reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
pierwsze 3noce spała z Rminka a ja wygląda noc?
1 noc budzial sie 6 razy i plakala ale dal rade
2 noc pobudka 3 razy
3 noc 1 pobudka
teraz sie budzi raz albo wcale i troche poszuka cycka... ja mowie caly czas ze chory i boli... pojeczy pokreci sie ale dalej spi... rano sie budzi to od razu wola mniam mniam w dzien sie juz nie upomina
Witam Was cieplutko w ten zimowy dzionek...
Padam dzis z nudow, normalnie juz nie wiem co ze soba zrobic. Tak bym chciala juz wiosne!
caroline gdyby to tylko ode mne zalezalo to odrazu bym sie do roboty zabrala, ale jakanrazie wszystko i wszyscy dookola sa na "nie" wiec jestem przeglosowana i dzidzi w najblizszym czasie nie bedzie :-(;-)
minka_12 Turgut chodzil do przedszkola do konca grudnia, a potem sie przeprowadzilismy i bylo za daleko zeby go wozic z Malego Kacka do Sopotu. Nie prowadze samochodu, a dojazd autobusem tez nie ciekawy. poza tym ja nie pracuje wiec zdecydowalam, ze pojdzie od wrzesnia gdzies tu w okolicy.
Maly jest 2jezyczny, ale po polsku mowi troche wiecej i ladniej.
Lece robic obiadek... 3majcie sie.
Padam dzis z nudow, normalnie juz nie wiem co ze soba zrobic. Tak bym chciala juz wiosne!
caroline gdyby to tylko ode mne zalezalo to odrazu bym sie do roboty zabrala, ale jakanrazie wszystko i wszyscy dookola sa na "nie" wiec jestem przeglosowana i dzidzi w najblizszym czasie nie bedzie :-(;-)
minka_12 Turgut chodzil do przedszkola do konca grudnia, a potem sie przeprowadzilismy i bylo za daleko zeby go wozic z Malego Kacka do Sopotu. Nie prowadze samochodu, a dojazd autobusem tez nie ciekawy. poza tym ja nie pracuje wiec zdecydowalam, ze pojdzie od wrzesnia gdzies tu w okolicy.
Maly jest 2jezyczny, ale po polsku mowi troche wiecej i ladniej.
Lece robic obiadek... 3majcie sie.
Hey
Cris, Minka jak ja Wam zazdroszczę tych jazd, ja jakoś nie mam siły się zapisać na prawko. Mam nadzieję, że w tym roku uda mi się w końcu zebrać i zapisać się na prawko - takie mam postanowienie noworoczne.
Marciaag fajnie, że impreza się udała, a różaniec może lepiej niż kieliszek.
My dzisiaj siedzimy sami ( ja i synuś) w domku, brzydka pogoda i nigdzie nie poszliśmy.
Anja GRATULACJE
pozdrawiam
Cris, Minka jak ja Wam zazdroszczę tych jazd, ja jakoś nie mam siły się zapisać na prawko. Mam nadzieję, że w tym roku uda mi się w końcu zebrać i zapisać się na prawko - takie mam postanowienie noworoczne.
Marciaag fajnie, że impreza się udała, a różaniec może lepiej niż kieliszek.
My dzisiaj siedzimy sami ( ja i synuś) w domku, brzydka pogoda i nigdzie nie poszliśmy.
Anja GRATULACJE
pozdrawiam
mama w boju
jest ich troje :-)
anja: wszystkiego najlepszego dla Nadusi
jakie piękny noworoczny prezent Gratulacje!!
my dziś przesiedzieliśmy cały dzień w domugłowa mi od tego wiatru pęka, i nic mi się nie chce, a powinnam trochę umysł wyślić
hausa: powodzenia w dotrzymaniu postanowienia noworocznego
Kochane idę po jakąś tabletke, bo zaraz padne
jakie piękny noworoczny prezent Gratulacje!!
my dziś przesiedzieliśmy cały dzień w domugłowa mi od tego wiatru pęka, i nic mi się nie chce, a powinnam trochę umysł wyślić
hausa: powodzenia w dotrzymaniu postanowienia noworocznego
Kochane idę po jakąś tabletke, bo zaraz padne
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Nadusia obdarowana mnostwem prezentow...
jeden byl mega specjalny i niepowtarzalny
oj jak sie cieszę!!!
brak słów superaśnie!!! gratulujemy
Nadinko spełnienia marzeń z okazji urodzinek:-)
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Mój M przyjechał dopiero wczoraj pod wieczór, a dzisiaj juz o 20 pojechał. Do tego Rafał spał z nami całą noc, bo co go chciałam odłozyc do lozeczka to płacz :-(
W dzien pojechalismy po 14 do tesciow na obiad, pozniej wyskoczylismy na pół godzinki do tesco, zeby małego ze soba nie ciagac po sklepach. A teraz mały spi, ale tak niepewnie, kreci sie i przebudza. Chociaz ogolnie to on sie dobrze raczej czuje, w dzien w ogole ok, jak spi mu sie katarek zbiera i pochrapuje, no ale broi na potęge :-) hi hi
Wszystkiego Najlepszego dla Nadusi
Anja moje Gratulacje Udało Ci się zrealizowac marzenie
No nic zaraz lece z pieskiem i chyba czas do lozka...
W dzien pojechalismy po 14 do tesciow na obiad, pozniej wyskoczylismy na pół godzinki do tesco, zeby małego ze soba nie ciagac po sklepach. A teraz mały spi, ale tak niepewnie, kreci sie i przebudza. Chociaz ogolnie to on sie dobrze raczej czuje, w dzien w ogole ok, jak spi mu sie katarek zbiera i pochrapuje, no ale broi na potęge :-) hi hi
Wszystkiego Najlepszego dla Nadusi
Anja moje Gratulacje Udało Ci się zrealizowac marzenie
No nic zaraz lece z pieskiem i chyba czas do lozka...
reklama
caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
Dominika - z tym terminem to się śmiejemy, że ojciec mojego A. dostał prezent na dzień ojca w postaci syna to teraz pewnie dostanie prezent na dzień dziadka w postaci wnuka :-)
Powodzenia na kursie! Ja mam już prawko 8 lat i uwielbiam jeździć! :-)
Życzę wytrwałości w chowaniu cyca ;-)
Kelebek - no to trzymam kciuki za szybkie zmiany decyzji "Twojego otoczenia"
Przepraszam, nie odbierz tego jako wścibstwo, ale zapytam z czystej ciekawości... Mały jest dwujęzyczny, ma obco brzmiące imię, to jakiej narodowości jest Tatuś? No chyba, że Ty nie jesteś Polką, tylko tak rewelacyjnie używasz naszego wspaniałego języka
Anja - co ja widzę? Nowy suwaczek! Super! Moje GRATULACJE!!!! Bardzo się cieszę, trzymam kciuki i kibicuję!
Hausa - jeśli chcesz to ja mogę Cię zmotywować do rozpoczęcia kursu prawka
Dobrej nocy, papa!
Powodzenia na kursie! Ja mam już prawko 8 lat i uwielbiam jeździć! :-)
Życzę wytrwałości w chowaniu cyca ;-)
Kelebek - no to trzymam kciuki za szybkie zmiany decyzji "Twojego otoczenia"
Przepraszam, nie odbierz tego jako wścibstwo, ale zapytam z czystej ciekawości... Mały jest dwujęzyczny, ma obco brzmiące imię, to jakiej narodowości jest Tatuś? No chyba, że Ty nie jesteś Polką, tylko tak rewelacyjnie używasz naszego wspaniałego języka
Anja - co ja widzę? Nowy suwaczek! Super! Moje GRATULACJE!!!! Bardzo się cieszę, trzymam kciuki i kibicuję!
Nadusia, wszystkiego naj, naj!
Uśmiechu, radości i słonka!
Uśmiechu, radości i słonka!
Hausa - jeśli chcesz to ja mogę Cię zmotywować do rozpoczęcia kursu prawka
Dobrej nocy, papa!
Podziel się: