trzymam kciukaski za wytrwałość odstawiania oj pamiętam ja to było z KordiankiemJa od godziny 11 dnia 01.01.2010r. nie karmię ciągle mamy wojnę, bo J szuka cyca, ale dużo R pomaga w tym zakesie
łał no bomba widać że inny klimacik Wam sprzyjał Gratulaski!!!!!;-)Nadusia obdarowana mnostwem prezentow...
jeden byl mega specjalny i niepowtarzalny
Nadusiu
Misio, prosiaczek i osiołek,
pszczółka, muszka i koziołek,
wszyscy dziś powiedzą Ci,
że najważniejszy jesteś Ty !!!
Misio, prosiaczek i osiołek,
pszczółka, muszka i koziołek,
wszyscy dziś powiedzą Ci,
że najważniejszy jesteś Ty !!!
oj kochana jakbym siebie czytała ta pogoda + dzieciaczkianja: wszystkiego najlepszego dla Nadusi
jakie piękny noworoczny prezent Gratulacje!!
my dziś przesiedzieliśmy cały dzień w domugłowa mi od tego wiatru pęka, i nic mi się nie chce, a powinnam trochę umysł wyślić
hausa: powodzenia w dotrzymaniu postanowienia noworocznego
Kochane idę po jakąś tabletke, bo zaraz padne
mam nadzieję że tabsy pomogły;-)
oj samo życie , nie zawsze po naszej myśliMój M przyjechał dopiero wczoraj pod wieczór, a dzisiaj juz o 20 pojechał. Do tego Rafał spał z nami całą noc, bo co go chciałam odłozyc do lozeczka to płacz :-(
W dzien pojechalismy po 14 do tesciow na obiad, pozniej wyskoczylismy na pół godzinki do tesco, zeby małego ze soba nie ciagac po sklepach. A teraz mały spi, ale tak niepewnie, kreci sie i przebudza. Chociaz ogolnie to on sie dobrze raczej czuje, w dzien w ogole ok, jak spi mu sie katarek zbiera i pochrapuje, no ale broi na potęge :-) hi hi
...
zdróweczka dla smarkulinka no niestety Kordek od 2 dni ze świeczkami chodzi i ostatnią noc właściwie z nim spałam bo nosek się zatykał
Dla zabrzuszkowanych dużo siły i zdrówka
i tak ogólne dla Wszystkich ciepłe pozdrowionka