reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
minka a ja wygląda noc?
pierwsze 3noce spała z R:tak:
1 noc budzial sie 6 razy i plakala ale dal rade
2 noc pobudka 3 razy
3 noc 1 pobudka
teraz sie budzi raz albo wcale i troche poszuka cycka... ja mowie caly czas ze chory i boli... pojeczy pokreci sie ale dalej spi... rano sie budzi to od razu wola mniam mniam:tak: w dzien sie juz nie upomina:tak:

Witam Was cieplutko w ten zimowy dzionek...
Padam dzis z nudow, normalnie juz nie wiem co ze soba zrobic. Tak bym chciala juz wiosne! :tak:

caroline gdyby to tylko ode mne zalezalo to odrazu bym sie do roboty zabrala, ale jakanrazie wszystko i wszyscy dookola sa na "nie" wiec jestem przeglosowana i dzidzi w najblizszym czasie nie bedzie :-(;-)

minka_12 Turgut chodzil do przedszkola do konca grudnia, a potem sie przeprowadzilismy i bylo za daleko zeby go wozic z Malego Kacka do Sopotu. Nie prowadze samochodu, a dojazd autobusem tez nie ciekawy. poza tym ja nie pracuje wiec zdecydowalam, ze pojdzie od wrzesnia gdzies tu w okolicy.
Maly jest 2jezyczny, ale po polsku mowi troche wiecej i ladniej.

Lece robic obiadek... 3majcie sie.

Hey
Cris, Minka jak ja Wam zazdroszczę tych jazd, ja jakoś nie mam siły się zapisać na prawko. Mam nadzieję, że w tym roku uda mi się w końcu zebrać i zapisać się na prawko - takie mam postanowienie noworoczne.
Marciaag fajnie, że impreza się udała, a różaniec może lepiej niż kieliszek.
My dzisiaj siedzimy sami ( ja i synuś) w domku, brzydka pogoda i nigdzie nie poszliśmy.
Anja GRATULACJE
pozdrawiam

anja: wszystkiego najlepszego dla Nadusi:tak:
jakie piękny noworoczny prezent:tak::tak: Gratulacje!!

my dziś przesiedzieliśmy cały dzień w domu:dry:głowa mi od tego wiatru pęka, i nic mi się nie chce, a powinnam trochę umysł wyślić:baffled:
hausa: powodzenia w dotrzymaniu postanowienia noworocznego:happy2:

Kochane idę po jakąś tabletke, bo zaraz padne:cool:

Mój M przyjechał dopiero wczoraj pod wieczór, a dzisiaj juz o 20 pojechał. Do tego Rafał spał z nami całą noc, bo co go chciałam odłozyc do lozeczka to płacz :-(
W dzien pojechalismy po 14 do tesciow na obiad, pozniej wyskoczylismy na pół godzinki do tesco, zeby małego ze soba nie ciagac po sklepach. A teraz mały spi, ale tak niepewnie, kreci sie i przebudza. Chociaz ogolnie to on sie dobrze raczej czuje, w dzien w ogole ok, jak spi mu sie katarek zbiera i pochrapuje, no ale broi na potęge :-) hi hi

Wszystkiego Najlepszego dla Nadusi :tak::tak::tak:

Anja moje Gratulacje :tak: Udało Ci się zrealizowac marzenie :tak::cool2::cool2:

No nic zaraz lece z pieskiem i chyba czas do lozka...

reklama
Dominika - z tym terminem to się śmiejemy, że ojciec mojego A. dostał prezent na dzień ojca w postaci syna to teraz pewnie dostanie prezent na dzień dziadka w postaci wnuka :-)
Powodzenia na kursie! Ja mam już prawko 8 lat i uwielbiam jeździć! :-):tak:
Życzę wytrwałości w chowaniu cyca ;-):tak:

Kelebek - no to trzymam kciuki za szybkie zmiany decyzji "Twojego otoczenia" :happy2:
Przepraszam, nie odbierz tego jako wścibstwo, ale zapytam z czystej ciekawości... Mały jest dwujęzyczny, ma obco brzmiące imię, to jakiej narodowości jest Tatuś? No chyba, że Ty nie jesteś Polką, tylko tak rewelacyjnie używasz naszego wspaniałego języka :happy2:

Anja - co ja widzę? Nowy suwaczek! Super! Moje GRATULACJE!!!! Bardzo się cieszę, trzymam kciuki i kibicuję!

Nadusia, wszystkiego naj, naj!
Uśmiechu, radości i słonka!

Hausa - jeśli chcesz to ja mogę Cię zmotywować do rozpoczęcia kursu prawka :happy2::tak:

Dobrej nocy, papa!

Do góry