec tyg wyjdzie ze szpitala-jesli badania bedą dobre.
pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
Martynka - mi baaardzo pomagały na katar krople w żelu Xylometazolin.

A do kina z Petunią też nie mam szans.... pamiętne Anioły i Demony, gdzie połowy filmu nie obejrzałam bo musiała latać za młodą a drugą połowę oglądałam trzymając ją na rękach. To się mija z celem...

Ale mi młoda daje ostatnio do wiwatu... ząbkowanie w pełni. Nawet jak broi to jęczy, już nawet kuleczki rumiankowe, które zawsze pomagała, teraz nie skutkują. No to na dokładkę serwuję jej coś przeciwbólowego w syropie i jest ciut lepiej.

Właśnie wróciliśmy z zakupów, pomału zaczynamy się szykować do 10 urodzin Dominika. Dopiero teraz dociera do mnie, że mam takiego dużego syna :szok::-D

Anno - trzymam zatem kciuki za dobre wyniki Waszej Calineczki ! A jak Ty się czujesz?

Do góry