reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej cioteczki!

Jak dobrze Was z rana poczytać :-) No nie całkiem z rana bo z rana to mnie jakoś do prasowania natchnęło, domek też odgruzowałam.... jeszcze tylko naczynka zmyję i będzie cycuś glancuś :-D

Carola - plizzz jak masz archiwum to skopiuj mi i podeślij jeszcze raz to co mi pisałaś na gg bo wysypało mi się gg zanim zdązyłam przeczytać i poszłoooo...

Martynka - dużo zdrówka dla Was! Kurujcie się tam porządnie. Fajnie, że Rafcio załapał ze smarkaniem, to na pewno mu ulży.

Marta - czy mogłabym wpaść dziś podrzucić Ci zdjęcia Oliwki? Wielka to przyjemność Was fotografować, gdy widzę, że robicie sobie wystawę na ścianie z moich zdjęć :-D:-D:-D

Anja - dobrze, że Cię muli, niech muli ;-) A tak serio to nie jest to może przyjemne ale świadczy o tym, że dzidzia się ładnie rozwija w brzuszku. A powiedz mi jak odkryłaś że jesteś w ciąży? Jakie miałaś pierwsze symptomy? Czy od razu teścik poszedł w ruch?

Hausa - jak ostatnio rozmawiałam z mamą Jaśminki to złapała ją jakaś infekcja, choróbsko. Więc pewnie póki się nie wykuruje Jaśminka zostanie w szpitalu. Ale silna jest i przybiera na wadze, lekarze są dobrej myśli, że szybko wyjdzie.

Minka - gratuluję podjęcia decyzji i powodzenia!! :tak:

Dobra kobitki, zaraz mąż zleci na herbatkę, idę wodę grzać :-p Potem jeszcze zakukam.

reklama
Minka nie polecam Ikara.
Natomiast najbliżej Targów jest Mercury i Sharaton.
Ja polecam Novotel na pl. Andersa ( 10 min. piechotką na Targi), Royal na Św. Marcinie (też 10 min), albo Lech.
A trochę dalej, ale dobry dojazd to Hotel u Mocnego i Vivaldi.

Minka nie polecam Ikara.
Natomiast najbliżej Targów jest Mercury i Sharaton.
Ja polecam Novotel na pl. Andersa ( 10 min. piechotką na Targi), Royal na Św. Marcinie (też 10 min), albo Lech.
A trochę dalej, ale dobry dojazd to Hotel u Mocnego i Vivaldi.
dziękuję, już działam w tym zakresie :tak:
Iza ja tez chce takie fotki heheh moze jakos w lutym sie umówimy :-)

żebym ja fotogeniczna była :-)

No nic
Dziewczyny mam prośbę wieczorem zrobię zdjęcia menu i powiecie mi czy takie może być czy coś zmodyfikować,bo Grzesiek nie bardzo się na tym zna i mu to obojętne,a ja już sama nie wiem czy jest ok czy nie...

Tort juz wybrałam :)
Ciasta też czekam tylko na ostateczną liczbę gości na razie jest 44 :-)

welon panny młodej.jpg

hello..
na sekunde wpadłam,
minka moj maz tez sie chcial wybrac ale brak czasu - i ja mu zabronilam autem jechac w taka pogode a pociagi nawalaja wiec raczej nie pojedzie chyba ,ze sie pogoda poprawi.

wysłałam na poczte Marciaag. Torcik przepiękny!!!!!! jak z bajki!

kupiłam dzis małemu kubek niekapek - czas aby urwis sam pił a nie tylko mama i tata:)

Jutro w multikino baby jest Ciacho- któras widziała? zastanawiam sie czy jechac z Tymkiem.

Ostatnia edycja:
Ja bym pojechała do baby kina, ale obawiam się że Rafał już za duzy i zamiast ogladac filmu, bym biegała cały czas za nim tylko. On nie usiedzi w miejscu 3 min :-) hi hi
A po za tym dalej mnie katar i juz mam dosc :-( Teraz juz z krwią idzie... Ehhh
Znacie cos dobrego na katar??

Marta jak cos potrzebujesz do ślubu jeszcze odezwij sie, moze pomoge, sama 1,5 roku temu to przechodziłam :-) hihi

Martynko a cirrus brałaś?
ja jeszcze nie wiem czy podjade do kina, u mnie to humor jak choragiewka na wietrze ... hormony czy co:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
gratuluje Anja dziecinki:)
Jaśminka ma juz 2100g i moze pod koniec tyg wyjdzie ze szpitala-jesli badania bedą dobre.
pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
Martynka - mi baaardzo pomagały na katar krople w żelu Xylometazolin.

A do kina z Petunią też nie mam szans.... pamiętne Anioły i Demony, gdzie połowy filmu nie obejrzałam bo musiała latać za młodą a drugą połowę oglądałam trzymając ją na rękach. To się mija z celem...

Ale mi młoda daje ostatnio do wiwatu... ząbkowanie w pełni. Nawet jak broi to jęczy, już nawet kuleczki rumiankowe, które zawsze pomagała, teraz nie skutkują. No to na dokładkę serwuję jej coś przeciwbólowego w syropie i jest ciut lepiej.

Właśnie wróciliśmy z zakupów, pomału zaczynamy się szykować do 10 urodzin Dominika. Dopiero teraz dociera do mnie, że mam takiego dużego syna :szok::-D

Anno - trzymam zatem kciuki za dobre wyniki Waszej Calineczki ! A jak Ty się czujesz?

Do góry