reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ehh udało mi się chwile dospać:tak:

Iza - jak dysponujesz autem to zapraszam do mnie na wieś;-) ja już oficjalnie na L4 jestem:-D:-D A auto mąż mi zabiera hehe

reklama
Dziękujemy za życzenia :-)

Rzeczywiście czas szybko leci :-)
U nas po staremu jestem w trakcie ogarniania domu,bo w sobotę robimy roczek małej :-)

ivi ja myślałam,ze urodzę przed terminem a urodziłam 13 dni po a i tak mi poród wywoływali,ale podobno chłopcy rodzą się szybciej :-)
Czekamy na Tymka :-)

A co tam u Was jak noc?

My musimy sprzedać Oliwki łóżeczko śpi na materacu na podłodze.W łóżeczku nie chce spać i budzi się w nocy co pół godziny i jesczez siniaki podłużne na twarzy miała a teraz jest ok.Na normalne łóżko to chyba jest jeszcze za mała
Zmykam
Miłego dnia

Iwonko kochana no właśnie nie jestem zmotoryzowana, nad czym ostatnio bardzo ubolewam i zastanawiam się głęboko, czy nie zmienić tego stanu rzeczy. Ale najpierw nowy aparat ;-) Potem cała reszta.

A czy da się do Ciebie jakoś inaczej dostać?

Iwonko kochana no właśnie nie jestem zmotoryzowana, nad czym ostatnio bardzo ubolewam i zastanawiam się głęboko, czy nie zmienić tego stanu rzeczy. Ale najpierw nowy aparat ;-) Potem cała reszta.

A czy da się do Ciebie jakoś inaczej dostać?

da, skmką do Wejherowa, ale z Wejherowa i tak musiałabym Cię odebrać a auto mój A. zabrał bo do pracy pojechał.. Auto będzie mi zostawiał dopiero jak mały się urodzi chyba...

marciaag - powodzenia przy sprzedaży łóżeczka... myśmy kupili zestaw łóżeczko+komplet pościeli z allegro, ale swego czasu bardzo szukalismy używanego łóżeczka;-)
a Oliwce mogłabyś kupić "dorosłe" łóżeczko a zabezpieceniem:tak: zaraz poszukam fotki tego o co mi chodzi...
edit: chodziło mi o coś w tym stylu: http://allegro.pl/item874041252_lozko_lozeczko_z_barierka_barierkami_160_70.html

Ostatnia edycja:
Dziś odpada bo nie zostawiłam DD kluczy i muszę być w domku przed 13 aby mu otworzyć. Nawet komórki gapcio nie wziął, to bym mu powiedziała, żeby do babci poszedł. Ale jutro jak coś to spokojnie.
No i fotelik dla Pati jest w aucie Jarka, na jutro go wyjmę jak coś.

Marta - to łóżeczko co Ivi wstawiła śliczne jest, nawet Oliwka sie nazywa jak Twoja córcia ;)
DD też miał coś podobnego, tylko że z materiału żeby się nie obijał właśnie.

Ostatnia edycja:
Dla mnie może być jutro :)
Dziewczyny potrzebuje któraś wieszaków dla dzieci?Mam mase takich porządnych plastikowych z HM i szkoda mi ich wyrzucić ...

Marciaag, Iza - to umawiamy się na jutro? super!! :-)

marciaag - wieszaczki powiadasz? My na razie szafy na wiszące ciuszki nie mamy, ale jest w planach.. wiec kilka sztuk możesz podrzucić ;) chyba ze jakiejś mamie już teraz się przydadzą:)

głowa mnie boli:baffled: wiec.. śmigam do sklepu na spacerek...

reklama
Do góry