reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ana - jestem dobrej mysli a biurokracja jest okropna- tu bedzie sie rozchodzic o dochodzenie winy , odszkodowania- wiec sie firma zabezpiecza z kazdej strony a tu chodzi o ludzkie zycie i przyszłosc młodego- zaczynajacego dorosłe zycie- męzczyzny...co tu duzo gadac...az szkoda słow.

reklama
kasia, ciezko mi powiedzic bo jadlam bo bylam tam chyba za 15 razy,maja naprawde swietne zarcie,dobre pasty,zupy, saltki etc:tak:
dosc duze porcje,ale co najwazniejsze,swierze i swietnie podane, nie palnieta porcja miecha i warzywa z puchy tylko naprawde z wyobraznia:happy2:

polecam, poza tym jest KIDS FRIENDLY:-Dwiec mozna sie wybrac z potworami, maja cierpliwosc, duska tam chodzi odkad skonczyla 2msc....bardzo sie cieszana jej widok :cool::cool::-D :-p

NO I CENY DOSC PRZYSTEPNE, obok otworzyli na szerokiej taka wloska, niby fajna...ale drugi raz jak poszlam to :baffled:pica byla malo zjadliwa, jakas stlusta i beeee...ja dosc wybredna jestem
:confused:
atmosfera jest dosc luzna,fajna ,mloda obsuga,mam nadzieje,ze przez ostatnie 3msc sie nie popsulo:dry:

Ana- brak slow:no::no::no:umywaja raczki co.:baffled:

bylam swiadkiem obok mnie w pracy jak chlopak spadlprzy przyklejaniu rekalmy na 3 piertze walnalo,glowa o bruk,krew z uszu mu leciala,brak przytomnosci -maskrycznie too wygladlo,3 tyg byl w spiaczce , przezyl.. oczywiscie firma zatrudnila gop na lewo,mial zle przypiete liny,zero odpowiedzilanosci za ludzie zycie i zdrowie:no: durna reklamaproszku do prania kosztowalaby goo zycie:-(

A my bylismy dzisiaj u lekarza. Mały osłuchowo czysty, za to gardło i jama ustna zaatakowana i ten katarek, dostalismy rutinacee junior, wapno, zyrtec i syrop drosetux + plus psikacz do gardła i noska :-) A ja "szorstko na oskrzelach" mam brac to samo, tylko wieksze dawki :-)
Mam nadzieje ze szybko przejdzie :-)

Teraz spi moja mała maruda kochana :-) A ja musze cos lekkiego przekąsic, bo padam... he he :-)

A no i waga 12,6 kg. Klopsik :-D hi hi

Martyna kurujcie się :-) Teraz taka pogoda,że nie trudno o przeziębienie.
Ja siedze na allegro i przeglądam sobie byle co.Przydałoby się poszukać czegoś do ślubu bo nie mam np butów...w ogóle jakoś daleko w polu jestem z tym wszystkim :-( Goście mają jeszcze tydzień na potwierdzenie przybycia i będę musiała się do tego bardziej przyłożyć

Dziewczyny ile płaciłyście za świece na chrzest?

hej dziewuszki:):tak:

ale dzisiaj puchy , wizytujecie Ivi:confused::-)?
ja odliczam godziny do weekendu..atmosfera grobowa...masakra...najgorsza jest narwowa atmosfera u mnie w pracy , jestem tak na siebie zła :baffled:, ale nie potrafię się od tego wszystkiego odciąć:zawstydzona/y:...nie moge znaleźć na siebie sposobu...jedyne co, to po pracy biorę Czarka z przedszkola i idziemy na spacer, potem na miasto coś przekąsić i troche odżywam...może znacie jakieś sposoby relaksacyjne...:-(???
Iza fajne fotoszki:):tak:
Marta tzrymam kciuki za szybka i skuteczną organizację:tak:
Aniu gdzie jest KIDS FRIENDLY???

czesc :)

ja zalatana... biegam fruwam po urzędach...
Marta ja nie pomoge w sprawie świecy wziełam po Wiktorze:zawstydzona/y: za to za szatke zapłaciłam 17zl + przesyłka ale cudowna :tak:

reklama
Cześć

Oj dzisiaj tutaj spokojnie:-) Pewnie dziewczyny do Ivi pojechały.
Dzisiaj byliśmy na spacerku na skwerku bo ładnie słoneczko świeciło.
Marcia nie wiem jak tam u ciebie, ale jest taki zwyczaj, że chrześni kupują świecę i szatkę.
Martynko dużo wypoczywaj i herbatkę z sokiem malinowym pij.
Ana 79 sposoby relaksujące - masaż?
Carolino jak tam pakowanie torby?
http://www.suwaczek.pl/

Do góry